Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į Zakopanę

[quote=sena pažįstama,2016 06 14, 12:32]
O man jokio gailesčio:

Nežinau, gal Jūs buvot vasarą ir tiem arkliam visai nebuvo sunku (tikuos jie jau ne į karietas-roges buvo įkinkyti unsure.gif ) bet kai mes buvom, tikrai jie atrode apgailėtinai, tysė medinias roges per asfaltą, o vadeliotojai, man taip pat krito į akį, kad jie pasipuošę tautiniais rūbais biggrin.gif dar apgailėtiniškiau, kad taip elgiasi su savo gyvūnais, kaip minėjau, padarytas cirkas, priviliot, toli gražu ne tik pavargusius turistus su tais rūbais ir išgrąžintom karietom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 14 birželio 2016 - 12:25
QUOTE(viktoshka @ 2016 06 14, 08:51)
Sveiki, suplanuota ir mūsų kelionė.

renkantis trasas man patiko šis puslapis: http://www.tatry.info.pl/wysokie/

Ačiū visoms už atsakymus. Jau užsirezervavom kambarį smile.gif Nors su savo palapine jausčiausi saugiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2016 06 14, 14:53)

Mapa-turystyczna.pl aš naudojau trasų planavimui. Apskaičiuoja laiką, rodo uždarytas trasas, dėl nieko nereikėjo sukti galvos.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2016 06 14, 15:37)
Mapa-turystyczna.pl aš naudojau trasų planavimui. Apskaičiuoja laiką, rodo uždarytas trasas, dėl nieko nereikėjo sukti galvos.

koks fainas psl.
kažkaip pažiūrėjus vėl į kalnus užsimaniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2016 06 14, 13:53)

O, šito puslapio nemačiau bigsmile.gif , bet man patogiausiai ir aiškiausiai išdėstyta natatry.pl
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 06 14, 12:32)
Ne, yra aikštelė, kurioje sustoja tiek autobusas, tiek automobiliai. Mes kai buvom 8.30 savo laiku, tai laisvai toje aikštelėje gavome vietą automobiliui, o jau kai grįžome, tai matėme, kaip miegaliai automobilius palikę nuo aikštelės net per du km biggrin.gif

O man jokio gailesčio: arkliai tam ir yra, kad tempti nešulius. Ir jokio skirtumo, ar žmones, ar rąstus, ar baldus. Reikia įsisąmoninti, kad ten-Nacionalinis parkas, kur yra TIK gamta ir visi gamtos atributai. Ir arkliais ten tempdavo ne tokius dar krovinius, kaip pavargusius vaikus ir pensininkus. Arkliai nekankinami, apžiūrėti, nušerti, net blizga. Šeimininkai apsirengę tautiniais rūbais, nu gražu man ir įspūdinga. Daug geriau, nei smirdintys dyzeliu traukinukai. Ir nors užlipom savo kojom, bet nusileidom su arkliais, ir buvom visi labai patenkinti, nes varovas sustodavo prie miško krašto ir ranka parodydavo į besiganančius elnius thumbup.gif Elniai nebijodami arklių ir žmonių ramiai rupšnodavo žolę. Manau, kad įdiegus traukinukus, tokių vaizdų tiesiog nebeliktų.

traukinukai Slovakijoj elektriniai, taigi ekologiški irgi. na bet ten jie tarp miestelių važiuoja, o ne į kalną, žinoma.
Atsakyti
Dar porą klausimėlių ax.gif
Rabkoland parko įėjimo bilietas galioja visiems atrakcionams, ar į kiekvieną reikia pirkti atskirai?
Ar kas nors buvote Chocholow kaimelyje keramikos dirbtuvėse, kažkur perskaičiau, kad galima ten patiems pabandyti kažką padaryti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2016 05 26, 17:12)
kodel manot, kad slovakijoj maziau? bent rugsejo pradzioj pilna zmoniu slovakijoj buvo

Aišku, kad mažiau. Juk mąstai visai ne tie. Slovakijai daug daugiau priklauso kalnų, tai ir žmonės prasiskirsto
Atsakyti
Tai kas grįžote iš Zakopanės, laukiame įspūdžių, nes aš taip pat planuoju kelionę liepos gale, tai viskas įdomu (forumą jau tris kartus perskaičiau )
Atsakyti
Aš irgi laukiu šviežiai grįžusių iš Zakopanės,liepos pabaigoje ir mes planuojame pajudėti. Klausimas kas keliavo per Liubliną,kiek daug maž laiko trukote iki jo,planuojame nakvynę jame,bet nenorime nusivaryti nuo kojų per dieną(vykstame iš Klaipėdos).
Atsakyti
mes važiuojam rugpjūčio pradžioje - irgi visokie atsiliepimai domina. įskaitant lankytinas vietas pakeliui bei kavinių rekomendacijas vietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2016 07 04, 11:13)
Aš irgi laukiu šviežiai grįžusių iš Zakopanės,liepos pabaigoje ir mes planuojame pajudėti. Klausimas kas keliavo per Liubliną,kiek daug maž laiko trukote iki jo,planuojame nakvynę jame,bet nenorime nusivaryti nuo kojų per dieną(vykstame iš Klaipėdos).

Mes planuojame liepos gale, bet išgirdau kad Popiežius atvažiuoja į Krokuvą, tai būs minios žmonių, o jau visi važiuojantys susitvarkėme laisvas dienas, tai truputį nuliūdau
Atsakyti