Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į Zakopanę

Žinokit, kai kas lipa. ;-)

Zakopanėj trasas rinkausi naudodama www https://mapa-turystyczna.pl/

Tai žinoma, kad lipa, tiesiog savaime sulyginau visus su savimi 😆 jo šitas puslapis gerulis, man dar labai patinka www.natatry.pl ten visi maršrutai su nuotraukom, laikais ir sudetingumais. 

Atsakyti
Kaip gaila, įsivaizdavau, kad visi šie objektai yra kažkur vienas šalia kito. biggrin.gif
Tada sekantis klausimas. Ką patartumėte aplankyti per tas 2,5 dienos? Kas yra "must see" saraše?
Manau, kad tikrai verta pamatyti Morskie oko (1 diena) ir tada ką?
Ačiū už atsakymus! smile.gif 4u.gif

P.S. labai keista, kai kelionių agentūros Zakopanei skiria tik pusdienį... blink.gif
Atsakyti

Kaip gaila, įsivaizdavau, kad visi šie objektai yra kažkur vienas šalia kito. biggrin.gif
Tada sekantis klausimas. Ką patartumėte aplankyti per tas 2,5 dienos? Kas yra "must see" saraše?
Ačiū už atsakymus! smile.gif4u.gif

P.S. labai keista, kai kelionių agentūros Zakopanei skiria tik pusdienį... blink.gif

Pirma diena Morske Oko-Rysy, antra diena Orla Perc :) Trecia diena "mirstat" :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 19 liepos 2018 - 10:22

Pirma diena Morske Oko-Rysy, antra diena Orla Perc :) Trecia diena "mirstat" :D

Nei Rysy, nei Orla Perc naujokams gal nereikia.  :D  Nebent nebe naujokai  kalnuose ir pasikaustę yra. Kitaip pirmai pradžiai ir Giewonto per akis, jei norisi sudėtingesnio kopimo. 

Dėl Morske oko, nežinau, kokia žygeivių kompanija esat, bet mano subjektyvia nuomone, vien tik dėl Morskie oko tokio kelio keliu eiti neverta. Nebent nuo jo palipsit iki czarny staw pod Rysy ir gal dar kiek link Rysy arba nuo Morskie oko suksit iki 5 ežerų - 5 stawow polskich. 

Šiaip man dar labai prie širdies trasa Kuznice, Murovaniec trobelė, czarny staw Gasienicowy - Kasprovy Wierch, o tada nusileisti su keltuvu į Kuznice. 

Šios trys pačios pačiausios. 

Atsakyti

Nei Rysy, nei Orla Perc naujokams gal nereikia. 

pajuokavau :D

Giewont skaitos sudetingesne?  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 19 liepos 2018 - 11:20

pajuokavau :D

Giewont skaitos sudetingesne?  :hmm:

Supratau, kad pajuokavot. Tik susirūpinau, kad kas už gryną pinigą nepriimtų.  :D 

Nuo Perc ar Rysų nulipus Giewont juokinga, žinoma. Bet nebuvus kalnuose arba  visada vaikštant paprastais takeliais, ten jau kitoks lipimas. Bet labai įdomus, išmėginti verta.  :) 

Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2018 07 17, 19:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72155946" data-time="1531843981"><div><p>tikrai ne vartotojo įkelta nuotraukakol bileitus nupirks, kol užkils, kol apsižvalgys, kol nsuipirks ką, kol prisės pavalgyti, kol foto padarys, kol vėl nusileis, tai nežinau ar į 3 valandas įtilps</p></div></blockquote><p>Pati nesu buvus, nuomonę susidariau iš forumo. Aš kai pati tinginė ir dauguma atveju jei yra galimybė geriau pavažiuosiu tai ir parašiau, turėdama omenyje kad pirmyn ir atgal keltuvu 😂 nepagalvodama, kad kažkas dar lipa pestute į Gubalowką 😋</p>

tai aš ir rašiau su keltuvais. Vistiek juk tai užtrunka su viskuo smile.gif
Atsakyti
Musu kelioniu agenturos daznai apsiriboja Gubalowka, na ne bent iki Morskie Oko zygi padaro smile.gif Neisnaudoja potencialo pagal mane
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2018 07 19, 10:20)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rinkute19" data-cid="72156466" data-time="1531903775">
<div>
<p>Kaip gaila, įsivaizdavau, kad visi šie objektai yra kažkur vienas šalia kito. vartotojo įkelta nuotrauka

Ačiū už atsakymus! vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
P.S. labai keista, kai kelionių agentūros Zakopanei skiria tik pusdienį... vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Pirma diena Morske Oko-Rysy, antra diena Orla Perc smile.gif Trecia diena "mirstat" biggrin.gif</p>

O aš ėmiau jau googlinti tuos kalnus biggrin.gif Nes kai pirmą kartą girdžiu tuos pavadinimus, man jie nieko nesako. biggrin.gif ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti

O aš ėmiau jau googlinti tuos kalnus biggrin.gifNes kai pirmą kartą girdžiu tuos pavadinimus, man jie nieko nesako. biggrin.gifax.gifrolleyes.gif

ir kaip? fainai? :)

Atsakyti
Fainai atrodo! 4u.gif

Pirmą kartą būsim kalnuose, tai kažkaip neįsivaizduoju jų didybės ir tolių smile.gif
Atsakyti

Gogle play parsisiųskite programėlę "Trails tatras" super 👍👍👍

Atsakyti