Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į Zakopanę

QUOTE(Melajja @ 2015 03 05, 15:20)
4u.gif
Ar gerai supratau, jog Gubalowk`as atidarytas visus metus, o Dolina Koscieliska,
Kasprowy Wieszch, Morskie oko gali buti trasos ir uzdarytos, bet jei trasos butu  uzdarytos ar imanoma ten kur nors visvien paslampinet butu ir ka nors pamatyti be tu trasu. Bijau, kad nebutu taip, kad uzdaryta apsisuki ir atgal vazuoji.
Beja, Jusu isamus aprasymas ir paskatino pavasario atostogas skirti Zakopanei ir zinoma Krokuvai tuo paciu  smile.gif  4u.gif

Pažiūrėkit internete , tikrai rasit informacijos.
Krokuva tai aišku bus atidaryta. smile.gif ten dar man patiko pasėdėti kavinukėj , ne centre, o toliau, krašte centro, labai šiltas bendravimas, malonu, jauku. Nemažai kam toks įspūdis susidarė apsilankius. (š mano draugų)
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 03 05, 14:20)
4u.gif
Ar gerai supratau, jog Gubalowk`as atidarytas visus metus, o Dolina Koscieliska,
Kasprowy Wieszch, Morskie oko gali buti trasos ir uzdarytos, bet jei trasos butu  uzdarytos ar imanoma ten kur nors visvien paslampinet butu ir ka nors pamatyti be tu trasu. Bijau, kad nebutu taip, kad uzdaryta apsisuki ir atgal vazuoji.
Beja, Jusu isamus aprasymas ir paskatino pavasario atostogas skirti Zakopanei ir zinoma Krokuvai tuo paciu  smile.gif  4u.gif

čia gi žinot kam ko reikia ir kas ko ieško.
Pvz man asmeniškai ta Gubalowka kažkokia nesąmonė buvo, parodija ir tiek žinių.
Tie visi kioskai ir pan. darkantys gamtą visiškas fui
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 03 05, 16:33)
čia gi žinot kam ko reikia ir kas ko ieško.
Pvz man asmeniškai ta Gubalowka kažkokia nesąmonė buvo, parodija ir tiek žinių.
Tie visi kioskai ir pan. darkantys gamtą visiškas fui

Kai daug žmonių tai joooo. Ne kalnelis o nesusipratimas. Bet kai tuščia....guli šezlonge, mėgauiues rytine kava, stebi bundantį muestą iš aukštai, prieš akis kalnų didybė wub.gif
O kai prisirenka žmonių imi ir pabėgi iš ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2015 03 05, 18:31)
Kai daug žmonių tai joooo. Ne kalnelis o nesusipratimas. Bet kai tuščia....guli šezlonge, mėgauiues rytine kava, stebi bundantį muestą iš aukštai, prieš akis kalnų didybė  wub.gif
O kai prisirenka žmonių imi ir pabėgi iš ten  biggrin.gif

Bet lipimas į Gubalowka ir ėjimas žemyn besigėrint žemai esančia Zakopane ir priekyje esančiais kalnais pirmą kelionės vakarą man buvo dieviškas. wub.gif Viršuje sutinku, kad nėra kas veikia. bet kaip pirmai pažinčiai su kalnais ir lengvam kojų pratreniravimui Gubalowką tikrai galiu rekomenduoti.
Mes buvome piko metu, kurortas ir artimiausi kalnų takai bei paežerės buvo perpildyti. Bet ilgainiui išmokau tuos aplinkinius žmones "išjungti", per daug nedirgino jie. Nebent tik nusistebėdavau, kokia masė žmonių kopinėja. smile.gif
Atsakyti
Mes nelipom. Visur kilom . Nėr fizinio pasiruošimo, sąnariai, senatvė....bla bla bla....tinginystė. biggrin.gif Sutaupėm, nes nuomavom labai išanksto. Jau netrukus kainos šoko kaip ant mielių.
Šiaip buvo ką veikt ir leidžiantis nuo to vaikiško kalno lotuliukas.gif
Mane žmonės erzino. Dėl to kilom su saule. Ir nei kart nesigailėjom. Net važiuodami į termobaseinus . Nors ten kiekvienas užsiėmęs savim ir savo chebra , bet pasimėgauti kalnų dydybe man vis gi geriau kai mažiau garsų aplink. Jau atgal kai pėdinom , tai jooooo, belenkiek žmonių ir belenkokios eilės prie kasų.
Atsakyti
mes irgi vaziuosime balandi. Nieko nesitikiu, pasivaiksciosim, uzsikelsim i Gubalowka.
Gal kas galit rekomenduot kokia mini trasa kur su vaikais lengvai lengvai ziema pavaiksciot ar parka koki ar siaip kazka grazaus.

