Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

aš tepu visą veidą.
ant krempudros, nes jei tiesiai ant veido negražiai atrodo ir traukia iškart ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 07 lapkričio 2008 - 22:25
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 07, 19:07)
tai matyt pati ir nusipirkai  bigsmile.gif

aga : yahoo.gif assa.gif labai noriu kuo greiciau isbandyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 08 lapkričio 2008 - 00:37
as taip pat tepu ant krempudros. Tada graiau pasiskirto ant veido bigsmile.gif
Atsakyti
O jei aš tepu kremfluidą, ant viršaus bronzatą,jis matinis,ar tiktų dar truputį meteoritų ant viršaus? g.gif Ar būtų sviestas sviestuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 08, 12:06)
O jei aš tepu kremfluidą, ant viršaus bronzatą,jis matinis,ar tiktų dar truputį meteoritų ant viršaus? g.gif Ar būtų sviestas sviestuotas lotuliukas.gif

nebūtų. Aš pagal nuotaiką tepu, pvz. krempudra, meteoritai, bronzantas arba krempudra, meteoritai Mythic, nes pudrą per tamsi biški ir tada naujus meteoritus, va čia tai sviestas sviestuotas biggrin.gif
Atsakyti
nebūtų. Aš pagal nuotaiką tepu, pvz. krempudra, meteoritai, bronzantas arba krempudra, meteoritai Mythic, nes pudrą per tamsi biški ir tada naujus meteoritus, va čia tai sviestas sviestuotas

O tai matosi dar efektas meteoritų,jei užtepi bronzinę ant viršaus??? g.gif Man atrodo,kad tie meteoritai labiau kaip skaistalai,nea? ax.gif O tai jei pudra tamsesnė,tai jau meteoritai nelimpa? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 08, 15:45)
O tai matosi dar efektas meteoritų,jei užtepi bronzinę ant viršaus??? g.gif Man atrodo,kad tie meteoritai labiau kaip skaistalai,nea? ax.gif O tai jei pudra tamsesnė,tai jau meteoritai nelimpa? rolleyes.gif  4u.gif

Man asmeniškai meteoritai toks universalus daiktas, kurį tepu bet kokiom progom ir įvairiais būdais biggrin.gif Kartais tik kaip skaistalus, kartais visą veidą. Kartais ant krempudros, o kartais tiesiai ant veido (tiesa tada efektas anaiptol ne toks smile.gif ). Ir sakyčiau nei skaistalai nei bronzantas jam netrukdo rolleyes.gif
Atsakyti
aš meteorais dengiu visą veidą. tai būna pavarau krempūdros, tada EŽ, su skaistalais pagyvinu skruostus ir tuomet meteorus. pastarieji sušvelnina spalvą veido, tampu tokia skaistesne lotuliukas.gif
Atsakyti
AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kuo toliau tuo aiškiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 08, 15:45)
O tai matosi dar efektas meteoritų,jei užtepi bronzinę ant viršaus??? g.gif Man atrodo,kad tie meteoritai labiau kaip skaistalai,nea? ax.gif O tai jei pudra tamsesnė,tai jau meteoritai nelimpa? rolleyes.gif  4u.gif

matos, nes bronzinę ne ant viso veido tepu smile.gif
ne visi meteoritai tiktų kaip skaistalai. Mythic ir Beige, pagal mane, visai netiktų schmoll.gif
o Gold temptation ar naujieji drugeliai, tai puikiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 08, 17:05)
matos, nes bronzinę ne ant viso veido tepu  smile.gif
ne visi meteoritai tiktų kaip skaistalai.  Mythic ir Beige, pagal mane, visai netiktų  schmoll.gif
o Gold temptation ar naujieji drugeliai, tai puikiai  ax.gif

Ant mano šviesios odos Beige irgi visai, kaip skaistalai suėjo blush2.gif Bet Mythic tai tikrai nea 4u.gif
Atsakyti
ne visi meteoritai tiktų kaip skaistalai. Mythic ir Beige, pagal mane, visai netiktų 
o Gold temptation ar naujieji drugeliai, tai puikiai

O kodėl netiktų kaip skaistalai? blush2.gif
Atsakyti