QUOTE(kas_as_esu? @ 2011 04 05, 15:56)
Jei gerai supratau, tai beveik visi važiuoja pro Varšuvą. Koks kelias rytine puse? Ar juo nevažiuojama tik dėl greičio ribojimų?
Mes pernai vasarą rytine Varšuvos puse pravažiavome (50 keliu). Privalumas - pravažiavome be didesnių stabčiojimų, vos viename kamštuke pastovėjome (didelė avarija buvo). Kelias normalus, tik dėl didelio gyvenviečių kiekio vidutinis greitis 70km/h greičiausiai neviršijo. Dėl laiko apvažiavime nieko negaliu pasakyti, nefiksavome. Nuo Kauno iki Grojec miestuko piečiau Varšuvos užtrukome 14 valandų pedantiškai laikantis greičio apribojimų ir kelis kartus stabtelint trumpam užkasti, į tualetus ir kojas pramankštinti.
Pernai keliavome į Slovakiją (man asmeniškai ten labiau patinka nei Zakopanėje), o šiemet visai norėčiau šeimynai ir Zakopanę parodyti. Tik tie pavasario ir rudens sezonai man ne prie širdies - drėgmė, rūkai, kalnai dažniausiai slepiasi. Bet ir pliusų yra: mažai žmonių, kainos visur mažesnės, studentiškais metais mėgdavome tuo pasinaudoti
. Vidara, geros jums kelionės!
QUOTE(Baltike @ 2011 04 13, 17:56)
Nuo Kauno iki Grojec miestuko piečiau Varšuvos užtrukome 14 valandų pedantiškai laikantis greičio apribojimų ir kelis kartus stabtelint trumpam užkasti, į tualetus ir kojas pramankštinti.
Apsižiūrėjau, kad primaišiau su laikais
- po 14 valandų kelionės (įskaitant pietų pertrauką ir kamščius įvažiuojant į Krokuvą) jau ieškojome nakvynės šalia Krokuvos.