QUOTE(čikibari @ 2017 02 10, 18:01)
Pirmam vakarui - Gubalowka. Antra diena - Morskie oko ir auksčiau. Trečia diena Kasprowy Wierk. Ir ketvirta diena terminiai baseinai bei poilsis ir pasivaiksciojimas po miestelį. Vaikai 13 ir 8m. Pastebėjimai?
Pasiūlymai
Komentarai apie mano planelį
Prie Gubalowkos galite prijungti Butorowy Wierch - juodas, raudonas maršrutas prasideda nuo ul. Krupówki tai vienu metu prigriebsit ir pagrindinę miesto gatvę.
Jei kilsite į Kasprovy Wierch keltuvu galite pasirinkti trasą iki Czarny Staw Gascienicowy, mes ėjome geltona, raudona trasa. Labai vertas dėmesio ežeriukas su nuostabiais vaizdais.
Dar labai rekomenduoju nueiti iki krioklio Siklawos - įspūdingi vaizdai, nuo ten jau nebetoli ir Dolinia 5 Stawów. O mūsų su nežmoniškų nuovargiu įveiktas planas: Siklawa - Dolinia 5 Stawów - Morskie Oko (žemyn arkliukais). Mūsų 9 m. virutis puikiai atlaikė visus kopimus ir nusileidimus.
Dar radau užrašuose poilsinę zoną pačioje Zakopanėje
POLANA SZYMOSZKOWA
QUOTE(čikibari @ 2017 02 13, 13:16)
Ar bilietai nera "priristi"prie laiko ir datos? Nes esant blogam orui, lietui programa gali keistis.
Leidziantis zemyn turbut nera eiliu?
Gal galima nuoroda per kuria pirkti bilietus?
Taip bilietai "pririšti" ir parduodami tam tikrom datom ir net tam tikrai valandai, man rodos kas 15 min. Apkeisti galima tam tikrom sąlygom (reikia skaityti pirkimo taisykles). Mūsų bandymas "praslysti" šiek tiek anksčiau pavyko, nuskanavome bilietus 1 val. anksčiau skirto laiko. Mes taip ir pataikėm, kad buvo prastas oras, pakilti spėjome, o viršuje rūkas ir lyja, bet apsiginklavome lietpalčiais ir pirmyn.
http://b2c.pkl.pl/ - bilietai internetu, bet iš pradžių reikia užsiregistruotis.
QUOTE(linole @ 2017 02 13, 14:27)
Labai patariu turėti lazdas, labai padeda.
Labai pravertė lazdos, tiksliau viena. Man asmeniškai buvo patogiau su vieną lazdą, kiekvienoj rankoj jau sunkoka po kažkiek laiko. Kažin ar sugebėčiau išsiversti be jų...