Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros - 8

tai visos vienareiksmiskai sako TAIP drugeliams? bigsmile.gif
Atsakyti
aš tai sakau TAIP biggrin.gif

SM išparduotuvėj puse pardavinėja bigsmile.gif
Atsakyti
jau nebe tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 07, 17:56)
jau nebe  tongue.gif

tai matyt pati ir nusipirkai bigsmile.gif
Atsakyti
nu as ir snd neatsilaikiau ir nusipirkau.bet naujuju drugeliu nebuvo,todel 03beige tuos nusipirkau. wub.gif dar neisbandziau,ryt bandysim graziai pasimaliavot!galiu puse pasidalint ax.gif
Atsakyti
O kazin Kaune dar liko ju pirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 11 07, 15:26)
tai visos vienareiksmiskai sako TAIP drugeliams?  bigsmile.gif

ir as sakau TAIP thumbup.gif siandiena isigijau, tai man labai patinka. Labai graziai veidukas atrodo, toks sviezias, net nemoku papasakoti wub.gif
Atsakyti
O sakykyt, jūs meteoritais visą veidą tepat ar tik atskiras veido dalis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 07, 21:26)

visa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 07, 21:26)

as irgi visa veida smile.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus,matot visą gyvenimą beveik nenaudojau jokios dekoratyvinės kosmetikos blush2.gif , nu akims tušą,lūpos blizgius..bet nieko nemaskuodavau,nepudrindavau lotuliukas.gif , tai nesu gerai dar išprususi šiems dalykams. Tiesiog JŪS sugundėte mane visu šiuo gėriu drinks_cheers.gif
Tai tarkim tepti, na jei tepi, krempudrą, pudrytę kokią ir ant višaus meteoritus??? g.gif Ar tiesiai ant veiduko taip? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 07, 22:10)
Ačiū už atsakymus,matot visą gyvenimą beveik nenaudojau jokios dekoratyvinės kosmetikos blush2.gif , nu akims tušą,lūpos blizgius..bet nieko nemaskuodavau,nepudrindavau lotuliukas.gif , tai nesu gerai dar išprususi šiems dalykams. Tiesiog JŪS sugundėte mane visu šiuo gėriu drinks_cheers.gif
Tai tarkim tepti, na jei tepi, krempudrą, pudrytę kokią ir ant višaus meteoritus??? g.gif Ar tiesiai ant veiduko taip? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

bent jau as ant krempudros tepu nes ant odos jei tiesiai man tokio efekto nera kaip ant krempudros ir tada traukia odele labai smile.gif
Atsakyti