aš tepu visą veidą.
ant krempudros, nes jei tiesiai ant veido negražiai atrodo ir traukia iškart
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 07, 19:07)
tai matyt pati ir nusipirkai
aga : labai noriu kuo greiciau isbandyti
as taip pat tepu ant krempudros. Tada graiau pasiskirto ant veido
O jei aš tepu kremfluidą, ant viršaus bronzatą,jis matinis,ar tiktų dar truputį meteoritų ant viršaus? Ar būtų sviestas sviestuotas
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 08, 12:06)
O jei aš tepu kremfluidą, ant viršaus bronzatą,jis matinis,ar tiktų dar truputį meteoritų ant viršaus? Ar būtų sviestas sviestuotas
nebūtų. Aš pagal nuotaiką tepu, pvz. krempudra, meteoritai, bronzantas arba krempudra, meteoritai Mythic, nes pudrą per tamsi biški ir tada naujus meteoritus, va čia tai sviestas sviestuotas
nebūtų. Aš pagal nuotaiką tepu, pvz. krempudra, meteoritai, bronzantas arba krempudra, meteoritai Mythic, nes pudrą per tamsi biški ir tada naujus meteoritus, va čia tai sviestas sviestuotas
O tai matosi dar efektas meteoritų,jei užtepi bronzinę ant viršaus??? Man atrodo,kad tie meteoritai labiau kaip skaistalai,nea? O tai jei pudra tamsesnė,tai jau meteoritai nelimpa?
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 08, 15:45)
O tai matosi dar efektas meteoritų,jei užtepi bronzinę ant viršaus??? Man atrodo,kad tie meteoritai labiau kaip skaistalai,nea? O tai jei pudra tamsesnė,tai jau meteoritai nelimpa?
Man asmeniškai meteoritai toks universalus daiktas, kurį tepu bet kokiom progom ir įvairiais būdais Kartais tik kaip skaistalus, kartais visą veidą. Kartais ant krempudros, o kartais tiesiai ant veido (tiesa tada efektas anaiptol ne toks ). Ir sakyčiau nei skaistalai nei bronzantas jam netrukdo
AČIŪ
Kuo toliau tuo aiškiau
Kuo toliau tuo aiškiau
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 08, 15:45)
matos, nes bronzinę ne ant viso veido tepu
ne visi meteoritai tiktų kaip skaistalai. Mythic ir Beige, pagal mane, visai netiktų
o Gold temptation ar naujieji drugeliai, tai puikiai
QUOTE(Vitulka @ 2008 11 08, 17:05)
matos, nes bronzinę ne ant viso veido tepu
ne visi meteoritai tiktų kaip skaistalai. Mythic ir Beige, pagal mane, visai netiktų
Ant mano šviesios odos Beige irgi visai, kaip skaistalai suėjo Bet Mythic tai tikrai nea
O kodėl netiktų kaip skaistalai?