Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(Vitulka @ 2008 11 14, 00:44)
aš tik su TBS didžiuoju meteoritinuos visą veidą smile.gif

kaip tik ieskau didelio sepetelio visam veidui.. g.gif Ar gerai jis "uzkabina" meteoritus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 14, 08:41)
kaip tik ieskau didelio sepetelio visam veidui.. g.gif Ar gerai jis "uzkabina" meteoritus? 4u.gif

Na, kitų neesu bandžiusi, bet man atrodo, kad gerai kabina.
Atsakyti
Gal kas esat bande ir galetu pasidalinti ispudziais apie body shop'o rutulines pudras? ax.gif

Brush on Bronze, sie turbut daugiau rudo, bronzinio atspalvio suteikia ax.gif

user posted image

Brush on Buff, o sie kazin kaip? koks efektas?
user posted image
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovkyte: 14 lapkričio 2008 - 10:56
o kaip manote toks sepetelis tiktu meteoritam ? g.gif
user posted image
ar toks?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 14 lapkričio 2008 - 14:07
Mythic aš visuomet tepu su BE kabuki šepetėliu, nes žymiai geriau "užgriebia" spalvą. Beige tepu tik su TBS didžiuoju, kad spalva subtilesnė gautųsi.
Kadangi esu baltaodė, nesinori to rudumo tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 11 14, 09:42)
Gal kas esat bande ir galetu pasidalinti ispudziais apie body shop'o rutulines pudras?  ax.gif

Brush on Bronze, sie turbut daugiau rudo, bronzinio atspalvio suteikia  ax.gif

user posted image

Brush on Buff, o sie kazin kaip? koks efektas?
user posted image

As nebandzius nei vienu,bet imciau antrus.Esu baltaode,tai jie tokie pagyvintu mane,o rudumas jau nelabai man eitu.Bet kazi ar jie suteikia tiek blizgesio kaip meteoritai g.gif
Beto mergaotes meteoritus jus diena naudojate ar tik vakare,nebuna per daug blizgesio?
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 11 14, 18:19)
Mythic aš visuomet tepu su BE kabuki šepetėliu, nes žymiai geriau "užgriebia" spalvą. Beige tepu tik su TBS didžiuoju, kad spalva subtilesnė gautųsi.
Kadangi esu baltaodė, nesinori to rudumo tiek  4u.gif

o koks tau efektas, kai mythic imi su tbs didziuoju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 14, 18:17)
o koks tau efektas, kai mythic imi su tbs didziuoju? g.gif

Na būna toks subtilus atspalvis, kadangi šviesią pudrą man sunku rasti, tai džiaugiuos, kad Mythic pabalina veidą. Todėl kabinu kabuki šepetėliu, kad spalva intensyvesnė gautųsi ax.gif
Atsakyti
TBS didysis zymiai maziau uzkabina meteoru negu BE flawles, nes pastarasis naturalus ir siurkstesnis. O TBS trumpo koto sepetys panasus i TBS didiji, tik galva kitokios formos, storesne, daugiau plauku, o pats plaukas identiskas.
TBS burbuliukai faini abu, duoda perlamutrini rezultata, tamsieji suteiks bronzinio atspalvio, o sviesieji-rusvo/pilksvo.
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 11 14, 08:41)

kaip kuriuos, Beige sunkiai, todėl reik ilgiau makaluot. Mythic'us gerai "kabina", o tuos naujuosius ir reik makaluot ilgokai ax.gif TBS galbūt per švelnus šepetėlis, bet kadangi nesu su kitais bandžius, sunku pasakyt ax.gif gal spec. Guerlain meteoritų šepetėliai tinkamiausi mastau.gif
Atsakyti
gal ir tinkamiausi bet reik turet begemoto oda, kad juo bruzintis doh.gif
Atsakyti