blizgusis presuotų meteoritų sluoksnis yra tik ant jų paviršiaus, kai jis nusibrūžina lieka kaip presuota pudra, mano nuomone, be blizgučių pataisykit, kas išbandėt
Pastebejau idomu dalyka su drugeliais nors jie tikrai blizgus, dienos sviesoje tu blizguciu absoliuciai nesimato, tik silta skaisti oda o prie vakarinio apsvietimo blizgumas kur kas didesnis ir ir arti paziurejus daug smulkiu smulkiu blizgiu daleliu. Kazkokia mistika, tikri Night Butterfly
Nežinau, kodėl moterys reikalauja viso to, ką turi vyrai... Juk moterys, be viso kito, turi vyrus. ( Gabriel Coco Chanel )
na skaiciau forume apie meteoritus ir galvojau gal daugiau kur yra nei kristianoje ai sian visdelto buvai ir nusipirkau siuos grozius bet sake drugeliu kaune nebuvo net atveze buvo tik vilniuje:blink: reiks bekt isbandyti
O kokius nusipirkai? Drugelių tai bent jau praeitą sav Vilniuje Kristianoj jau nebebuvo O Klaipėdoj išvis Kristės konsultantės kas 5 sek. keičia nuomonę apie tai, ar atveš juos, ar ne
Taip, blizgus sluoksnis yra ant virsaus, ji sunaudojus lieka pudra, bet ji taip pat turi blizgesio ir suteikia svelnaus svytejimo, nors man su virsutiniu blizgesniu sluoksniu labiau patiko
O kokius nusipirkai? Drugelių tai bent jau praeitą sav Vilniuje Kristianoj jau nebebuvo O Klaipėdoj išvis Kristės konsultantės kas 5 sek. keičia nuomonę apie tai, ar atveš juos, ar ne
Bandžiau Pupos žalią, bet man kažkaip blogai susigerdavo. Reiks keliaut į makiažo bazių temą pasišnekėt turbūt. Dabar šiaip maskuoklio pritepu ir po pudra bei meteoritais užsimaskuoja daugmaž, kol į lauką neišeinu Turiu kvailoką klausimą - ar tepat meteoritais kaklą? Nes pastebėjau, kad veido spalva gan skiriasi po jų.