Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(inesaS @ 2008 11 19, 16:26)
Nesitikek spalvytes ir is beige.Ji irgi spindes,bet gal kiek maziau nei naujieji drugeliai.

man beige duodavo spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
o man ir drugeliai duoda spalvos ax.gif parusvina veiduka, tai labai thumbup.gif su jais lengvai pamodeliuoti iseina wub.gif
Atsakyti
na, as va siandien gal pasiimsiu Beige meteoritus ir paziuresiu skirtumus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 11 18, 21:34)
ar tai tinka visoms veido formoms?  ax.gif

Konkreciu atveju kalbejau apie save, mano veidas ovalo formos rolleyes.gif O siaip tai bet juk kurios formos veideli taip pamodeliuot galima, kazkiek skiriasi tik isryskinamos zonos, kaip ir dazant su skaistalais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2008 11 19, 15:26)
Nesitikek spalvytes ir is beige.Ji irgi spindes,bet gal kiek maziau nei naujieji drugeliai.

nu da, man duoda spalvą Beige, parusvina ir blizgučiai didesni nei drugelių, ir skaistumo mažiau. Man drugeliai labiau patinka ax.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif issitepliojau viena veido puse su viena, o kta veido puse su kita... tai laaabai gerai isiziurejus skirtumas matosi.cia as apie Beige ir drugelius. nu mano tas apsvietimas prastas labai blush2.gif niekaip negaliu apsispresti ar man reikia ju abieju ar tik viena kuria nors pasilikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 19, 22:48)
doh.gif  doh.gif  issitepliojau viena veido puse su viena, o kta veido puse su kita... tai laaabai gerai isiziurejus skirtumas matosi.cia as apie Beige ir drugelius. nu mano tas apsvietimas prastas labai blush2.gif niekaip negaliu apsispresti ar man reikia ju abieju ar tik viena kuria nors pasilikt  g.gif

reik dienos šviesoj tokius dalykus daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 19, 23:43)
nu da, man duoda spalvą Beige, parusvina ir blizgučiai didesni nei drugelių, ir skaistumo mažiau. Man drugeliai labiau patinka ax.gif

man irgi drugiukai labiau limpa už Beige drinks_cheers.gif
Atsakyti
bet drugeliai kazkaip gal labiau balina g.gif nu tas skaistumas tai taip, kaip ir cia kazkuri minejo blizguciai labai smulkus, kaip lengvas perlamutras. bigsmile.gif
Atsakyti
KAIP SITAS TBS SEPETELIS BEIGE METEORITAMS?AR JIS SIURKSTESNIS AR SVELNESNIS?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2008 11 20, 16:49)
user posted image

labai švelnus smile.gif smile.gif panašus švelnumas į TBS didįjį veidui ir kūnui, tik čia kabuki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2008 11 20, 16:49)
user posted image

TBS visi vienodi, tik forma skiriasi mirksiukas.gif Sintetinis, svelnutis plaukas.
Atsakyti