Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

Tu meteoritu dezeleje tikrai daug yra. Siulau kooperuotis kol visu dar neispirko. As pati taip pirkau thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, kuriu oda i riebuma, ar padeda meteoritai islaikyt oda ilgiau matine, nes dauguma, kiek skaiciau sako, kad truputi sausina oda.
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2008 11 12, 20:36)
Mergaites, kuriu oda i riebuma, ar padeda meteoritai islaikyt oda ilgiau matine, nes dauguma, kiek skaiciau sako, kad truputi sausina oda.

Na sitie drugeliniai meteoritai tai jie odai suteikia sveiko spindesio. Todel oda nera matine. Mano oda misri i riebuma. Bet man jie tinka ir patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenkaiciuke @ 2008 11 11, 23:48)
niekas cia nesiskandalina. doh.gif Tai reiskias ji pirko,kad paskui uzsidirbti  biggrin.gif

aha, is kur tiek drasos pas Oliuke blink.gif doh.gif o uz ta uzdarbi dar ir sklypa miesto centre nusipirko blink.gif Lenkaiciuke, ne jums cia nurodyneti po kiek reikia prekes pardavineti schmoll.gif

beje, kazkas jau rase, kad Kristej drugeliu nebeliko g.gif pasirodo dar yra? blink.gif
Atsakyti
na taip, šį rytą buvo tikrai dvi dėžutės, paskui vienos nebeliko biggrin.gif tai rieškiasi galbūt vis dar yra viena ar netgi daugiau ! čia gal atitinkama info irgi į verslo planą įtraukta lotuliukas.gif

be to mano drugelių draugė sakė, jog kaune teiravosi kaip su šiais rutuliukais bus tai atsakė, kad kalėdom užveš. tik neaišku kiek ir kur smile.gif

Atsakyti
Sorry, kad aš tokia nesusipratėlė, bet meteoritai tas pats kas pudros rutuliukai? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Lenkaiciuke @ 2008 11 11, 23:48)
niekas cia nesiskandalina. doh.gif Tai reiskias ji pirko,kad paskui uzsidirbti  biggrin.gif

doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Saltalanke @ 2008 11 12, 21:40)
Sorry, kad aš tokia nesusipratėlė, bet meteoritai tas pats kas pudros rutuliukai? blush2.gif  blush2.gif

Taip, tas pats. Tik jie yra ivairiu spalvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2008 11 12, 21:21)
be to mano drugelių draugė sakė, jog kaune teiravosi kaip su šiais rutuliukais bus tai atsakė, kad kalėdom užveš. tik neaišku kiek ir kur smile.gif

idomu kazkaip, kaip juos gali uzvezti, jeigu jie limituoti g.gif be to, man kristianoj konsultante pasake, kad kaunas, klp drugeliu nemate ir nematys rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 12 lapkričio 2008 - 21:21
taip, limituoti smile.gif aš kaip suprantu bus tik vieną sezoną ir tik tam tikras kiekis visam pasauliuj, tarkim. bet tai nereiškia, kad vienai šaliai skirta kažkiek pakuočių ir jūs pasiuskit lotuliukas.gif tiesiog tikriausiai išleidžiamas tam tikras kiekis ir paskui jau didieji pirkėjai-tinklai perkasi ir paskirsto tarp savo prekybos vietų. jei mato, kad yra paklausa- šutina į gamintojo sandėlį ir prašo dar, aišku jei ten dar yra ko prašyti. tai taip ir vėl atvežti gali. na netikiu, kad ima ir mygom viską iš gamintojo išperka. juolab, kad čia naujiena smile.gif na bent jau aš taip sistemą įsivazduoju.

o dėl kauno ir klaipėdos tai baika. svarbu, kad aplamai nereiktų iš užsienio siųstis smile.gif
Atsakyti
O man kitaip tas limituotas leidimas atrodo.Pvz.as Goldus vienoje internetineje parduotuveje nusipirkau uz 15 svaru.Aisku buvo praeja jau apie 3-4 menesiai nuo ju pasirodymo.Bet iprastu meteoritu Pink,Beige kaina nesikeicia ir tokiu dideliu nuolaidu jiems nebuna.Tai taip iseina,kad norima greiciau atsikratyti visomis limituoto leidimo prekemis g.gif
Atsakyti
nam manau limituoti yra įpatingi gal savo spalvom ar formom ar panaudojimo galimybėm ar dar kuomnors. nes pvz tie ptays Gold labai jau spacifiniai. Tikriausiai gamintojas mano, kad tų ypatingųjų rinkai tiek nereikia kaip klasikinių beige mythic ir pink fresh. o dėl atsikratymo tai čia jau kiekvienos parduotuvės politika.
Atsakyti
viskas , rytoj einu I kristiana ir isbandysiu visus meteoritus kuriuos tures 4u.gif
as net net nezinau kam man jie, bet kokiu nors noriu thumbup.gif

klausimelis toks ar brangu yra 220 lt uz sepeteli guerlain meteoritams+pink+beige+mythic miniuku?
Atsakyti