Į Veličkos druskų kasyklas bilietus galite nusipirkti iš anksto Krokuvoje, ten yra jų atstovybe. Tikrai patariu padaryti tai iš anksto, nes eilės kaip ir minėjo nežmoniškos, ir laiko sutaupysite ir nervus...
Dėl kamščių tikra tiesa, mašinos juda labai lėtai, o dar jei priekyje užvažiuos arkliukai vežantys turistus - nei aplenksi nei ka... Tad kamšiams pasilikite laiko

Būtinai nuvažiuokite į terminius baseinus, vaikams ir jums tikra atgaiva bus.
Jei vaikai judrus ir aktyvus bei turi ištvermės patariu vietoj Gubaluvkos pasirinkti kelionę į Kasprowy Wierch arba į 5 ežerų slėnį. 100 kart gražesnių ir įdomesnių pamatysite. Mes ėjom su beveik 9 m, bet mačiau ir mažesnių vaikų. Aš pusiau kelyje "uždusau", bet mano vyrukai lėkė kaip pašėlę.
P.S. Ar čia man vienai nerodo šypsenelių?
[/quo
I veliskas galima isigyti internetu bilietus - tik ar tai protinga- tiksliai suplanuoti atvykimo laika iki ju? Ir beto rodo labai mazai laisvu bilietu - gal jie pasilieka dali bilietu atvykstantiems ? kaip manote?
O gal tiksliau zinote kur krokuvoje? galima nusipirkti bilietus?
terminiai baseinai Kur?
i Wierch turesim nukakti automobiliu nuo Zakapones?
Taip šypseneles dingo.
P.s as jau panikuoju nes atrodo nieko nezinau kaip ir kur nukakti .. kad nespesim niekas nesigaus ir pan. Pirma musu kelione kuria planuoju as ..
beto zinoma aktualu ir kaina nakvyniu kaip pasiseks jas gauti .kaip surasti?