Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(Vitulka @ 2008 11 23, 19:54)
blizgusis presuotų meteoritų sluoksnis yra tik ant jų paviršiaus, kai jis nusibrūžina lieka kaip presuota pudra, mano nuomone, be blizgučių mastau.gif pataisykit, kas išbandėt

rimtai? blink.gif
Atsakyti
Pastebejau idomu dalyka su drugeliais bigsmile.gif nors jie tikrai blizgus, dienos sviesoje tu blizguciu absoliuciai nesimato, tik silta skaisti oda thumbup.gif o prie vakarinio apsvietimo blizgumas kur kas didesnis ir ir arti paziurejus daug smulkiu smulkiu blizgiu daleliu. Kazkokia mistika, tikri Night Butterfly bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2008 11 23, 20:49)
na skaiciau forume apie meteoritus ir galvojau gal daugiau kur yra nei kristianoje smile.gif ai sian visdelto buvai ir nusipirkau siuos grozius 4u.gif bet sake drugeliu kaune nebuvo net atveze buvo tik vilniuje:blink: reiks bekt isbandyti biggrin.gif

O kokius nusipirkai? Drugelių tai bent jau praeitą sav Vilniuje Kristianoj jau nebebuvo unsure.gif O Klaipėdoj išvis Kristės konsultantės kas 5 sek. keičia nuomonę apie tai, ar atveš juos, ar ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 24 lapkričio 2008 - 03:08
QUOTE(Zukauskaite @ 2008 11 23, 22:33)

Taip, blizgus sluoksnis yra ant virsaus, ji sunaudojus lieka pudra, bet ji taip pat turi blizgesio ir suteikia svelnaus svytejimo, nors man su virsutiniu blizgesniu sluoksniu labiau patiko smile.gif
Atsakyti
Nesusidraugavau su Beige meteoritais. parduodu puse. gal kuri norit? Sau vistik pasilikau drugelius 4u.gif
Atsakyti
Nezinau ar nemoku tepti ar man jie netinka, bet su drugeliniais meteoritais pasitepliojus jokio efekto verysad.gif

Tik apsunkina isa veido oda ir matosi kad prisitepus pudros.
Ka darau ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 24, 04:06)
O kokius nusipirkai? Drugelių tai bent jau praeitą sav Vilniuje Kristianoj jau nebebuvo  unsure.gif O Klaipėdoj išvis Kristės konsultantės kas 5 sek. keičia nuomonę apie tai, ar atveš juos, ar ne  biggrin.gif

nusipirkau Guerlane smile.gif siaip labai patinka man jie smile.gif veidas neblizga nuima raudoni neleidzia jam islysti smile.gif na kaune drugeliu nebuvo sake ju ribotas leidimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2008 11 26, 00:39)
nusipirkau Guerlane  smile.gif siaip labai patinka man jie  smile.gif veidas neblizga nuima raudoni neleidzia jam islysti smile.gif na kaune drugeliu nebuvo sake ju ribotas leidimas verysad.gif

Tai Guerlain yra bent keletos rūšių: Mythic, Beige Chic, kt. Įdomu, kurie nuima raudonį, nes man bent jau tai Beige tikrai nemaskuoja nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 25, 23:51)
Tai Guerlain yra bent keletos rūšių: Mythic, Beige Chic, kt. Įdomu, kurie nuima raudonį, nes man bent jau tai Beige tikrai nemaskuoja nieko  ax.gif

Mythic'ų žalieji rutuliukai raudonį maskuoja ax.gif
Atsakyti
Ania? O kaži, jei aš anuos į Beige persidėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2008 11 25, 23:55)
Ania? O kaži, jei aš anuos į Beige persidėčiau rolleyes.gif

neįsivaizduoju biggrin.gif
tau reiktų išbandyt kokią žalią bazę ax.gif žalios spalvos makiažo bazė paslepia/sumažina paraudimus, raudonį smile.gif
Atsakyti
Bandžiau Pupos žalią, bet man kažkaip blogai susigerdavo. Reiks keliaut į makiažo bazių temą pasišnekėt turbūt. Dabar šiaip maskuoklio pritepu ir po pudra bei meteoritais užsimaskuoja daugmaž, kol į lauką neišeinu biggrin.gif
Turiu kvailoką klausimą - ar tepat meteoritais kaklą? Nes pastebėjau, kad veido spalva gan skiriasi po jų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 26 lapkričio 2008 - 00:14