Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į Zakopanę

QUOTE(EDITA* @ 2013 07 30, 11:31)
Vyras turi verslo partnerę Varšuvoje. Paklausiau pas ją gal žino ką dėl keltuvų.Laukiu atsakymo. Parašysiu kai ką sužinosiu  4u.gif

Atrodo, kad dirbs, nes niekur nėra nurodyta, kad Žolinė jiems nedarbo diena... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EDITA* @ 2013 07 30, 10:37)
Dėkui visoms  wub.gif Kai viena akim vaikus ganai ,kita skaitai ir dar puodus ant viryklės saugai tai vaikai ir į Veličkas nepapuola  doh.gif  Gal kam bus aktualu. Lenkijoje 4 dienos išeiginės nuo 08.15 iki 08.18.

Gaila, kad pas mus ne, butu proga i ta pacia Zakopane nuvaziuoti. O rast toki ilgaji savaitgali nakvyne turetu buti labai sunku, ir dar pigiai - tikrai nesitikeciau. Gal ieskokit ne paciam miestely, kur nors uz jo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2013 07 30, 13:43)
Atrodo, kad dirbs, nes niekur nėra nurodyta, kad Žolinė jiems nedarbo diena... 4u.gif

Nedarbo tikrai. Lenkai labai nabažni, 15 tai tikrai nedarbo , griežtai nedarbo- bažnytinė - valstybinė šventė. Prekyba net uždrausta, buvau radusi įstatymą.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 07 30, 23:43)
Nedarbo tikrai. Lenkai labai nabažni, 15 tai tikrai nedarbo , griežtai nedarbo- bažnytinė - valstybinė šventė. Prekyba net uždrausta, buvau radusi įstatymą.

Kad Žolinė Lenkijoje nedarbo diena, tai žinoma, jog taip smile.gif, bet Jus buvote klaususi apie keltuvus Zakopanėje, tai aš apie tai ir kalbėjau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingredb @ 2013 07 30, 13:09)
Planuojame kitą savaitę į Zakopanę.Pabandžiau internetu siuntinėti užklausas ar yra laisvų vietų.Iš 10 siuntimų atsakė 7 ir kad viskas užimta. Kažkaip net pasimečiau įdomu rastume ten nuvažiave kur gyvent iki 50lt žmogui?Gal kas neseniai buvo ir turi įspųdžių?

Tikrai rasit ir be problemu vietoj 4u.gif Ten ant kiekvieno namo kabo skelbimai "nosliegi", "pokoje", nesiverzkit i pagrindines gatves, ten, kaip musu Palangos Basanaviciaus gatvej-bus uzkimsta, rezervuota ir brangu, bet nuosalesnese gatvelese-soooociai vietos ir uz daug pigiau. Mes mokejom 25lt zmogui. Jei nuvaziuotumet ten iki 18 valandos, tai ir pakelese sedi bobuliu su kartoninem nuorodom "nosliegi". Nesiverzkit i viesbucius ar prabangius namus-ir vietos tikrai rasite 4u.gif
QUOTE(abiga @ 2013 07 30, 20:21)
Gal ieskokit ne paciam miestely, kur nors uz jo?  4u.gif

Pries Zakopane yra aibe smulkiu miesteliu 10km atstumu(tai toks niekis tie 10km, kai buna pravaziuoti simtai km), Poronin, Bialy Dunajec, bet kas idomiausia, neaisku, kur tie miesteliai prasideda, kur pasibaigia, nes nuo Bialy Dunajec iki Zakopanes aplink kelia namu nameliu-ir visi su "nosliegi". Jie is to gyvena drinks_cheers.gif Ir jei nesiverzti nakvynes ieskoti pacioje Zakopaneje, o pasiieskoti tu miesteliu nuosalesnese gatvelese-tenkins ir kaina, ir vieta, ir kokybe drinks_cheers.gif Pvz, mes buvom apsistoje Jana Kasprowicza gatveje(galima susirasti zemelapyje ir pasiziureti) cia tarp Bialy Dunajec ir Poronino miesteliu. Triju aukstu name buvom vieninteliai sveciai, seimininke sake, kad simet mazai zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 07 31, 07:49)
Tikrai rasit ir be problemu vietoj 4u.gif Ten ant kiekvieno namo kabo skelbimai "nosliegi", "pokoje", nesiverzkit i pagrindines gatves, ten, kaip musu Palangos Basanaviciaus gatvej-bus uzkimsta, rezervuota ir brangu, bet nuosalesnese gatvelese-soooociai vietos ir uz daug pigiau. Mes mokejom 25lt zmogui. Jei nuvaziuotumet ten iki 18 valandos, tai ir pakelese sedi bobuliu su kartoninem nuorodom "nosliegi". Nesiverzkit i viesbucius ar prabangius namus-ir vietos tikrai rasite 4u.gif

