Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(mantra @ 2008 11 21, 16:47)
Sveikos,

O Pink Fresh meteoritus galima naudoti kaip skaistalus? g.gif Duoda ruzavuma, ar vis tik daugiau spindesio?

as juos naudoju kaip skaistalus, bet ir tai per daug man ten tu ruzavu rutuliuku buvo, tai isemiau kokius 5. dabar thumbup.gif spindesio nedaug duoda.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 11 22, 01:11)
Bet ir meteoritu kiekio ne tiek kitose wink.gif

O koks kiekis paprastu meteoritu ir koks naujuju drugeliniu?
Atsakyti
QUOTE(kajjja @ 2008 11 22, 03:07)
O koks kiekis paprastu meteoritu ir koks naujuju drugeliniu?

Paprastu rutuliuku (limituotu visu taip pat) yra 33g, naujuju drugeliniu rodos 60g. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamor @ 2008 11 22, 01:16)
o as kaip tik patenkinta, kad moku ne uz dezute, o uz turini rolleyes.gif
ir man visai normaliai ta dezute atrodo cool.gif

Butent drinks_cheers.gif Va kam labai grazios dezutes reikia, galima pirkt presuotus meteoritus - ten ju rodos 7g (o gal 9g), bet dezute labai grazi ir metaline wink.gif O ir keiciamas vidus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 11 22, 03:38)
Paprastu rutuliuku (limituotu visu taip pat) yra 33g, naujuju drugeliniu rodos 60g. wink.gif
Papildyta:
Butent drinks_cheers.gif Va kam labai grazios dezutes reikia, galima pirkt presuotus meteoritus - ten ju rodos 7g (o gal 9g), bet dezute labai grazi ir metaline wink.gif O ir keiciamas vidus.  thumbup.gif

O ar visu presuotu meteoritu vidus keiciasi?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 11 22, 04:38)

Va cia tai geris, ko gero jei pasiseks tai griebsiu as juos dar siemet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 22, 09:01)
O ar visu presuotu meteoritu vidus keiciasi?

Visu (ta prasme tu metaliniu dezuciu-ju kaina paprastai apie 160$): 'mythic', 'winter radiance', 'gold' ir tt ir tt smile.gif ISSKYRUS tuos naujesnius 'mythic', 'beige' ir 'pink' (kainyte 65$), kurie yra ne tas pats kaip paprasti 'mythic' ir tt. Va sie nesikeicia:
user posted image
Atsakyti
Aš kartą Kaune Kristianoje užklausiau apie naujuosius meteoritus, tai sako, galim atvešt...bet aš kažkodėl netikėjau, nes pardavėja kreivai pažiūrėjo į mane, turbūt galvoja,jei pinigų iškart nepalieka, čia mano nuomonė,taip niekas nesakė,tai bijojo rizikuoti...Likau be naujųjų meteoritų unsure.gif Bet labai ir nepergyvenu, nes visgi 200 lt,gal verta, bet...Tai šiandien, vigi jau norėjau to blizgiuko ant veido, nusipirkau CHANEL skaistalus, GOLD FEVER wub.gif tikuosi,kad nenuvils mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2008 11 22, 16:04)
Visu (ta prasme tu metaliniu dezuciu-ju kaina paprastai apie 160$): 'mythic', 'winter radiance', 'gold' ir tt ir tt smile.gif ISSKYRUS tuos naujesnius 'mythic', 'beige' ir 'pink' (kainyte 65$), kurie yra ne tas pats kaip paprasti 'mythic' ir tt. Va sie nesikeicia:
user posted image

kaip graziai atrodo wub.gif ir dezute wub.gif
Atsakyti
user posted image
[/quote]
smile.gif+2008 11 22, 19:04-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 11 22, 19:04)
kaip graziai atrodo  wub.gif  ir dezute  wub.gif

jie netik graziai atrodo bet isvis man presuoti meteoritai dauk labiau patinka uz rutuliniu... turiu beige galvoju imti dar pinkus smile.gif
Atsakyti
O man beige presuoti kazkaip nelabai patinka - nematau rezultato, jokio zerejimo koki matau su mysthic rutuliniais. Gal per mazai tepu g.gif Gal kuri noretu pasidalinti tais naujaisiais meteoritais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 11 22, 23:11)
jie netik graziai atrodo bet isvis man presuoti meteoritai dauk labiau patinka uz rutuliniu... turiu beige galvoju imti dar pinkus smile.gif

ane? g.gif kuo tau jie geresni? bigsmile.gif
Atsakyti
Jei negausiu LT drugeliu, tikiuos uzsienio duty free aptiksiu, nes jau mirtinai pradejo reiket doh.gif
Atsakyti