aš svarstau juos pirkti jei kas puse pirktų
As neseniai isigijau, zinoma tik puse, nes visus nezinia kiek laiko naudosi kol isnaudosi. As jais be galo patenkinta nu tokie grazus ir taip skaniai kvepia
o kaip tie kvepalai vadinasi , kuriais meteoritai kvepia, kartais ne insolence? Neseniai nusipirkau beige presuotus. nu kokie siuabingai noriu ir butterly
QUOTE(Lenkaiciuke @ 2008 11 11, 16:54)
o gal kas planuojate isigyti tuos naujuosius drugelius? Ir gal kuri noretu jais pasidalinti,tai neatsisakyciau puse isigyti..
šian dar mačiau pardavinėjo SM išparduotuvėm čia
QUOTE(ricci @ 2008 11 11, 18:18)
o kaip tie kvepalai vadinasi , kuriais meteoritai kvepia, kartais ne insolence? Neseniai nusipirkau beige presuotus. nu kokie siuabingai noriu ir butterly
yra spec. jų kvepalai, taip ir vadinas Guerlain meteorites
Bet mano uoslei tai keli Guerlain kvepalai turi kažką panašaus į meteoritų kvapą
QUOTE(ricci @ 2008 11 11, 19:18)
net nezinau kokie kvepalai
+2008 11 11, 20:15-->
Insolense EDT labai panasus kvapas Meteorituose dominuoja naslaiciu kvapas, tad bus panasus visi kvepalai, kurie turi ryskiai isreiksta naslaites aromata
QUOTE(Drugelis @ 2008 11 11, 20:15)
net nezinau kokie kvepalai
Insolense EDT labai panasus kvapas Meteorituose dominuoja naslaiciu kvapas, tad bus panasus visi kvepalai, kurie turi ryskiai isreiksta naslaites aromata
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 11, 22:02)
Kaip idomu
QUOTE(KRISTELA @ 2008 11 11, 22:02)
Čia prasidėjo bet atradau dušo žele panašaus kvapo į meteoritus, pavadinimas magnolija, būna tik thomas philips parduotuvėj, nu man labai panašus kvapas
QUOTE(Lenkaiciuke @ 2008 11 11, 22:13)
nieko sau uz 1/3 nauju drugeliu Oliuke net 75lt nori..
taigi jų kaina visos pakuotės 200
QUOTE(Lenkaiciuke @ 2008 11 11, 22:13)
nieko sau uz 1/3 nauju drugeliu Oliuke net 75lt nori..
Labai normali kaina.Nematau ko cia taip stebetis