Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

QUOTE(Manija69 @ 2008 11 08, 19:35)
O kodėl netiktų kaip skaistalai? blush2.gif

nes labai šviesūs, paskaistintų tik skruostus ir viskas, o aš kai tepu skaistalus, noriu, kad jie matytųsi 4u.gif
Atsakyti
nes labai šviesūs, paskaistintų tik skruostus ir viskas, o aš kai tepu skaistalus, noriu, kad jie matytųsi

O tai Mythic labai šviesūs?Tai jais pasitepus veidas ne per šviesus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 08, 21:32)
O tai Mythic labai šviesūs?Tai jais pasitepus veidas ne per šviesus? g.gif

Mythic man pašviesina veidą, todėl jei žinau, kad kur eisiu, anksčiau išsitepu, kad spėtų prie veido spalvos susilygint ax.gif kitoms gal taip nėr ax.gif
Atsakyti
o koki sepeteli naudojat meteoritams? (visam veidui) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 09, 23:10)
o koki sepeteli naudojat meteoritams? (visam veidui) g.gif

TBS didiji.
Atsakyti
nusipirkau ir as mythic clap.gif ,esu toiosi gelsvumaodos. vasaragreitai ir graziai idegu, o ziema oda tokia pasidaro kaip vaskine - blyskiai pilkai, gelsva unsure.gif . Tai va mythic man nuima ta pilkai gelsva spalva,spalva odos pasidaro normali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 08, 22:24)
nes labai šviesūs, paskaistintų tik skruostus ir viskas, o aš kai tepu skaistalus, noriu, kad jie matytųsi  4u.gif

Vitulka, o tu skaistalus tepi po to kai pasitepi meteoritais? ar pirma skaistalus, o paskui meteoritus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2008 11 11, 11:28)
Vitulka, o tu skaistalus tepi po to kai pasitepi meteoritais? ar pirma skaistalus, o paskui meteoritus? blush2.gif

pirma meteoritus, paskui skaistalus smile.gif Bet jei noris švelnesnių skaistalų linijų ir atspalvio, tai dar meteoritų ant viršaus užtepu smile.gif
Atsakyti
meteoritai tikras gėris ploja.gif veido blizgesys neišlenda visą dieną thumbup.gif būna įtemptų dienų, kai tenka daug lakstyti, stresuoti, prakaitas žliaugia per nugarą, bet veidas nei biškio neblizga ir nepramuša raudonumas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 11 lapkričio 2008 - 11:53
g.gif vakar vakare budama su meteoritais, veidas blizgejo kaip riebalais pateptas g.gif bet gal del to, kad po jais buvo ne krempudra, o toks apsauginis kremas su atspalviu Christina, labai tirstos konsistencijos g.gif nes kai po meteorais buna kokia pudra (mac, guerlain), tai vakare viskas ok.gif ir good.gif
Atsakyti
Man meteoritai iki šiol vienintelė priemonė, kurios dėka visą dieną neišlenda blizgesys smile.gif bet vasarą jų beveik nenaudojau, nes meteoritai man šiek tiek apsunkina makijažą, neseniai išsitraukiau, atsiprašiau ir sėkmingai tepliojuosi bigsmile.gif
Atsakyti
o gal kas planuojate isigyti tuos naujuosius drugelius? 4u.gif Ir gal kuri noretu jais pasidalinti,tai neatsisakyciau puse isigyti.. blush-anim-cl.gif
Atsakyti