ne, nebrangu
Šepetėlis turėtų būti labai geras + nors ir kiekiai tik po trekšdalį pilnos pakuotės bet manau ir to sočiai užtenka.
QUOTE(axioma @ 2008 11 12, 20:21)
be to mano drugelių draugė sakė, jog kaune teiravosi kaip su šiais rutuliukais bus tai atsakė, kad kalėdom užveš. tik neaišku kiek ir kur
tik kad tom konsultantem nelabai gali tiketi - as pvz klausiau Vilniuje Akropolyje, tai sake dar nera LT kaledines kolekcijos, turbut gruodzio menesi bus, na na na... o Gedo 14 jau savaite laiko prekiavo
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 13, 00:09)
tik kad tom konsultantem nelabai gali tiketi - as pvz klausiau Vilniuje Akropolyje, tai sake dar nera LT kaledines kolekcijos, turbut gruodzio menesi bus, na na na... o Gedo 14 jau savaite laiko prekiavo
o tai man Kaune tikino, kad i Lietuva ju dar neatveze. Ir is vis greitu laiku nepasirodys Kai pasakiau kad Vilniuje yra, tikrai zinau, tai sake gal ant Kaledu ir uzves, nes jie yra sventiniai..
chery, brangu, labai brangu. sepetelis siaip sau, o miniukai tokie mazi, uz ta pacia kaina iseina dvi pilnos porcijos meteoru
as visai neseniai maciau toki rinkini uz mazdaug 50 eur
as visai neseniai maciau toki rinkini uz mazdaug 50 eur
QUOTE(ricci @ 2008 11 12, 23:29)
o tai man Kaune tikino, kad i Lietuva ju dar neatveze. Ir is vis greitu laiku nepasirodys Kai pasakiau kad Vilniuje yra, tikrai zinau, tai sake gal ant Kaledu ir uzves, nes jie yra sventiniai..
Nu niekaip nesuprantu as tu pardaveju Nosys uzriestos,o ziniu tai minusas.Nors del idomumo,del saves pasidometu.
Panytes, patarkit. Kas turejot Mythic 01 rutuliniam pavidale ir presuotam, ir kuris variantas geresnis? Subaigiau savo antra dezute rutuliuku ir niekaip neapsisprendziu, ka pirkti Ar vel rutuliukus, ar presuotus.... Koks ten esminis skirtumas tarp ju? Ar jokio?
QUOTE(Stichija @ 2008 11 13, 08:44)
Panytes, patarkit. Kas turejot Mythic 01 rutuliniam pavidale ir presuotam, ir kuris variantas geresnis? Subaigiau savo antra dezute rutuliuku ir niekaip neapsisprendziu, ka pirkti Ar vel rutuliukus, ar presuotus.... Koks ten esminis skirtumas tarp ju? Ar jokio?
Presuotu neturejau, tik Kristeje bandziau, tai ispudzio nepaliko... kazkaip labiau efektas matosi rutiliniu, tokius ir naudoju. O beige vienareiksmiskai visos giria presuotus Esminis skirtumas - presuoti kiek maziau blizgus, patogesnis (?) naudojimas ir nera galimybes pakoreguot atspalvio (pvz Mythic daugumai labiau patinka isemus rozinius rutuliukus...)
QUOTE(ViShy @ 2008 11 12, 12:17)
Sutinku, niekas nevercia pirkti
kokiu idomiu tu margaiciukiu buna
kaip dar zmones nesupranta,kad kiekvienai prekei savas pirkejas,ir ko cia nervuotis ir skaiciuot svetimus pinigus.ji gali ir po 100lt pardavinet ir gal atsiras kas nupirks! koks kieno reikalas.nu bet va buna tokiu,kurios ramiai praeit negali,turi kaip bobutes nubambet!
QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 10, 00:21)
TBS didiji.
o su juo gerai pasidengia meteoritais visas veidukas?
aš tik su TBS didžiuoju meteoritinuos visą veidą
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 14, 00:44)
aš tik su TBS didžiuoju meteoritinuos visą veidą
vat ir as mastau, gal ir man jau metas TBS didiji isigyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 14, 00:49)
vat ir as mastau, gal ir man jau metas TBS didiji isigyti
kai turejau meteoritus, turejau isigijus sabalo kailio sepeteli is smashbox Nr.19