Įkraunama...
Įkraunama...

Daug išsiskyrusių

Vedes - tai ne mires biggrin.gif {Tik busimoms nuotakoms taip galvoti kol kas negalima smile.gif }
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2005 07 04, 14:15)
Vedes -  tai ne mires  biggrin.gif  {Tik busimoms nuotakoms taip galvoti kol kas negalima smile.gif }

tai kad ir nebūdama būsima nuotaka taip galvojau biggrin.gif

na, bet niekada nesakau "niekada" biggrin.gif sakau tik "galbut" biggrin.gif
Atsakyti
Asmeniškai aš vestuvinį žiedą nešioju labai retai (tiksliau nenešioju). Priežastis: mano visi papuošalai sidabriniai ir auksinis žiedas man netinka prie jų. Mano manymu, jei santykiai tvirti, tai nereikia jokių simbolių, o jei tų santykių nėra-tai jų atstatyti nepadės jokie žiedai, kur jie bebūtų. Tuo labiau, jei tu išsiskyrusi, kam tas žiedas. Iš vis nesuprantu, kodėl reikia parodyti, kad tu ištekėjusi ar išsiskyrusi g.gif
Atsakyti
Aš esu laimingai ištekėjusi ir žiedą nešioju ant kairės rankos.
Nes pagal egiptiečius nuo kairės rankos piršto iki širdies teka meilės gysla. smile.gif
Ir šiaip tai Europoje dauguma nešioja ant kairės rankos, o ant dešinės nešioja homosovietikai.
Nepykite, čia mano asmeninė nuomonė. ax.gif
Atsakyti
Kozete, as pritariu tavo nuomonei 100 proc.As irgi esu laimingai istekejusi ir vestuvini zieda nesioju tik ant kaires rankos.Is kur Lietuvoje tas mitas, kad ant kaires rankos vestuvini zieda nesioja tik issiskyrusios?Amerikoje ir daugumoje Europos saliu vestuvinis ziedas nesiojamas tik ant kaires rankos.
Atsakyti
Mano vyras žiedą nešioja tik ant kairės rankos, nes sakė, kad ant dešinės jam trukdo, nes gali užsikabinti ką nors meistraujant, taisant mašiną ir pan. Ką gi, jei tu ant kairės, tai ir aš ant kairės tongue.gif , nes buvau prisiklausius, kad ant kairės tik išsiskyrę nešioja. Galvojau, vaidina išsiskyrusį. Taip abu ir nešiojam ant kairės rankos, nors neišsiskyrę ir net nesiruošiam skirtis.
Atsakyti
AS isiskyrus ziedo nenesioju, nes tai mano manymu aikivaizdziai parodo- atkreipia demesi, kiti galvoja kad vis dar istekejus, net jeigu ziedas ant kaires rankos
Atsakyti
As daznai atkreipiu demesi i zmoniu rankas,bet niekada nepagalvoju kad jeigu ziendas ant kaires rankos kad issiskyres ar naslys (nasle),be to dabar labai daug poru ziedus nesioja ant kaires rankos,atseit arciau sirdies
Atsakyti
QUOTE(AIRRA @ 2005 06 29, 10:20)
Kažkaip vis atkreipiu dėmesį į rankas-ant kurios rankos žiedas,nesvarbu-tai vyras ar moteris,gal tai smalsumas ar kas? Ir mane stebina,kad šiais laikais tikrai daug išsiskyrusių žmonių(ypač moterų),bet labai retai pamatau vestuvinį žiedą ant kairės rankos piršto.Vat ir įdomu pasidarė-išsiskyrę,bet žiedas vistiek ant dešinės rankos? g.gif Ką jūs galvojat?

g.gif atsiprasau, o kodel reikia nesioti zieda, jei esi issiskyres?
Kazkaip pirma karta girdziu..Seniau lyg buvo, kad ant kaires rankos nesiojo nasles arba nasliai.
Dabar kiek zinau madinga (mada is Europos! biggrin.gif) nesioti sutuoktiniams ziedus ant kaires rankos (atseit "arciau sirdies").
Esu issiskyrus, bet ziedo nenesioju doh.gif
Atsakyti
Sorry, toliau neskaiciau, tai labai pasikartojau biggrin.gif
Atsakyti
Šiais laikais labai sudėtinga apie žmogaus šeimyninę padėti spręsti pagal žiedus smile.gif
Visų pirma, nemažai žmonių turi netradicinius žiedus.... pvz., manęs dažnai pasiteirauja, ar tai vestuvinis žiedas...ir "įtarimą" tikriausiai sukelia tai, kad tai vienintelis žiedas, kurį nešioju wink.gif
O antroji priežastis: yra skirtingų interpretacijų apie tai, ant kurios rankos reikėtų vestuvinį žiedą nešioti.... prie jau paminėtų galiu pasakyti dar vieną: mums juvelyras, daręs žiedus, pasakė, kad vestuvinius žiedus reikia nešioti ant laimingos rankos - vyrui tai yra dešinė, o moteriai - kairė 4u.gif
Kadangi idėja labai patiko thumbup.gif mes jo ir paklausėme.... ax.gif tai močiutė niekaip negalėjo suprasti, kaip gi čia dabar yra, kad vestuviniai žiedai ant skirtingų rankų... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes nešiojam ant kairės smile.gif
Speciailiai gaminom ant tų pirštų
Atsakyti