QUOTE(MAMICY @ 2017 07 25, 23:34)
Tik aš nusivyliau kasykla. Žmonių milijardai, o realiai mediniais koridoriais pavedžioja ir skulpturu kelias parodo. Tik ta didzioji baznycia verta demesio. Mano asmenine nuomone tikrai neverta nei laiko nei pinigu.
Buvom drusku kasykloj Bavarijoj, tai ten ir kiek atrakciju ir pati procesa idomiai pasakoja ir kokie 3d filmai padaryti. O cia toks jausmas kad esminiai kasyklos elementai yra giftshopai ir kavinukes.
Žmonių tikrai daug, ir grupės vos prasilenkia siaurais koridoriais, bet man negaila nei vieno cento, eičiau dar ir dar kartą.
Sakot vien mediniai koridoriai, mažai atrakcijų? Gal jus kitokia trasa ėjote
Pati pirmoji atrakcija - nusileidimas kaip man pasirodė nesibaigiančiais laiptukais. Labai patiko tvenkinukas su nykštukais ir šviesos efektais. O kaip gi smaragdinio ežerėlio spalva, įspūdį negali nepalikti
Jau nekalbu apie ežerėlį, kur tamsoje su šviesos spektakliu skamba Šopenas, pasakiška akustika, kad širdis virpėti pradeda, romantiška legenda apie vaikinų pasipiršimus - mane taip sugraudino, kad vos nepravirkau. Ežeriukas 130 m gylyje su baltom kolonom-pertvarom ir tuneliu, kur ankščiau valtele plaukdavo irgi nevertas dėmesio? Yra tų atrakcijų ir specefektų įvairių, ir šulinio ratus sukome, druskos vandenuką gėrėm ir net gi patyrėm šahtos griovimo emitaciją.
Daug kas priklauso ir nuo gido, pas mus buvo lenkė, kalbanti rusiškai, ekskursiją vedė sausokai, vienintelis jos "fintas" buvo akcentas ir keli "juokingai" išversti žodžiai, bet tai neperbraukia viso bendro vaizdo ir emocijų. O galiausiai tai naturali gydykla, kur tiesiog kvepuoji ir gydaisi
Suvenyrus ir kavinukes per 3 ėjimo valandas sutikome tik 2 vietose, tai tikrai nepasakyčiau, kad čia pagrindinis akcentas, o kaip be suvenyrų tokiuose vietuose - aišku jų visur yra.