Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į Zakopanę

QUOTE(Agnytė @ 2011 07 04, 11:35)
Mes irgi buvom Zakopanėje kelias dienas, galiu rekomenduoti, labai neblogą viešbutuką - tylu, sauna, jakuzzi tik tai seimai (įeini, užsirakini ir vsio  rolleyes.gif ), labai skanūs pusryčiai, vaikams sūpynės, smėlio dėžė su žaislais, grilis, draugiška sir paslaugus personalas, vaizdas į Giewont kalną  thumbup.gif
http://www.booking.c...31b28d418d3cX17

O kokia kaina? g.gif
Atsakyti
Kas pasiilgot žiemos ? ohmy.gif
http://www.15min.lt/...ziema-57-158842
Atsakyti
QUOTE(kas_as_esu? @ 2011 04 05, 15:56)
Bandau dėliotis kelionės maršrutą šiai vasarai. Kelios dienos nusimato ir Zakopanės apylinkėms. Dabar sudėliota tiek:
Baltow dinozaurų parkas.
Krokuva: Vavelio kalva, Vavelio katedra, Vavelio pilis, Krokuvos senamiestis, paminklas Žalgirio mūšio 500–osioms metinėms, Barbakanas, centriniai senojo miesto vartai, Krokuvos miesto gynybinių sienų liekanos, Floriono gatvė, Centrinė turgaus aikštė, Šv.Marijos bažnyčia, Sukenicai, Jogailos universiteto kiemeliai, Pranciškonų bažnyčia, Rotušės bokštas. Krokuvos vandens atrakcionų parkas.
Veličkos druskų kasykla.
Zakopanė: Krupovki arba seniausia kurorto Kocelnia gatve, paragauti garsiosios kalniečių „kvasnicos“ ar šio krašto tradicinės „grybienės“, „Na Peksowym brzyzku“ kapinės su raižytais brėžiniais antkapiuose, seniausia medinė bažnytėlė, statyta 1874m. Guralių (kalniečių) nacionaliniame turguje.
Gubaluvkos kalnas.
Kasprowy viršūnė.
Morskoje Oko.
Kažkas Slovakijoje

Niekada neplanuoju konkrečiai. Susimetu visą informaciją apie lankytinas ir galimas nakvynės vietas bei pastarųjų preliminarų užimtumą ir "na ura". Pernykštei kelionei buvau rezervavusi vietą ir dėl vaiko ligos teko atšaukti. Kaip suprantu su nakvynėm neturėtų kilti didelių problemų?
Jei gerai supratau, tai beveik visi važiuoja pro Varšuvą. Koks kelias rytine puse? Ar juo nevažiuojama tik dėl greičio ribojimų?

Mes irgi planuojam jei atsiras dar laisva savaitėlė link Zakopanės palėkti- tai gal kas galėtų susisteminti kas svarbu pamatyti ir kur neverta gaišti laiką. (O jei dar su adresiukais ir kainytėmis, tai manau ne tik aš bet ir kitos mamytės būtų dėkingos).
Atsakyti
man toks klausimas iškilo, ar važiuojant į Zakopanės kalnus, ir pačiuose kalnuose nėra tokių keliukų baisių , na kaip user posted image
šeimyna nori važiuoti, o man nuo tokių vaizdų net bloga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 07 06, 11:39)
man toks klausimas iškilo, ar važiuojant į Zakopanės kalnus, ir pačiuose kalnuose nėra tokių keliukų baisių , na kaip

