Įkraunama...
Įkraunama...

Daug išsiskyrusių

QUOTE(Laiza @ 2005 06 29, 13:21)
Kai važiuojam į laidotuves ar šiaip kokį giminės susibūrimą, užsidedu, kad bobulkom nebūtų priežasties "paloti", nes vyro giminių liežuviai - kaip nekatrų politikų...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jei jau išsiskirčiau, tai vestuvinį žiedą manau padovanočiau kokiam vargšui prie bažnyčios...
Atsakyti
QUOTE(aja74 @ 2005 06 29, 11:22)
Dabar kai kas ir neišsiskyrę žiedus nešioja ant kairės rankos...

mudu irgi ax.gif

ash apskritai nemegstu papuoshalu ant deshines rankos - nepatogu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 29 birželio 2005 - 12:36
Vedusiems žiedas ant kairės rankos atsiduria, jeigu tampa per mažas, pirštams sugrubus ar pastambėjus. O kartais nutinka taip, kad žiedus perka jaunikis ir gerai neatitaiko dydžio blink.gif Vat mano mama pranešiojo vestuvinį žiedą iš viso kaip nežinau kas - ant dešinės rankos viduriniojo piršto, ir tėvui mirus taip tebenešioja blink.gif O išsiskyrę, mano manymu, vestuvinių žiedų išvis nenešioja... Kaip jau sakė ne viena, netgi nemalonu būtų nešiotis su savim kažką, kas tau primintų asabą, kurią turėjai garbės pasiųsti po velnių rolleyes.gif
Atsakyti
Na aišku, gal tie žiedai šiais laikais tokio didelio simbolio nebeturi.

Bet reikia žinot, kad ant kairės rankos piršto užmautą žiedelį nešioja žmogus palaidojęs savo antrąją pusę, o išsiskyręs jo nebenešioja.

O jei iš principo jis nenešiojamas, tai kam jį iš viso reikėjo dėtis.
Čia kaip anekdotas apie čiukčią:- Sumokėjau taksi ir nevažiavau blink.gif
Atsakyti
Mano buvęs draugas,kai užsidėdavau žiedą ant kairės rankos,sakydavo:"Dediesi kad visi žinotų kad esi laisva",tai taip ir nesupratau-jei visai be žiedo-tai nelaisva??
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 06 29, 11:53)
o aš visada galvojau, ant žiedą ant kitos rankos persimauna našliai/našlės, i išsiskyrę žiedų nenešioja  unsure.gif na ben aš tikrai nenorėčiau žiedo žmogaus, su kuriuo išsiskyriau  schmoll.gif

drinks_cheers.gif va va nesuprantu kaip galima nesiot ta zieda kai issiskiri, jauciu noris kaip tik visko atsikratyt, kas su tuo zmogum susije
Atsakyti
Na uzsieni kai susituoki ,zieda uzdeda ant kaires rankos rolleyes.gif .O man tai ziedai isvis nepatinka rolleyes.gif ,uzsidedu gal karta per puse metu.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 06 29, 13:38)
Vedusiems žiedas ant kairės rankos atsiduria, jeigu tampa per mažas, pirštams sugrubus ar pastambėjus. O kartais nutinka taip, kad žiedus perka jaunikis ir gerai neatitaiko dydžio  blink.gif Vat mano mama pranešiojo vestuvinį žiedą iš viso kaip nežinau kas - ant dešinės rankos viduriniojo piršto, ir tėvui mirus taip tebenešioja  blink.gif O išsiskyrę, mano manymu, vestuvinių žiedų išvis nenešioja... Kaip jau sakė ne viena, netgi nemalonu būtų nešiotis su savim kažką, kas tau primintų asabą, kurią turėjai garbės pasiųsti po velnių  rolleyes.gif

mes zhiedus ish karto gaminom ant kaires rankos bevardzhio pirshto...
kai kuriose shalyse tai norma. man taip atrodo praktishkiau, nes ant deshines rankos zhiedai trukdo.
Atsakyti
schmoll.gif Nejuokaukit, kad issiskyrus reikia nesioti vestuvinius ziedus!!! Juk i vestuves, vestuvinius ziedus ir pan. kuri laika net ziureti nebegali!!! O ka jau kalbeti apie zaizdas, kurias reikia issilaizyti, kai tave palieka...

Kai skyriausi, vestuvini zieda palikau buvusiam vyrui - tegul paspringsta arba pagal paskirti dar karta panaudoja biggrin.gif

Buvo aktyviu liezuvautoju, kurie sake, kad turiu nesioti vestuvini zieda ant kaires rankos ir visiems rodyti, kad esu issiskyrusi - cit. "brokuota". Bet. Kadangi mano dabartine nuomone, skyrybos yra kazko naujo ir - BUTINAI - geresnio pradzia, tai brokuota nesijauciu mad.gif

Vyras mane paliko, kai man buvo 21m. - praejus pusmeciui nuo vestuviu. Todel istekejusi kaip ir nebuvau;) O visiems, kurie sakytu kitaip... gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2005 06 29, 14:22)
mes zhiedus ish karto gaminom ant kaires rankos bevardzhio pirshto...
kai kuriose shalyse tai norma. man taip atrodo praktishkiau, nes ant deshines rankos zhiedai trukdo.

nes arčiau širdies mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš išsiskyrus tai neatiduočiau savojo o atimčiau iš vyro ir išklydžius pasidaryčiau naują fainą papuošalą, arba parduočiau thumbup.gif
Atsakyti