Sveiki, kai vykstame iš Vilniaus 5 ryte, Krokuvoje būnam apie 16, Zakopanėje-18(jei kamščių nėra). Tad panašiai orientuokitės ir jūs

O grįždami namo aplankykite Krokuvą. Jei nebuvote, tai anksti ryte-Veličkų kasyklas, o paskui Vavelio rūmus.

Sveiki, kai vykstame iš Vilniaus 5 ryte, Krokuvoje būnam apie 16, Zakopanėje-....
O grįždami namo aplankykite Krokuvą. Jei nebuvote, tai anksti ryte-Veličkų kasyklas, o paskui Vavelio rūmus.Arba jei norite patekti į Krokuvos pilies vidų, reikia atvykti prieš atidarymą, tik tada bus šansas, kad neteks eilėje ilgai stovėti.
Didelis ačiū. Mūsų tikslas -Krokuva. Norim lėtai ir neskubėdami viską apžiūrėti.
Nenorim lėkt, nenorim skubėt. Bilietus, kur galima, planuoju įsigyt iš anksto. Veličkos į sąrašą įtrauktas objektas, iškart jam skyrėm pusdienį. Į Vavelį būtinai, akvaparkas irgi būtų neblogai. Tik ar tikrai atvažiuosim nuo Kauno iki Krokuvos per dieną su sustojimas? Turbūt tik visai vakare pasiektume tikslą.
Laisvai. Nuo Kauno iki Krokuvos yra 700km.
Ir jei Lietuvoje autostradom tokį atstumą pralekiam per 6 valandas, tai Lenkijoje uždedame dar +2 valandas dėl lėtesnių kelių ir +1 valandą sustojimams, pietums, pasivaikščiojimams.
Tada turbūt teks bandyti. Nuo Talino grįžom per dieną, tai turėtume ir čia susisukti.
Leibel, Viktoshka jau paminėjo, aš nevairuoju ir neturiu kam vežioti (tiksliau - to net ir nebenoriu), todėl visur keliauju visuomeniniu. Zakopanėje savarankiškai esu buvusi du kartus.
Pirma kelionė buvo 2013 metais ir ją esu aprašiusi čia, sm, tik fotoreportaže, deja, neberodomos nuotraukos. https://www.supermam...aimynus-lenkus/
Kita kelionė į Zakopanę buvo 2015 metais. http://trepsimpopasa...ne-i-dalis.html
Galiu patvirtinti, kad keliauti po Zakopanę visuomeniniu transportu yra idealu. Tik pati kelionė iki kurorto ir atgal ilga ir nuobodoka. Bet dabar iš Lietuvos Wizzair į Varšuvą skrenda, tai bent vieną kelionės etapą galima sutrumpinti. Iš Varšuvos į Zakopanę vykome su Polskibus. Yra ir greitieji traukiniai. Bet mes rinkomės mažesnę kainą.