Įkraunama...
Įkraunama...

Daug išsiskyrusių

Tarybų sąjunga pripratino žiedus mautis ant dešinės rankos, visam pasauly žmonės nešioja sutuoktuvių žiedus ant kairės rankos. Aš pirmą sykį girdžiu kad išsiskyrę turi nešioti žiedą ant kairės rankos.
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2005 12 03, 12:33)
O mes oficialiai nesusituoke, bet abu nesiojam vestuvinius ziedus ant desines rankos, nes del tam tikru priezasciu vestuviu niekada nebus, nors abu esam issituoke, kartu gyvenam jau 5 metus, turim bendra vaika, namai bendri,  ir sirdyje laikom ir vadinam vienas kita tikru vyru ir zmona.

Idomu, kokia jusu nuomone apie tai...

Manau, didelio skirtumo jog nesate oficialiai susituokę nėra, svarbu bendravimo kokybė ir visa kita. Nors. Nors nesakyk, kad jeigu nebūtu to „Nes“ <...nes dėl tam tikrų priežasčių.....> tikrai nieko nelaukdama ištekėtum nežiūrint kelinta tai santuoka.
Beje jei neklystu pakeitei savo Niką?
Atsakyti
QUOTE(taranas2 @ 2005 12 17, 22:52)
Manau, didelio skirtumo jog nesate oficialiai susituokę nėra, svarbu bendravimo kokybė ir visa kita. Nors. Nors nesakyk, kad jeigu nebūtu  to „Nes“ <...nes dėl tam tikrų priežasčių.....> tikrai nieko nelaukdama ištekėtum nežiūrint kelinta tai santuoka.
Beje jei neklystu pakeitei savo Niką?

Taip vakar pasikeiciau nika.

Nu nezinau, ar taip jau nieko nelaukiant, galbut. Bet kartais saugiau materialine prasme but atskirai. Bet zinoma noreciau.
O dar tokia visuomene, prisimenu vaizdeli, cia neperseniausiai, dar dirbau.
Atejo pas mane i ofisa toks oficialus zmogelis, kalbu as su juo, o viena bendradarbe toks vaizdas kad tycia (ir ne vaizdas, o tikrai) "tavo meiluzis pas tave atvaziavo" - blush2.gif o as jau nezinau kelinta men buvau nescia, visi zinojo, kad jau ne pirmus metus kartu, o svarbiausia, kad tas niekuo detas zmogelis girdetu unsure.gif
Nera taip lengva gyvent nesusituokus mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2005 12 18, 01:13)

Nu nezinau, ar taip jau nieko nelaukiant, galbut. Bet kartais saugiau materialine prasme but atskirai. Bet zinoma noreciau.
O dar tokia visuomene, prisimenu vaizdeli, cia neperseniausiai, dar dirbau.
Atejo pas mane i ofisa toks oficialus zmogelis, kalbu as su juo, o viena bendradarbe toks vaizdas kad tycia (ir ne vaizdas, o tikrai) "tavo meiluzis pas tave atvaziavo" -  blush2.gif o as jau nezinau kelinta men buvau nescia, visi zinojo, kad jau ne pirmus metus kartu, o svarbiausia, kad tas niekuo detas zmogelis girdetu unsure.gif

Bet galima dabar sudaryti prieš vestuves sutartį, kiek esu girdėjus jau Lietuvoje tai yra daroma.
Man po vestuvių absoliučiai niekas nepasikeitė, ar mes gyvenome prieš tai nesusituokę, ar dabar.
O ta bendradarbė dabar tau nori įgelti taip sakydama, o jei tu ištekėsi manau ras kitų būdų kaip įgelti. Arba ji yra labai senų senų pažiūrų moteriškė, bet jei ji tokia būtų ji to paklaustų kai tas žmogus išeitų.
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2005 12 18, 00:13)
...O dar tokia visuomene, prisimenu vaizdeli, cia neperseniausiai, dar dirbau.
Atejo pas mane i ofisa toks oficialus zmogelis, kalbu as su juo, o viena bendradarbe toks vaizdas kad tycia (ir ne vaizdas, o tikrai) "tavo meiluzis pas tave atvaziavo" -  blush2.gif o as jau nezinau kelinta men buvau nescia, visi zinojo, kad jau ne pirmus metus kartu, o svarbiausia, kad tas niekuo detas zmogelis girdetu unsure.gif

Manau esi kažkuo pranašesnė už savo „paslaugę“ kolegę. Ji tai jaučia, dėl to ir kerta per jautresnę vietą. Nežinau kaip iš moteriškos pusės, bet man atrodo, kad dėl aplinkinių mažiausiai pergyvenčiau, kur kas nesmagiau jausčiaus dėl artimųjų (tiek vieno tiek kito) presingo ir spaudimo tuoktis.
Atsakyti
O mes su vyru žiedus nešiojam ant kairės rankos, nes mums taip patinka ir tiek...
O tokios 'paslaugios' bobšės sakyčiau sveikas lietuviškas kolektyvas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 06 29, 20:12)
Pareitų be žiedo, tai nė nepastebėčiau..aš daugiau į "galą" žiūriu..yra/nėra biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

apie kuri tu gala, ka ten gali rasti, prasom placiau biggrin.gif
Atsakyti
nežinau, mano vyras niekada vestuvinio žiedo nenešioja, nes tas pirštas buvo sužalotas, tai dar mėgsta prie mašinų pasiknaisiotiir dar bodybuildingu užsiiminėja, tai deformuotusi po pirmos treniruotės.
bet gyvename 10 metu ir niekada nepriekaištavau dėl to. o ir aš žiedą nešioju ant kaitės rankos viduriniojo piršto, nes man nuo dešinės rankos žiedelis krinta...
Man žiedas svarbus kaip simbolis labai nenorečiau jo prarasti. O jei išsituoktumeme, manau, kad žiedą vistiek nešiočiau, ne todėl, kad aplinkiniai nesuprastų apie pasikeitimą mano gyvenime, bet dėl prisimino apie gražius metus man suteiktus likimo.
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 07 15, 14:37)
Mes nešiojam ant kairės  smile.gif
Speciailiai gaminom ant tų pirštų

mes taip pat tuokdamiesi ziedelius movemes ant kaires rankos. taip ir nesiojam ir mum tai labai patogu thumbup.gif
Atsakyti

Tarybų sąjunga pripratino žiedus mautis ant dešinės rankos, visam pasauly žmonės nešioja sutuoktuvių žiedus ant kairės rankos. Aš pirmą sykį girdžiu kad išsiskyrę turi nešioti žiedą ant kairės rankos.
o aš maniau, kad tik našliai ant kairės nešioja... ax.gif
Atsakyti
Nasliai nesioja ant kaires mirksiukas.gif
Atsakyti
as nesioju zieda ant kaires rankos, nes po gimdymo kazkaip pradejo verzti ant desines ir nebepatogu, o vyras- ant desines bigsmile.gif
Atsakyti