Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(kajjja @ 2008 11 23, 01:24)
Jei negausiu LT drugeliu, tikiuos uzsienio duty free aptiksiu, nes jau mirtinai pradejo reiket doh.gif

maniskiai kita savaite jau iskeliaus i LT pas mane biggrin.gif
Atsakyti
mergaites o kur galima rasti meteoritu leituvoje 4u.gif ? prisiskaiciau apie juos tai taip uzsimaniau dabar biggrin.gif gal galite dar kainyte 4u.gif ? ir kokie geriausi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2008 11 23, 14:23)
mergaites o kur galima rasti meteoritu leituvoje 4u.gif ? prisiskaiciau apie juos tai taip uzsimaniau dabar biggrin.gif gal galite dar kainyte 4u.gif ? ir kokie geriausi? smile.gif

Nu jau siaubas siaubas - visa tema apie meteoritus (ir dar ne viena tema) biggrin.gif Taigi skaitykit ir suzinosit kokie yra, kokie tarp ju skirtumai - viskas rasyta ne viena ir ne du kartus jau yra wink.gif Pirkti yra Kristianoj ir siaip internete. O kaina priklausomai nuo rusies.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 11 23, 14:12)
Nu jau siaubas siaubas - visa tema apie meteoritus (ir dar ne viena tema)  biggrin.gif Taigi skaitykit ir suzinosit kokie yra, kokie tarp ju skirtumai - viskas rasyta ne viena ir ne du kartus jau yra wink.gif Pirkti yra Kristianoj ir siaip internete. O kaina priklausomai nuo rusies.

Nu juk raso,kad prisiskaite ir uzsimane. doh.gif Tik as nelabai irgi supratau ka butent skaite doh.gif
Atsakyti
Kadangi mano veiduko atspalvis toks i gelsvuma tai uzsisakiau beige.Oi lauku laukiu savo beige laukiu. sokiai.gif Ir tu buterflei noriu labai nors jie kaip suprantu i beige labai panasus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 23 lapkričio 2008 - 16:35
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 23, 14:12)
maniskiai kita savaite jau iskeliaus i LT pas mane  biggrin.gif

Per rudaplauke siuntiesi kaip suprantu mirksiukas.gif , o is kur tiksliau ir kiek tas malonumas?
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 22, 23:24)
ane? g.gif kuo tau jie geresni? bigsmile.gif

na is rutuliniu esu turesusi beige, tada turejau mixa beige+pink, esu bandziusi mythic na ir ka mythic per dauk balino kazkaip, beige nzn kazko ispudingo juose nemaciau td pardaviau, o stai mixiukas su pinkais visai neblogas variantas... tik man rutuliniuose tie blizguciai ne prie sirdies o stai presuoti visai neblizgus ir man su jais veidukas svyti vistiek... susitikime su viena mamyte isgyriau jos svytinti veiduka o ji pasake kad cia pink presuoti td kt mano pirkinukas butent jie wub.gif kai tik pamaciau buterfly kokie grazus tie burbuliukai uzsinorejau bet isbandziau ir jie man visgi per blizgus... smile.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kuri turi kokia nuotrauka, kad ir is interneto, kaip atrodo veidas su presuotais beige?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 11 23, 18:10)
Per rudaplauke siuntiesi kaip suprantu  mirksiukas.gif  , o is kur tiksliau ir kiek tas malonumas?

tiesa biggrin.gif is nordstrom.com, o kaina panasi i LT, galkeliais litukas brangiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 22, 16:08)
Aš kartą Kaune Kristianoje užklausiau apie naujuosius meteoritus, tai sako, galim atvešt...bet aš kažkodėl netikėjau, nes pardavėja kreivai pažiūrėjo į mane, turbūt galvoja,jei pinigų iškart nepalieka, čia mano nuomonė,taip niekas nesakė,tai bijojo rizikuoti...Likau be naujųjų meteoritų unsure.gif Bet labai ir nepergyvenu, nes visgi 200 lt,gal verta, bet...Tai šiandien, vigi jau norėjau to blizgiuko ant veido, nusipirkau CHANEL skaistalus, GOLD FEVER wub.gif tikuosi,kad nenuvils mirksiukas.gif

skaistalai ir meteoritai du skirtingi dalykai ax.gif negi su skaistalais visą veidą tepsit? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zukauskaite @ 2008 11 23, 18:20)
Merginos, o gal kuri turi kokia nuotrauka, kad ir is interneto, kaip atrodo veidas su presuotais beige?

blizgusis presuotų meteoritų sluoksnis yra tik ant jų paviršiaus, kai jis nusibrūžina lieka kaip presuota pudra, mano nuomone, be blizgučių mastau.gif pataisykit, kas išbandėt
Atsakyti
na skaiciau forume apie meteoritus ir galvojau gal daugiau kur yra nei kristianoje smile.gif ai sian visdelto buvai ir nusipirkau siuos grozius 4u.gif bet sake drugeliu kaune nebuvo net atveze buvo tik vilniuje:blink: reiks bekt isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif As jau kelinta syki perku Gosh rutuline pudra. Yra dvieju atspalviu, viena i ruduma, kita i ruzavuma. tinka tiek veidui, tiek kunui, galima tepti tiek, kiek reikia rudumui pasiekti, be to, svelniai blizga, negreitai nusitrina wink.gif Puikus dalykas. Be to, Kosmadoje gruodzio menesi jai bus taikoma akcija, tad nepatingekit bent pabandyti. smile.gif
Ir netgi kaina nera didele- dezute be sepetuko apie 50Lt, o uztenka daugiau nei pusei metu daznai naudojant. smile.gif
Atsakyti