Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į Zakopanę

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 08 16, 07:43)
O jau ju keliu sistema, tai zada atima doh.gif Koks debilas(atsiprasau uz toki issireiskima, bet negaliu kitaip, cia ir taip svelniai parasiau) architektas projektavo tilta-vieninteli-su vienos krypties eismo juosta????? Tiltas kapitalinis, stiprus, stabilus, bet ar negalejo suprojektuoti dviem metrais platesni, kad nereiktu zaisti su sviesoforais ir kamsciais???

Va va, ir mus, grįžtančius iš Slovakijos, navigacija ant to tilto nuvedė doh.gif . Nors sėdėdami ant Rysy prisižadėjome, kad kitąmet į jį kopsime iš Lenkijos pusės (iš Slovakijos mano dičkiui per mažai adrenalino buvo biggrin.gif ), bet jau kamščiai prie Lysa Polianos šokiravo, o kamščiuose prie tilto vyras liepė pamiršti bet kokias mintis apie Zakopanę. O dičkis sakėsi supratęs, kodėl Slovakijos Tatruose lenkų daugiau nei slovakų...

Dėl pačio važiavimo per Lenkiją, tai mes šiemet rinkomės maršrutą per Bialystoką ir Liubliną - patiko, jog žymiai mažiau apkrautas ("lietuviškas apkrovimas" vyro žodžiais). Laiku gal kokia valanda ir ilgiau, nei tradiciniu važiavome, bet per dieną nesiplėšant Krokuvą pasiekti įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2015 08 24, 13:51)
Va va, ir mus, grįžtančius iš Slovakijos, navigacija ant to tilto nuvedė doh.gif . Nors sėdėdami ant Rysy prisižadėjome, kad kitąmet į jį kopsime iš Lenkijos pusės (iš Slovakijos mano dičkiui per mažai adrenalino buvo biggrin.gif ), bet jau kamščiai prie Lysa Polianos šokiravo, o kamščiuose prie tilto vyras liepė pamiršti bet kokias mintis apie Zakopanę. O dičkis sakėsi supratęs, kodėl Slovakijos Tatruose lenkų daugiau nei slovakų...

Paskaičiau tai savo vyrui. Sako, parašyk būtinai, kad mes šįmet sekmadienį (gudručiai, blyn cool.gif ) iš Lenkijos pajūrio norėdami pasiekti Vroclavą 20 km važiavom 5 val wacko.gif (jokios avarijos ar kelio remonto nebuvo) , tai gal tas tiltas Zakopanėj ne toks baisus...
Atsakyti
Kamščiai labai dideli. Tik mums vis nuskildavo, kad jie būdavo į priešingą pusę. Zakopanėje penktadienį buvo baisinis, bet mes važiavom į terminius baseinus, tai išvengėm. O sekmadienį, grįžinėjant namo kas važiavo Varšuvos link - užuojauta. Vos vos judantis kamštis tęsėsi gal kokius 30 km. doh.gif
Atsakyti
Į savo tinklaraštį sudėjau šiais metais rugpjūčio mėnesį antrą kartą lankytos Zakopanės kelionės aprašymą. Jei ką domintų, kviečiu užeiti. 4u.gif

Zakopanė 2015. I dalis;

II dalis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 13 rugsėjo 2015 - 10:18
Gal kas žino, kur Zakopanėj galima vaikams čiuožti su rogutėmis? Kiek teko būti, niekur neradom. Visur slidininkų trasos.
Atsakyti
keliautojos, kaip šį sezoną - varom į Zakopanę? Jau man būtų 4 kartas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2016 02 21, 15:32)
keliautojos, kaip šį sezoną - varom į Zakopanę? Jau man būtų 4 kartas thumbup.gif

Kiekvienąkart naujas trasas išbandot? O kur apsigyvenat?
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2016 02 21, 16:32)

Turim mintį šiais metais taip pat sugrįžt, bet kol kas dar nieko konkretaus. Pernai buvom, bet kiek trumpokai, per didelis krūvis - visur peščiomis, kalnai, pakalnės, tai kojas skaudėt pradėjo ir net iki Rysy neužkopėm. Tai šiemet mąstom sugrįžti. Nes tikrai patiko wub.gif
Atsakyti
labas, kas buvot Zakopanėj rugpjūtį - ar tikrai ten super truper daug žmonių? gal verčiau važiuoti į Slovakiją?
Atsakyti
QUOTE(mirta33 @ 2016 05 26, 15:30)
labas, kas buvot Zakopanėj rugpjūtį - ar tikrai ten super truper daug žmonių? gal verčiau važiuoti į Slovakiją?

kodel manot, kad slovakijoj maziau? bent rugsejo pradzioj pilna zmoniu slovakijoj buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 26 gegužės 2016 - 16:12
QUOTE(mirta33 @ 2016 05 26, 14:30)

buvom rugpjucio paskutine savaite, tai super pasiseke. Ir zmoniu tiek daug nebuvo, jokiu problemu su kambario rezervacija ir netgi maziau uz kambari mokejom, nei vadinamu sezono metu. Ir oras liuks pasitaike thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mirta33 @ 2016 05 26, 15:30)

Abu kartus Zakopanėje esu buvusi rugpjūčio viduryje, tai žmonių košmariškai daug. doh.gif
Belieka arba pradėti žygius 5-6 valandą ryte, arba rinktis mažiau populiarius maršrutus.
Apie Slovakiją nežinau, esu ten buvusi labai seniai. Bet girdėjau, kad mažiau žmonių nei Zakopanėje.
Atsakyti