Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 11 14, 20:47)
gal ir tinkamiausi bet reik turet begemoto oda, kad juo bruzintis doh.gif

o ka tuomet patartum naudoti Mythic ir drugeliams? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 14, 10:42)
Gal kas esat bande ir galetu pasidalinti ispudziais apie body shop'o rutulines pudras?  ax.gif

Brush on Bronze, sie turbut daugiau rudo, bronzinio atspalvio suteikia  ax.gif

user posted image

Brush on Buff, o sie kazin kaip? koks efektas?
user posted image

As turiu tuos sviesesnius. Visai nieko jie man, tik kad po savaites meteoritus nusipirkau (mythic), tai TBS burbuliukai dabar stovi nenaudojami. Blizga daugiau nei meteoritai, del to kasdienai nelabai tiktu. Viso veido kaip su meteoritais nelabai drisciau tepliot smile.gif Kartu su TBS burbuliukais pirkau ir sepeteli kabuki, tai jis man su meteoritais labai tinka!
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 14, 22:48)
o ka tuomet patartum naudoti Mythic ir drugeliams? bigsmile.gif

va sita thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 14, 23:37)

O jo sereliai labai svelnus? Lyginant su TBS. As anksciau buvau pries si sepeteli, bet dabar supratau, kad as ji maisiau su Nars.
Dabar isigyjau 2 smashbox akiu sepetelius ir likau jais labai patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 14 lapkričio 2008 - 22:59
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 11 14, 23:58)
O jo sereliai labai svelnus? Lyginant su TBS. As anksciau buvau pries si sepeteli, bet dabar supratau, kad as ji maisiau su Nars.
Dabar isigyjau 2 smashbox akiu sepetelius ir likau jais  labai patenkinta  rolleyes.gif

labai svelnus, bet kartu labai koncentruotas, sabalo kailiukas
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 14, 23:00)
labai svelnus, bet kartu labai koncentruotas, sabalo kailiukas

Superinis sepetelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 14, 23:37)

aciu, Tif mirksiukas.gif is kur geriausia ji siustis? bigsmile.gif siandien pajamsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 15, 11:54)
aciu, Tif mirksiukas.gif is kur geriausia ji siustis? bigsmile.gif siandien pajamsiu biggrin.gif

bandyk ebay.com
situ dar nepadirbineja biggrin.gif
Atsakyti
jau senai tvardaus, kad nenusipirkti nauju meteoritu, bet manau esu silpnavale biggrin.gif
gal galit palygint ar drugeliai taip pat balina kaip mythic? ar jie kazkiek panasus i beige? 4u.gif
Atsakyti
Man jie panašesni į Beige ax.gif .
Naujuosius Drugelinius meteoritus naudoju galiausiai, ir tai ne visam veidui, o vadinamąjam "veido įrėminimui"- smilkiniai( kakta), skruostikauliai, smakras. Liuksiškai suvienodina viso veido spalvą, sušvelnina skaistalų potepį, bronzanto linijas. Galiausiai perbraukiu Mythic'ais nuo kaktos vidurio link smakro žemyn paskaistinimui mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Goliukas @ 2008 11 15, 14:41)
Galiausiai perbraukiu Mythic'ais nuo kaktos vidurio link smakro žemyn paskaistinimui mirksiukas.gif .

reikes man ta paskutini perbraukima Mythic pabandyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 11 14, 22:58)
Dabar isigyjau 2 smashbox akiu sepetelius ir likau jais  labai patenkinta  rolleyes.gif

Svelnus, bet TBS svelnesnis tongue.gif turiu abu, tai meteoritams vis tik TBS naudoju... nes Mythic dengiu visa veida, taip pat ir jautresnes zonas (pvz po akimis), tad labai aktualu kuo svelnesnis, be to forma patogi visur tolygiai uztepti. O Smashbox 19 man idealus bronzantui thumbup.gif siaip super sepetelis, kas turi normalia oda ax.gif

QUOTE(Tiffany @ 2008 11 15, 13:26)
jau senai tvardaus, kad nenusipirkti nauju meteoritu, bet manau esu silpnavale  biggrin.gif
gal galit palygint ar drugeliai taip pat balina kaip mythic? ar jie kazkiek panasus i beige?  4u.gif

kol tvardysies neliks lotuliukas.gif Drugeliai is vis nebalina, greiciau jau rusvina. Panasus i beige, tik perlamutras vientisesnis (blizguciai smulkesni) ir pats atspalvis, svelnesnis, persikinis, labiau skaistina nei beige rolleyes.gif
Atsakyti