Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(rutajon @ 2008 11 20, 16:49)
KAIP SITAS TBS SEPETELIS BEIGE METEORITAMS?AR JIS SIURKSTESNIS AR SVELNESNIS?
user posted image

kaip tik sita ir naudoju beige, man jis pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
ACIU UZ INFO PANIKES!
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2008 11 20, 17:19)
ACIU UZ INFO PANIKES!

O kur radai toki pirkt? blush2.gif Cia gi vasaros LE, visur jau isparduota... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 20, 18:42)
O kur radai toki pirkt? blush2.gif  Cia gi vasaros LE, visur jau isparduota... unsure.gif

man viena panike atsiuncia tbs kataloga vis ,tai ji dar toki turejo smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as gavau naujuosius meteoritus wub.gif
user posted image
user posted image

Na zinokit, uz tokia kaina, dezute tai tradiska doh.gif kartonas apklijuotas blizgiu poperiu.. is tolo atrodo graziai, bet paemus i rankas, nea man visai nepatiko schmoll.gif
Na patys meteoritai aisku nuostabus wub.gif bet blizguciuuuuuuu biggrin.gif oi kiek daug. gelbeja tik tas kad jie dienos sviesoje nekrenta i akis.
siek tiek balina (galit uzmusti mane bet jie ba-li-na biggrin.gif )
daugiau uzsitepus duoda rozini atspalvi.
dar ka prisiminsiu parasysiu dar smile.gif
Atsakyti
as tai isemiau rozinius rutuliukus is butterfly meteoritu, tai man veida paskaistina ir suteikia vos vos aukso spalvos su rudumu.Zodziu man labai wub.gif nes veido oda atrodo lygesne ax.gif
Atsakyti
Sweety123, o is kur siunteisi?
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 21, 10:31)
Pagaliau ir as gavau naujuosius meteoritus wub.gif
user posted image
user posted image

Na zinokit, uz tokia kaina, dezute tai tradiska doh.gif kartonas apklijuotas blizgiu poperiu.. is tolo atrodo graziai, bet paemus i rankas, nea man visai nepatiko schmoll.gif
Na patys meteoritai aisku nuostabus wub.gif bet blizguciuuuuuuu  biggrin.gif oi kiek daug. gelbeja tik tas kad jie dienos sviesoje nekrenta i akis.
siek tiek balina (galit uzmusti mane bet jie ba-li-na biggrin.gif )
daugiau uzsitepus duoda rozini atspalvi.
dar ka prisiminsiu parasysiu dar smile.gif

nu man irgi jie biski balina lotuliukas.gif galit ir mane uzmusti
Atsakyti
sveikos merginos, is anksto atsiprasau kad ne labai i tema pas jus rasau, bet maciau, kad kai kurios apsipirkinejat braskej, tai gal kuri man galite pasakyti kas cia
per daiktas ir kaip ji naudot ax.gif toki is kazkur gavau, o angliskai nei bum bum
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 21 lapkričio 2008 - 12:34
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 21, 09:31)

Pritariu, kad dėžutė tai tikrai tragiška mirksiukas.gif T.y. bent jau man neskoningai atrodo.
Na bet svarbu ne dėžutė, o kas joje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2008 11 21, 12:46)
Sweety123, o is kur siunteisi?

gavau lauktuviu, is Duty Free 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 21 lapkričio 2008 - 13:49
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 21, 12:14)
nu man irgi jie biski balina lotuliukas.gif  galit ir mane uzmusti

O mane rusvina bigsmile.gif rimtai bigsmile.gif O pvz gold kazkas minejo kad duoda rusvuma, auksini blizgesi - ne velnio, jie mane balina ir duoda sidabrini svytejima lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2008 11 21, 12:48)
Pritariu, kad dėžutė tai tikrai tragiška  mirksiukas.gif T.y. bent jau man neskoningai atrodo.
Na bet svarbu ne dėžutė, o kas joje ax.gif

Normali ta dezute biggrin.gif gi visos meteoru dezutes kartonines, apklijuotos lotuliukas.gif
Atsakyti