Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(Ciquita @ 2008 11 19, 09:17)
o gal galit rumpai apibudinti ka duoda kiekvieni meteoritai,
na pavyzdziui mysthic ir beige  bigsmile.gif ir dar treti kazkokie yra?ane?  g.gif
cia be tu limituoto leidimo kur yra. dekavoju  mirksiukas.gif

kazkada verciau kelias temas atgal - ten tikrai radau apibudinimus - nepatingek paieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai mergaitės, perskaitykit šią temą, kitas perverskit, rasit įvairios info, net su nuotraukom, kaip vieni ar kiti meteoritai atrodo ant veiduko wub.gif
Atsakyti
radau thumbup.gif turiu naujuosius drugelius ir labai dabar noriu Beige meteoritu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 19, 11:01)
radau  thumbup.gif  turiu naujuosius drugelius ir labai dabar noriu Beige meteoritu  ax.gif

O tai vistik susigyvenai su drugeliais ar ne? ax.gif Kokiu šepetėliu dažaisi?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 11 19, 14:12)
O tai vistik susigyvenai su drugeliais ar ne? ax.gif  Kokiu šepetėliu dažaisi?

ax.gif is tikro nelabai as su jais draugauju. tik viena karta buvau normaliai pasidaziusi, o siaip tai man labai gerai erdesos didelis sepetelis (tokio dydzio kaip TBS)
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 19, 14:18)
ax.gif  is tikro nelabai as su jais draugauju. tik viena karta buvau normaliai pasidaziusi, o siaip tai man labai gerai erdesos didelis sepetelis (tokio dydzio kaip TBS)

kas tau nepatinka situose meteorituose?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 19, 14:42)
kas tau nepatinka situose meteorituose?

na nezinau, matai, as tikejausi didesnio efekto. nors va kaip pasikaiciau , tai jinai tiktai sulygina spalvytes ir makijaza padaro superini, o as vis teplioju ir nematau nieko wub.gif , nors bendradarbe sake kad grazu, o ir kita drauge pastebejo, kad ne tokia kaip visad as. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 19, 14:16)
na nezinau, matai, as tikejausi didesnio efekto. nors va kaip pasikaiciau , tai jinai tiktai sulygina spalvytes ir makijaza padaro superini, o as vis teplioju ir nematau nieko  wub.gif , nors bendradarbe sake kad grazu, o ir kita drauge pastebejo, kad ne tokia kaip visad as. 4u.gif

Nesikankinkit tongue.gif Parduokit man laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 19, 15:16)
na nezinau, matai, as tikejausi didesnio efekto. nors va kaip pasikaiciau , tai jinai tiktai sulygina spalvytes ir makijaza padaro superini, o as vis teplioju ir nematau nieko  wub.gif , nors bendradarbe sake kad grazu, o ir kita drauge pastebejo, kad ne tokia kaip visad as. 4u.gif

o kokio efekto tikejaisi?
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 11 19, 15:41)
Nesikankinkit  tongue.gif Parduokit man  laugh.gif

turesiu jus omeny, nes ,manau ,kad perleisiu drinks_cheers.gif tik noriu sulaukti beige meteoritu ir tada paziureti kurie labiau patiks mirksiukas.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 11 19, 15:47-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 11 19, 15:47)
o kokio efekto tikejaisi?

nu gal daugiau spalvytes tikejausi, o ne spindesio tokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 19, 15:07)
turesiu jus omeny, nes ,manau ,kad perleisiu  drinks_cheers.gif tik noriu sulaukti beige meteoritu ir tada paziureti kurie labiau patiks  mirksiukas.gif
Papildyta:

nu gal daugiau spalvytes tikejausi, o ne spindesio tokio  ax.gif

Nesitikek spalvytes ir is beige.Ji irgi spindes,bet gal kiek maziau nei naujieji drugeliai.
Atsakyti
na drugeliai spalvytes neduoda, tik svytejimo. man tai labai grazu, veidas toks skaistus atrodo wub.gif
Atsakyti