Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į Zakopanę

QUOTE(praavil @ 2018 05 24, 12:07)
buvom pernai, senoviniu liftu važiuoti neteko, važiavom nauju normaliu liftu ... iki jo tolokai vedė kasyklų tuneliais, net nežinau kur tas senovinis, bet jei ką tai prašykitęs į normalų naują ir nereikės baimintis.

Mes irgi buvom pernai, tai teko važiuot tais senoviniais liftais. Nesužavėjo manęs ta atrakcija 🙈 Užvažiavus supratau, kad visgi geriausia- ant žemės 😀

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 05 24, 12:58)
na galima rast begale pensionu su graziu vaizdu pro langa. Bet kas jusu manymu avis KIEME laiko?
yra erdvu, yra tamsiu siauru koridoriu.

laiko, aš dar eidavau jų šerti ir kalbinti (pro/per tvorą), labai draugiškos biggrin.gif tik... aš įsitikinus, kad tame kieme niekas ir nenuomoja kambarių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 27 gegužės 2018 - 08:54
kas uzsiima agroturizmu, tai neuzsiima gyvuliu veisimu. Juolab, tada ju nelaiko kieme. Aplamai, as PL kalnuose mazai aviu maciau.
Papildyta:
kas uzsiima agroturizmu, tai neuzsiima gyvuliu veisimu. Juolab, tada ju nelaiko kieme. Aplamai, as PL kalnuose mazai aviu maciau.
Atsakyti
Ar pakylus su funikulieriumi i Kasprowy Wierch, ar galima nulipti pestute zemyn, ar yra pazymetas takas, kad nepasiklysti?
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2018 06 03, 21:28)
Ar pakylus su funikulieriumi i Kasprowy Wierch, ar galima nulipti pestute zemyn, ar yra pazymetas takas, kad nepasiklysti?

Jau radau smile.gif: ,,Dobrą opcją na wycieczkę z maluchem jest też wjazd kolejką na Kasprowy Wierch, a stąd kilka możliwości: albo zejście do Kuźnic zielonym szlakiem pod kolejką, albo żółtym do Gąsienicowej, lub spacer na Liliowe i stąd zejście zielonym szlakiem do Murowańca. Można też pójść w kierunku Czerwonych Wierchów, do Kopy Kondrackiej i stąd Kondratową w dół.''
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2018 06 03, 21:51)
Jau radau smile.gif: ,,Dobrą opcją na wycieczkę z maluchem jest też wjazd kolejką na Kasprowy Wierch, a stąd kilka możliwości: albo zejście do Kuźnic zielonym szlakiem pod kolejką, albo żółtym do Gąsienicowej, lub spacer na Liliowe i stąd zejście zielonym szlakiem do Murowańca. Można też pójść w kierunku Czerwonych Wierchów, do Kopy Kondrackiej i stąd Kondratową w dół.''

nemokancioms lenkiskai pasakysiu, kad galima ir pasiklysti, nes takai nera ypac aiskiai pazymeti.
Atsakyti

Mano supratimu paklysti sudėtinga būtų :) Aš pati ganėtinai sunkiai orientuojuosi aplinkoje ir žemėlapiuose, bet niekur nenuklydau, takai susijungia vienas su kitu ir vis tiek anksčiau ar vėliau apačion nusileisit ;)

Atsakyti
Yra ten nuorodos tikrai gan aišku viskas, o ir žmonės kiti eina.
Atsakyti
Gal kas zino, ar galima kalnuose issikepti zuvytes ant vienkartinio grilio, ar baudos gausime?
Atsakyti
Rezervuokite viesnage per sia nuoroda ir gausite 10% nuolaida
https://www.booking....s/37_6/c691c5bc
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2018 06 04, 19:06)
Gal kas zino, ar galima kalnuose issikepti zuvytes ant vienkartinio grilio, ar baudos gausime?

Tiketina, kad gausit bauda, geriau nebandykite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abiga: 05 birželio 2018 - 11:00
QUOTE(eferika @ 2018 06 04, 11:40)
<p>Mano supratimu paklysti sudėtinga būtų smile.gif Aš pati ganėtinai sunkiai orientuojuosi aplinkoje ir žemėlapiuose, bet niekur nenuklydau, takai susijungia vienas su kitu ir vis tiek anksčiau ar vėliau apačion nusileisit ;)
</p>

I Slovakiją ar kazkur nusileisit biggrin.gif

Draugė su šeima Slovakijos kalnuose pasiklydo, tai nebegrazus ir kalnai pasidare ir pati Slovakija.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ++--: 05 birželio 2018 - 13:06