Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į Zakopanę

QUOTE(keistuole @ 2017 07 12, 23:06)
kiek važiavau ir skaičiavau man labiausiai apsimokėjo keistis valiutą jų kantorose
Varšuvoj parkingas mokamas

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Siulau rezervuoti viesnage per sia nuoroda ir gausite 10proc nuolaida. Jokia kita nuoroda negalioja. Atlikti uzsakyma turite atsidare stai cia:
https://www.booking.com/s/r0balt35
Atsakyti
Gal kas nesenai vykote į Krokuvą, kokiu keliu geriau važiuoti nuo Waršuvos, per RADOM ar per CZESTOCHOVA. Per visur rodo kelio darbus unsure.gif
Atsakyti
mums taip gaunasi, kad prie Velickos drusku kasyklų būtume ~13 val. Dar verta stoti? nereikės iki 18 val eilėse laukti? dabar žiūriu, kad išanksto bilietus pardavinėja tik labai ankstyvam rytui arba visai vakarui. Kaip ten su įėjimu? ypač jei tai bus sekmadienis...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2017 07 19, 15:51)
mums taip gaunasi, kad prie Velickos drusku kasyklų būtume ~13 val. Dar verta stoti?  nereikės iki 18 val eilėse laukti?  dabar žiūriu, kad išanksto bilietus pardavinėja tik labai ankstyvam rytui arba visai vakarui. Kaip ten su įėjimu? ypač jei tai bus sekmadienis...

Labas.grizom is zakopanes.mes velickose buvom apie 12val. Prie lenku kalbos eile labai ilga.uzsienio kalbai palaukem gal 10 min. Tiesiog neverta is anksto pirkti.nes nezinote kada atvyksite.keliai remontuojami.mes vaziavome nakti is sestad i sekm. atvykome labai gerai. O siaip lenku lenkijoje tikrai daug smile.gif tad kamsciu neisvengsite.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2017 07 09, 15:01)
Prieiti prie Siklawa krioklių galima dviem maršrutais:

1) Nuo Palenica Białczańska raudona trasa beveik iki Morskie Oko, vėliau pasukat į mėlyną trasą per doliną Swistowska  http://natatry.pl/ta...przez-swistowke
2) Nuo Palenica Białczańska raudona trasa iki Mickiewicz krioklų, vėliau pasukat žalia trasa per doliną Roztoki: http://natatry.pl/ta...atki-z-palenicy

Jei pasirinksite 1 variantą pamatysite ir 5 ežerų slėnį, jei 2 variantą iki 5 ežerų teks palipėti čiut aukščiau.

Mes ėjome pagal 2 maršrutą iki pat Morskie Oko  victory.gif

Dar grįžtu prie to pačio ax.gif jei ėjote pagal antrą maršrutą, tai nuo Siklawa sukote mėlyna trasa ar geltona link Morskie Oko?
galvoju eiti antro maršruto žalia trasa, kol pasieksime krioklį. Dabar galvoju kokiu maršrutu lengvesniu grįžti atgal, kad ne tuo pačiu keliu ir kad nebūtų sudėtinga. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2017 07 24, 14:15)
Dar grįžtu prie to pačio ax.gif  jei ėjote pagal antrą maršrutą, tai nuo Siklawa sukote mėlyna trasa ar geltona link Morskie Oko?
galvoju eiti antro maršruto žalia trasa, kol pasieksime krioklį. Dabar galvoju kokiu maršrutu lengvesniu grįžti atgal, kad ne tuo pačiu keliu ir kad nebūtų sudėtinga. unsure.gif

Nuo Siklawos ėjome mėlyna trasa per doliną Świstówka. Pasigrožėjus Morskie Oko žemyn leidomės arkliukais 4u.gif

Dolina Roztoki (žalia trasa) man pasirodė tokia paprastesnė ir kuklesnė, tik maždaug nuo pusės kelio prasideda nuotaikesni vaizdai, trasa nėra sudėtinga, miško takeliais, per pievutes, per upelius, palaipsniui vis aukštyn ir aukštyn. Visas lipimo-kopimo procesas tęsiaisi maždaug iki trečdalio mėlynos trasos, vėliau status nusileidimas iki Oko. Sunkumo lygį, kaip ir rašiau, kiekvienas nustato pagal save, man tai buvo didžiulis iššūkis ir savęs išbandymas ax.gif

Geltonas maršrutas kiek nagrinėjau jau iš sudėtingesnių.
Atsakyti

Orla Perc niekam neteko eit?

Atsakyti
QUOTE(ruta2006 @ 2017 07 23, 16:52)
Labas.grizom is zakopanes.mes velickose buvom apie 12val. Prie lenku kalbos eile labai ilga.uzsienio kalbai palaukem gal 10 min. Tiesiog neverta is anksto pirkti.nes nezinote kada atvyksite.keliai remontuojami.mes vaziavome nakti is sestad i sekm. atvykome labai gerai. O siaip lenku lenkijoje tikrai daug smile.gif tad kamsciu neisvengsite.

Ačiū. Mes jau irgi buvom. Net 10 min nereikejo stoveti prie bilietu ir prie iejimo buriuotis neverta, nes ant bilieto yra laikas ir ileidzia tik tuos, kuriems jau laikas.
Tik aš nusivyliau kasykla. Žmonių milijardai, o realiai mediniais koridoriais pavedžioja ir skulpturu kelias parodo. Tik ta didzioji baznycia verta demesio. Mano asmenine nuomone tikrai neverta nei laiko nei pinigu.
Buvom drusku kasykloj Bavarijoj, tai ten ir kiek atrakciju ir pati procesa idomiai pasakoja ir kokie 3d filmai padaryti. O cia toks jausmas kad esminiai kasyklos elementai yra giftshopai ir kavinukes.
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2017 07 25, 15:15)
<p>Orla Perc niekam neteko eit?</p>

Tik ten ir einu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMICY @ 2017 07 25, 23:34)
Mano asmenine nuomone tikrai neverta nei laiko nei pinigu.

Pritariu jums
Atsakyti

Tik ten ir einu ax.gif

Ar labai neprotinga butu ten eit vienai? Grandines man nera naujiena, aukscio nebijau...

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2017 07 26, 10:19)
Ar labai neprotinga butu ten eit vienai? Grandines man nera naujiena, aukscio nebijau...

Kadangi ten pastoviai vistiek žmonių yra, norėdamas nuo jų nepabėgsi jau ten, tai visiškai protinga ir normaliai sakyčiau. Jei žavi esat, rasis kas ir padės, prilaikys, jei reiks biggrin.gif
Atsakyti