šeimyna nori važiuoti, o man nuo tokių vaizdų net bloga  rolleyes.gif

Mes ant tokiu neesame uztaike biggrin.gif O siaip cia labai tvarkingas serpantinas mirksiukas.gif Buvome ant idomesniu uztaike - be atitvaru ir dviem masinom sudetinga prasilenkti, kartais tenka kazkuriai masina vaziuoti atbuliniu iki artimiausio praplatejimo, kad butu imanoma apsilenkti doh.gif Bet cia ne Lenkijoje smile.gif Maziau baimiu ir sekmes kelioneje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 07 06, 11:15)
Mes ant tokiu neesame uztaike  biggrin.gif  O siaip cia labai tvarkingas serpantinas  mirksiukas.gif  Buvome ant idomesniu uztaike - be atitvaru ir dviem masinom sudetinga prasilenkti, kartais tenka kazkuriai masina vaziuoti atbuliniu iki artimiausio praplatejimo, kad butu imanoma apsilenkti  doh.gif  Bet cia ne Lenkijoje  smile.gif Maziau baimiu ir sekmes kelioneje  wub.gif

AČIŪ.
Aš aplamai neesu kalnų žmogus, bijau aukščio, bet bendradarbė paramino, jog kaip filmuke- kad atsistoji ant pasaulio rašto- taip nebūna biggrin.gif , tai galvojam nugalėti mano baimę blink.gif , nors neatmetu galimybių tiesiog į Šventąją tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 07 06, 12:30)
AČIŪ.
Aš aplamai neesu kalnų žmogus, bijau aukščio, bet bendradarbė paramino, jog kaip filmuke- kad atsistoji ant pasaulio rašto- taip nebūna  biggrin.gif , tai galvojam nugalėti mano baimę  blink.gif , nors neatmetu galimybių tiesiog į Šventąją  tongue.gif

As bijau aukscio. Bet ten kazkaip pripranti. Na ne taip, kad jau visai nekreiptum demesio, bet... Na nieko nebelieka, o cypti, kaip ir pabosta biggrin.gif Pamatysi, patiks mirksiukas.gif 4u.gif Varyk, Sventoji nepabegs, o ka gali zinoti, kada kita galimybe isvykti bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 07 06, 11:36)
As bijau aukscio. Bet ten kazkaip pripranti. Na ne taip, kad jau visai nekreiptum demesio, bet... Na nieko nebelieka, o cypti, kaip ir pabosta  biggrin.gif  Pamatysi, patiks  mirksiukas.gif  4u.gif  Varyk, Sventoji nepabegs, o ka gali zinoti, kada kita galimybe isvykti bus  smile.gif

Na mes vaziavome i Zakopane is Krokuvos. Tai ten tikrai nieko panasiai baisaus nera!
Vingiu yra, bet tokiu auksciu ir serpantininiu keliu - tikrai ne!
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2011 07 04, 12:35)
Mes irgi buvom Zakopanėje kelias dienas, galiu rekomenduoti, labai neblogą viešbutuką - tylu, sauna, jakuzzi tik tai seimai (įeini, užsirakini ir vsio  rolleyes.gif ), labai skanūs pusryčiai, vaikams sūpynės, smėlio dėžė su žaislais, grilis, draugiška sir paslaugus personalas, vaizdas į Giewont kalną  thumbup.gif
http://www.booking.c...31b28d418d3cX17

Labai viskas grziai atrodo..lb noreciau padaryt savo ilgameciui draugui staigmena ir suorgnizuot toki poilsi uz visa gera kadel manes daro..butu lb smagu suzinot ka aplinkui dar galima nuveikt be to kad grozetis vaizdu pro langa..buciau lb dekinga, jei i az atrasytumet
Atsakyti
Sveikos, keliautojos, smile.gif
gal yra neseniai buvusių Zakopanėje? Kokie ten orai? Ar didelis žmonių srautas tose vietose?
Mes pirmadienį keliausime ta kryptimi, tai jau ruošiamės, planuojame. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2011 07 15, 18:04)
gal yra neseniai buvusių Zakopanėje? Kokie ten orai? Ar didelis žmonių srautas tose vietose?

per gismeteo.lt maciau kad lietus visa kita savaite Zakopaneje.
Mes tai kita sestadieni varom, ziuriu orai faini nusimato... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2011 07 15, 18:04)

Kai grišit bukit gerutes papsakokit kas kaip nes mes veliau planuojam važiuoti. Ypač nakvynes ir lanmomos vietos domina.
Atsakyti