Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 16, 00:40)
kol tvardysies neliks lotuliukas.gif  Drugeliai is vis nebalina, greiciau jau rusvina. Panasus i beige, tik perlamutras vientisesnis (blizguciai smulkesni) ir pats atspalvis, svelnesnis, persikinis, labiau skaistina nei beige rolleyes.gif

aciu uz komentarus -pulsiu pirkti, ikalbejai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 15, 15:26)
jau senai tvardaus, kad nenusipirkti nauju meteoritu, bet manau esu silpnavale  biggrin.gif
gal galit palygint ar drugeliai taip pat balina kaip mythic? ar jie kazkiek panasus i beige?  4u.gif

Jie visai nebalina,suteikia svytėjimo wub.gif Spalva ju tai net nežinau kaip apibudint,bet thumbup.gif Tau tikrai tiks ir patiks,beje pastebėjau,kad su jais oda atrodo lygesne g.gif
Atsakyti
Su jais oda atrodo ir lygi ir skaisti. Ka tik pasidaziau meteoritai, nu man taip grazu wub.gif
Atsakyti
gal zinote ar dar yra siu drugeliniu meteoritu pirkti Vilniuje Kristianoje? ax.gif
Atsakyti
Spėju, nebelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 14, 09:41)
kaip tik ieskau didelio sepetelio visam veidui.. g.gif Ar gerai jis "uzkabina" meteoritus? 4u.gif

o as parodoj "Moters pasaulis" nusipirkau erdesos sepeteli (tokio dydzio kaip TBS) ir tikrai labai geras. o ir pigesnis zymiai. thumbup.gif
Atsakyti
taigi ,vis del to paneles,koks gi sepetelis idealiausias beige meteoritams?turiu chanel kabuki,bet jis labai minkstutis tai man schmoll.gif ,o egipto zemi jis man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2008 11 18, 16:39)
taigi ,vis del to paneles,koks gi sepetelis idealiausias beige meteoritams?turiu chanel kabuki,bet jis labai minkstutis tai man  schmoll.gif ,o egipto zemi jis man  thumbup.gif

as turiu tbs, ji ir naudoju sitiems meteoritams, man jis labai svelnus, bet pakankamai paima ir tolygiai paskirsto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2008 11 18, 17:39)
taigi ,vis del to paneles,koks gi sepetelis idealiausias beige meteoritams?turiu chanel kabuki,bet jis labai minkstutis tai man  schmoll.gif ,o egipto zemi jis man  thumbup.gif

O as meteoritus kaip tik toiu ir tepu. man jis labai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutajon @ 2008 11 18, 16:39)

Is esmes meteoritams tinka bevei visi pudros sepeteliai - daugiau ziurek koks paciai patogiau ir ka oda toleruoja. TBS yra vienas svelniausiu sepeteliu, jis sintetinio plauko, labai elastingas ir silkinis, norisi tepti ir tepti wub.gif o su siurkstesniu gal kiek ir greiciau pasidengia (nes daugiau miltuku uzkabina), bet ne visoms tinka, pvz mano oda labai jautri, tai po tokios proceduros buna paraudusi ir sudirgusi doh.gif Na ir ziurint kokie meteoritai ir kurias zonas tepi - pvz su mythic ar drugeliais dengiu visa veida, net ir paakius brukstelnu, tai TBS idealus, o vat Gold'ams man pakanka skaistalu sepetelio - super efektas su jais, kai isryskini tik skruostukus ir perbrauki kakta visuje, sonuose wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 18 lapkričio 2008 - 21:33
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 18, 21:32)
super efektas su jais, kai isryskini tik skruostukus ir perbrauki kakta visuje, sonuose wub.gif

ar tai tinka visoms veido formoms? ax.gif
Atsakyti
o gal galit rumpai apibudinti ka duoda kiekvieni meteoritai,
na pavyzdziui mysthic ir beige bigsmile.gif ir dar treti kazkokie yra?ane? g.gif
cia be tu limituoto leidimo kur yra. dekavoju mirksiukas.gif
Atsakyti