Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 21, 13:53)
Normali ta dezute biggrin.gif  gi visos meteoru dezutes kartonines, apklijuotos lotuliukas.gif

Ne dėl to , kad kartoninė, o gal dėlto, kad kažkaip "pigiai" blizga. Nuotraukose man pvz. gražiau jinai atrodo, nei natūroje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 21, 13:53)
O mane rusvina bigsmile.gif  rimtai bigsmile.gif  O pvz gold kazkas minejo kad duoda rusvuma, auksini blizgesi - ne velnio, jie mane balina ir duoda sidabrini svytejima lotuliukas.gif

Goldas tikrai balina ir duoda sidabrini svytejima g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 21, 14:53)
O mane rusvina bigsmile.gif  rimtai bigsmile.gif  O pvz gold kazkas minejo kad duoda rusvuma, auksini blizgesi - ne velnio, jie mane balina ir duoda sidabrini svytejima lotuliukas.gif
Normali ta dezute biggrin.gif  gi visos meteoru dezutes kartonines, apklijuotos lotuliukas.gif

bet ne visos kainuoja 200 lt doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

O Pink Fresh meteoritus galima naudoti kaip skaistalus? g.gif Duoda ruzavuma, ar vis tik daugiau spindesio?
Atsakyti
Sveiki, na isigyjau ir as meteoritus, bet kazkodel, pasipudravus nematau jokio efekto.
Kazkas cia rase kad net bendradarbes pastebejo, kad veidas skaistus, bet nei as nei mano bendradarbes jokio skaistumo nematome g.gif gal ne taip pudruojuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mantra @ 2008 11 21, 17:47)
Sveikos,

O Pink Fresh meteoritus galima naudoti kaip skaistalus? g.gif Duoda ruzavuma, ar vis tik daugiau spindesio?

galima, nes jie ryskus
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2008 11 21, 19:56)
Sveiki, na isigyjau ir as meteoritus, bet kazkodel, pasipudravus nematau jokio efekto.
Kazkas cia rase kad net bendradarbes pastebejo, kad veidas skaistus, bet nei as nei mano bendradarbes jokio skaistumo nematome g.gif  gal ne taip pudruojuos  unsure.gif

kuriuos?
gal pas tave oda ir taip skaisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2008 11 21, 19:56)
gal ne taip pudruojuos  unsure.gif

gal per mažai tepi? negailėk mirksiukas.gif
Atsakyti
man drugeliai parusvina veida rolleyes.gif blizguciai visai nematomi, nebent perbrauki veida, tada matosi, ka yra ir blizguciu rolleyes.gif man kai nedaug tepu drugeliu - ok, bet kai daugiau - jau per tamsiai atrodo, per daug rudumo unsure.gif
Atsakyti
man tai nurausvina veidą, jei per daug tepu, reiks riūžavus rutuliukus imt lauk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 21, 16:37)
bet ne visos kainuoja 200 lt  doh.gif

Bet ir meteoritu kiekio ne tiek kitose wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 11 21, 16:27)
Ne dėl to , kad kartoninė, o gal dėlto, kad kažkaip "pigiai" blizga. Nuotraukose man pvz. gražiau jinai atrodo, nei natūroje. ax.gif

o as kaip tik patenkinta, kad moku ne uz dezute, o uz turini rolleyes.gif
ir man visai normaliai ta dezute atrodo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 22 lapkričio 2008 - 00:16