Įkraunama...
Įkraunama...

Daug išsiskyrusių

Visiškai nesureikšminu šio papuošalo. Pagal jį nesprendžiu apie moterų ar vyrų santuokinę padėtį ar ką kitą. Turbūt šiais laikais netgi beviltiška tai daryti, nebent žvelgiant į vyresnius žmogeliukus, kurie vis dar lieka ištikimi tradicijoms.
O šiaip manau, kad tai tik simbolika, kurios net po skyrybų nebus gaila kažkam (vyrui) atiduoti. rolleyes.gif Plius dar priklauso nuo aplinkybių blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jpg: 29 birželio 2005 - 17:18
QUOTE(kate0 @ 2005 06 29, 17:06)
O aš išsiskyrus tai neatiduočiau savojo o atimčiau iš vyro ir išklydžius pasidaryčiau naują fainą papuošalą, arba parduočiau  thumbup.gif

Čia tai superinė mintis thumbup.gif Aš taip nedariau, nes mano ex žiedą pragėrė gerokai prieš skyrybas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara @ 2005 06 29, 11:27)
jei ziedo nenesioja, tai jau ir eina i kaire  ir desine? Idomi logika . Siaip, kai nesiojau dar zieda ( mjk wink.gif) tai nesiojau ji ant kaires rankos, kazkaip intuityviai per vestuviu ceremonija viens kitam uzmovem ziedus butent ant tos rankos.

Itariu sitoj temoj bus pjautynes  ax.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
as norejau pasakyti, jog budama istekejusi moteris buna, kad ziedo nenesioja ir eina i kaire,desne...tai nera absoliuti tiesa taikoma visoms ar visiems ax.gif
varvara,as dar taves nepjaunu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nedrisciau darytis nuomones apie zmogu is ziedo nesiojimo g.gif Pati ji nesiojau tik ant kaires rankos, o dabar jau virs metu visai nenesioju - nepatogu man. Del to netapau nei issiskyrusi, nei vienisa motina.

Isvis, nesprendziu apie sutikta zmogu nei is jo ziedo, nei laikrodzio, nei batu...
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2005 06 29, 18:20)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
as norejau pasakyti, jog budama istekejusi moteris buna, kad ziedo nenesioja ir eina i kaire,desne...tai nera absoliuti tiesa taikoma visoms ar visiems ax.gif
varvara,as dar taves nepjaunu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Tai visko gyvenime būna, bet nemanau, kad tai reikia taip sureikšminti ir susieti su neištikimybe g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jpg: 29 birželio 2005 - 17:24
QUOTE(mjk @ 2005 06 29, 17:20)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
as norejau pasakyti, jog budama istekejusi moteris buna, kad ziedo nenesioja ir eina i kaire,desne...

Buna ir taip, kad zmones zieda uzsideda del "gero vardo", o eina i kaire biggrin.gif Karta isedau i autobusa salia kareivio, tai jis vaziuodamas namo issitrauke zieda is pinigines... Gi pas zmona vaziuoja biggrin.gif Man asmeniskai ziedo muvejimas yra tik simbolis, o jie svarbus bus tiek kiek patys juos sureiksminsime. Bet tai dar nereiskia, kad kiti zmones turi tokia pacia simboliu vertinimo sistema.
Atsakyti
as taip pat nesprendziu is zmogaus ziedo, turi jis ji ar ne. tiesiog tik viena is n....minciu issakiua, kad tiesiog buna gyvenime tai, jog istekejusios moterys,tik jos ir zino, kad istekejusios, kaip ir issiskyrusiuju, nasliu atveju, tik vat pasitaiko, kad jos save dusioje visiskai laisvomis laiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jpg @ 2005 06 29, 17:23)
Tai visko gyvenime būna, bet nemanau, kad tai reikia taip sureikšminti ir susieti su neištikimybe  g.gif

KARTOJUOSI doh.gif biggrin.gif -cia tik vienas is milijardo atveju,kuomet ziedo nenesiojimas susiejamas su neistikimybe
relax mamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 06 29, 17:24)
Man asmeniskai ziedo muvejimas yra tik simbolis, o jie svarbus bus tiek kiek patys juos sureiksminsime. Bet tai dar nereiskia, kad kiti zmones turi tokia pacia simboliu vertinimo sistema.

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2005 06 29, 18:25)
as taip pat nesprendziu is zmogaus ziedo, turi jis ji ar ne. tiesiog tik viena is n....minciu issakiua, kad tiesiog buna gyvenime tai, jog istekejusios moterys,tik jos ir zino, kad istekejusios, kaip ir issiskyrusiuju, nasliu atveju, tik vat pasitaiko, kad jos save dusioje visiskai laisvomis laiko biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Čia dar klausimas, kas labiau eina į kairę - su žiedu ar be jo biggrin.gif biggrin.gif Jeigu kalbėt apie vienos nakties nuotykius - gal ir yra racijos nenešioti žiedo. Bet jeigu ta "kairė" - tai ilgalaikiai, periodiški santykiai, tuomet ar žiedas yra, ar jo nėra neturi reikšmės, vis vien tas "kairėje" paprastai žino, kas ir kaip. Netgi atvirkščiai - žiedo mūvėjimas padeda sudaryti "šeimyniškos žmonos" įspūdį ir užmaskuoti klaidžiojimus mirksiukas.gif Ir diedus tas pats liečia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 29, 17:40)
Čia dar klausimas, kas labiau eina į kairę - su žiedu ar be jo  biggrin.gif  biggrin.gif  Jeigu kalbėt apie vienos nakties nuotykius - gal ir yra racijos nenešioti žiedo. Bet jeigu ta "kairė" - tai ilgalaikiai, periodiški santykiai, tuomet ar žiedas yra, ar jo nėra neturi reikšmės, vis vien tas "kairėje" paprastai žino, kas ir kaip. Netgi atvirkščiai - žiedo mūvėjimas padeda sudaryti "šeimyniškos žmonos" įspūdį ir užmaskuoti klaidžiojimus  mirksiukas.gif Ir diedus tas pats liečia  tongue.gif

jep ir taip buna biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau žiedas tai ne rodiklis ax.gif Aš (ir vyras) nuo pirmos santuokos dienos nešiojame žiedą ant kairės rankos. Jei tik tai skirtų vedusį (ištekėjusią) nuo nevedusio (netekėjusios), tai labai viskas paparasta būtų ax.gif Mano vyras ir aš, reiškiasi galim vaidint laisvus g.gif Aš ir sakau, ko tie diedai mane vis kalbina biggrin.gif biggrin.gif Ir išvis man tas žiedas..būna maunuos, būna ne..diedas irgi žiūriu tai ant dešinės, tai ant kairės, tai be jo. Aš tai nesureikšminu. Pareitų be žiedo, tai nė nepastebėčiau..aš daugiau į "galą" žiūriu..yra/nėra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti