Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į Zakopanę

QUOTE(leibel @ 2017 06 16, 08:07)
Gal kas gali į vardinti kiek kainuoja arkliukai kur veža 9 km link Morske Oko?

Arkliukais tik nusileidome - kaina 30 zl žmogui, kadangi iš kalnų grįžome labai vėlai apie 21 val. tikėjomės kad kaina nukris, bet nenuleido nei zlotu, nuolaidų vaikams irgi neduoda.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2017 06 16, 09:13)
Arkliukais tik nusileidome - kaina 30 zl žmogui, kadangi iš kalnų grįžome labai vėlai apie 21 val. tikėjomės kad kaina nukris, bet nenuleido nei zlotu, nuolaidų vaikams irgi neduoda.

Ačiū ;)
Dar paklausiu, o nuėjimas ir grįžimas tuo pačiu 9 km keliu? Ar jei nuvažiuoj arkliukais, grįžtam kitu keliu?
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2017 06 16, 10:14)
Ačiū ;)
Dar paklausiu, o nuėjimas ir grįžimas tuo pačiu  9 km keliu?  Ar jei nuvažiuoj arkliukais, grįžtam kitu keliu?

Jei tik iki Morskie Oko - vienas ir tas past kelias nesvarbu ar pestute ar arkliukais.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2017 06 16, 10:17)
Jei tik iki Morskie Oko - vienas ir tas past kelias nesvarbu ar pestute ar arkliukais.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2017 06 16, 08:07)
Gal kas gali į vardinti kiek kainuoja arkliukai kur veža 9 km link Morske Oko?
Ar kas plaukė plaustais? Verta dėmesio, kaina?

Arkliukai kainuoja 50zlotu zmogui
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2017 06 13, 23:01)
Siandien i Kuznice is Zakopanes atvaziavome 15val. Jokiu eiliu nebuvo. Atejom - nusipirkom bilietus ir aukstyn  biggrin.gif pirkom pirmyn atgal. Ribotas laikas - 2val. Mums uzteko tu 2valandu pasibuvimui virsuje. Oras geras. Esam trecia diena. Lietaus negavom.  4u.gif

Ka tik grizau- eiles iki laiptu apacios tiek 8 , tiek 15 val. Gal todel, kad buvo geras oras. Reikia apie valanda stovet. Pirkom irgi aukstyn zemyn, bet jokiu apribojimu buvimui virsuj nera- kazka ne taip supratot. Pakile vaikstinejom gal 4 val. Bet jokiu nesklandumu griztant nekilo.

Grizdami is zakopanes i koperniko muzieju uzejom, bet nieko labai mandro nemaciau. Vaikui patiko, bet turbut ne daugiau, nei curiocity kaune.
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 06 18, 16:28)
Ka tik grizau- eiles iki laiptu apacios tiek 8 , tiek 15 val. Gal todel, kad buvo geras oras. Reikia apie valanda stovet. Pirkom irgi aukstyn zemyn, bet jokiu apribojimu buvimui virsuj nera- kazka ne taip supratot.  Pakile vaikstinejom gal 4 val. Bet jokiu nesklandumu griztant

Ant bilietelio buvo nurodytas laikas, tai ir pagalvojau , kad tai gryzimo laikas, nes buvau prisiskaicius supermamoj, kad ribotas . Siaip niekieno neklausiau, tai gal ir klystu rolleyes.gif
Reiskia mums tikrai labai pasiseke del eiliu 4u.gif 4u.gif o oras buvo irgi geras. kai isvazinejom is zakopanes ketvirtadieni , buvo milziniskos eiles link zakopanes. Patys labai stebejomes. Kokia 50km eile beveik vietoj stovinti. Tiksliai nezinau bet buvo kazkokia ju svente, tai matyt privaziavo labai daug zmoniu.
Noriuuuuu iiiii kaaaalnnnuuuuusssss!!!!!!!
Aj dar kas mane nuvyle, tai terminiai baseinai Gorocy Potok. Labai nepatiko. Gaila isleistu pinigu . unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 19 birželio 2017 - 12:33
QUOTE(čikibari @ 2017 06 19, 14:32)
Ant bilietelio buvo nurodytas laikas, tai ir pagalvojau , kad tai gryzimo laikas, nes buvau prisiskaicius supermamoj, kad ribotas . Siaip niekieno neklausiau, tai gal ir klystu  rolleyes.gif
Reiskia mums tikrai labai pasiseke del eiliu  4u.gif  4u.gif o oras buvo irgi geras. kai isvazinejom is zakopanes ketvirtadieni , buvo milziniskos eiles link zakopanes. Patys labai stebejomes. Kokia 50km eile beveik vietoj stovinti. Tiksliai nezinau bet buvo kazkokia ju svente, tai matyt privaziavo labai daug zmoniu.
Noriuuuuu iiiii kaaaalnnnuuuuusssss!!!!!!!
Aj dar kas mane nuvyle, tai terminiai baseinai Gorocy Potok. Labai nepatiko. Gaila isleistu pinigu . unsure.gif

aaa, tai ten bilietelyje laikas , iki kada turit pakilti, man rodos smile.gif

eiles ispudingos i miesta ir is jo.. neisivaizduoju, kad ten liepa/ rugpjuti daros..
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 06 19, 11:46)
aaa, tai ten bilietelyje laikas , iki kada turit pakilti, man rodos smile.gif

eiles ispudingos i miesta ir is jo.. neisivaizduoju, kad ten liepa/ rugpjuti daros..

Mes pernai liepos gale savaitgali buvom, tai 1,5 val stovejom prie to tiltuko. Veliau masina pastatem ir nebejudinom, nes mieste nuolatinis kamstis buvo...toj istorinej gatvej, tai ir praeit sunku buvo 😁
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2017 06 19, 21:58)
Mes pernai liepos gale savaitgali buvom, tai 1,5 val stovejom prie to tiltuko. Veliau masina pastatem ir nebejudinom, nes mieste nuolatinis kamstis buvo...toj istorinej gatvej, tai ir praeit sunku buvo 😁

Kur tiksliai tie pagrindiniai kamščiai būna? Neina jų apvažiuoti kitu keliu?
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2017 06 20, 11:10)
Kur tiksliai tie pagrindiniai kamščiai būna? Neina jų apvažiuoti kitu keliu?

Garsusis tiltukas miestelyje Biały Dunajec, nadavažiavus Zakopanės kokie 10 km. Kamštis susidaro dėl to, kad eismas viena juosta, pravažiavimas reguliuojamas šviesoforu doh.gif Mes prastovėjom apie 1 val. Apvažiuoti - neapvažiuosite, tai pagrindinė trasa į Zakopanę, nebent kokį nepopuliarų maršrutą atrasite ir vėliau su mumis pasidalinsite bigsmile.gif
Dar tuo pačiu tiltu tenka važiuoti į terminius Goracij potok bei Szaflary.
Beje ieškodama to tilto radau info, kad pagaliau jį pradės tvarkyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 20 birželio 2017 - 10:55
QUOTE(čikibari @ 2017 06 19, 13:32)

Ar galite pasakyti kas nuvylė baseinuose?
Atsakyti