Dar galvojam apie Kasprowy wierch. bet mane gasdina kad ten turistines vietos, smagiau butu ten kur naturali gamta be jokiu ten kaviniu ir pan.
Vaziuotume i Slovakija, bet turim tik 4 dienas, tai manau kad nelabai spesim, turbut neverta.

Galvojam :
1d. Kaunas- Krokuva ( turim nemokama nakvyne)
2d. Krokuva- Zakopane :
Krupowka gatve, Gubalowka kalnas
Noretume i kokius terminius baseinus bet man jie tokie prastoki pasirode, gal klystu gal irgi galit patart? pvz i siuos ar verta? http://www.termabukowina.pl/o-termach
3d. Zakopane- velai vakare Krokuva
4d. Krokuva pasivaikstom ir namo.

O gal geriau reiktu sukti iki Slovakijos, gal kazkas yra salia grazaus iki 100km treciai dienai? pvz http://www.aquacity.sk/ siti baseinai ir salia kazkas grazaus pvz tatranska lomnica, ar neverta trenktis iki Slovakijos kai tiek mazai laiko ir dar ziema?

is tikruju noretusi kuo maziau zmoniu ir kuo maziau surmulio. Gal kur nors interenete imanoma rast tas trasas pasivaiksciojimu ar ten vietoj nusipirkt zemelapi koki ar tiesiog vaziuot is akies kur grazu ir nesukt galvos? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esu-mama: 10 kovo 2015 - 23:02
QUOTE(esu-mama @ 2015 03 10, 22:42)

Dar galvojam apie Kasprowy wierch. bet mane gasdina kad ten turistines vietos, smagiau butu ten kur naturali gamta be jokiu ten kaviniu ir pan.

2d. Krokuva- Zakopane :
Krupowka gatve, Gubalowka kalnas

na mano galva Kasprowie wierch palyginus su Gubalowka tai visiškas užkampis

Gal dėl to kad aš buvau per patį sezoną, bet Gubalowka buvo didžiausias nesusipratimas mūsų šeimai iš visos kelionės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 03 11, 13:29)
na mano galva Kasprowie wierch palyginus su Gubalowka tai visiškas užkampis

Gal dėl to kad aš buvau per patį sezoną, bet Gubalowka buvo didžiausias nesusipratimas mūsų šeimai iš visos kelionės  biggrin.gif

o tai super tada , man kuo didesnis kaimas tuo geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2015 03 11, 13:40)
o tai super tada , man kuo didesnis kaimas tuo geriau smile.gif

bet tai ten visai kitokie aukščiai ir aplamai mano galva nepalyginami reikalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 11 kovo 2015 - 20:51
QUOTE(keistuole @ 2015 03 11, 20:48)
bet tai ten visai kitokie aukščiai ir aplama mano galva nepalyginami reikalai.

patarkit keistuole, jei nesunku, ka tokio nesukomercinto seimai su dviem vaikais per pora dienu verta paziuret 4u.gif
fizinis pasirengimas nulinis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esu-mama: 11 kovo 2015 - 20:50
QUOTE(esu-mama @ 2015 03 11, 20:50)
patarkit keistuole, jei nesunku, ka tokio nesukomercinto seimai su dviem vaikais per pora dienu verta paziuret 4u.gif
fizinis pasirengimas nulinis biggrin.gif

man labai sunku, ką patart, nes aš pati buvau rugpjūtį, kai buvo šilta ir nelijo.
Ir visur galėjom lengvai praeit.
Man pačiai labiausiai patiko iš to kur apėjom, tai kalnų ežeriukai ir kasprowy wierch. Šiaip kadangi mažajam tebuvo 3 metai ir iš principo jį visur nešt reikėjo, tai mus labai ribojo ir visur kur tikrai labai norėjau nueit (kopt) teko palikt kitiems kartams biggrin.gif
Iki Morske Oko mes nenuėjom, pasitenkinom ne taip žinomais, bet vis tiek smagu buvo.
Šiaip jei jūs nenorit labai daug vaikščiot galima gi kažkokių transporto priemonių pasitelkt.
Atsakyti
Galima kilti keltuvais. Mes skaitėm kad kas nematė Gubalowkos tai nebuvo Zakopanėj. Tai mes buvom. Ir tikrai verta. Net su nuliniu pasirengimu žemyn nusileisit. Tik pasikartosiu kelkit anksti. 8 jau būkit ten. Tada pasigrožėsit gamta tikrai. Į Morskie oko irgi galima vežimukais. Kainuoja. Bet tokiu būdu nušausit du zuikius per dieną.
Termobaseinai irgi verta. Jie kitokie . Vaikams tikrai patinka. Vanduo šiltas. Man patiko labiau nei Vishy.
Atsakyti