Pries Zakopane yra aibe smulkiu miesteliu 10km atstumu(tai toks niekis tie 10km, kai buna pravaziuoti simtai km), Poronin, Bialy Dunajec, bet kas idomiausia, neaisku, kur tie miesteliai prasideda, kur pasibaigia, nes nuo Bialy Dunajec iki Zakopanes aplink kelia namu nameliu-ir visi su "nosliegi". Jie is to gyvena drinks_cheers.gif Ir jei nesiverzti nakvynes ieskoti pacioje Zakopaneje, o pasiieskoti tu miesteliu nuosalesnese gatvelese-tenkins ir kaina, ir vieta, ir kokybe drinks_cheers.gif Pvz, mes buvom apsistoje Jana Kasprowicza gatveje(galima susirasti zemelapyje ir pasiziureti) cia tarp Bialy Dunajec ir Poronino miesteliu. Triju aukstu name buvom vieninteliai sveciai, seimininke sake, kad simet mazai zmoniu.

aciu uz info
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 07 31, 06:49)

neišmanai, nerašinėk, nervina tokie "žinovai". Zakopanė šiuo metu bus užkimšta ir rasti joje ar kur aplinkui nakvyne bus LABAI didelė problema. Atostogų metas ir mokiniam taip vadinamos "žaliosios" atostogos. važiuoti reiktų po rugpjūčio 15 , arba birželio mėn.
Atsakyti
QUOTE(kandžius @ 2013 07 31, 23:22)
neišmanai, nerašinėk, nervina tokie "žinovai". Zakopanė šiuo metu bus užkimšta ir rasti joje ar kur aplinkui nakvyne bus LABAI didelė problema. Atostogų metas ir mokiniam taip vadinamos "žaliosios" atostogos. važiuoti reiktų po  rugpjūčio 15 , arba birželio mėn.

dabar jau visai susipainiojau. kelione artyn ir nezinau ka daryt.esu skaiciusi, kad galima vietoje issinuomuoti,bet kadangi tiek daug uzklausimu issiuntinejau tai gavau du atsakymus teigiamus, o visur uzimta ir tai 55lt zmogui.pastebejau, kad dauguma nuomuoja 4 parom.ar ten bus ka nuveikt?noreciau, kad kas parasytu kas buvo neseniai.
Atsakyti
QUOTE(kandžius @ 2013 07 31, 23:22)
neišmanai, nerašinėk, nervina tokie "žinovai". Zakopanė šiuo metu bus užkimšta ir rasti joje ar kur aplinkui nakvyne bus LABAI didelė problema. Atostogų metas ir mokiniam taip vadinamos "žaliosios" atostogos. važiuoti reiktų po  rugpjūčio 15 , arba birželio mėn.

Aisku, negaliu gincytis, seimininke zino, matyt, blogiau nei lietuviai, pasiskaite forumu ir pafantazave, kad visoj Europoj dabar mokiniu atostogos ir niekur, kaip tycia, nera vietu. drinks_cheers.gif

Pernai buvom rugpjucio 16(irgi issigandom rugpjucio 15, Zolines, o be reikalo). Sooociai tos vietos ir seniai. Visame triju aukstu name buvo uzimti tik trys kambariai, is kuriu du-musu seimyna uzeme. Kadangi vyras laisvai kalba lenkiskai, o lenkams tai savotiskas pagarbos parodymas, tai kalbi moteriske pasitaike ir nuramino, kad vasaros metu nera taip tragiska, kad zmones nebijotu nuklysti i sonus nuo pagrindiniu gatviu-ir nakvyne ras nors ir 22 valanda. drinks_cheers.gif
Sutinku, gali buti, kad viesbuciai/pensionai/sveciu namai, kurie skelbiasi OFICIALIAI ir turi internetinius psl-bus uzimti. drinks_cheers.gif Bet kiek namu, kuriuose gyvena pensininkai, siekiantys prisidurti is salies? Jie nesiskelbia, tik ant namo buna nedidele lentele-"nocliegi". Kalbu apie tokius: ieskokit ju, tikrai be nakvynes neliksit. 4u.gif
Atsakyti
Sužinojau, kad keltuvai į kalnus veiks. Bet bilietus sakė geriau pirkti internetu. Radau vieną puslapį http://www.pkl.pl
Gal kas turi patirties dėl bilietų pirkimo internetu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDITA*: 01 rugpjūčio 2013 - 13:52
Grizom is zakopanes pries gera savaite.. Kambari buvau jau uzrezervavus menesi pries keliones pradzia, nes galvojau kad bus sunku susirasti kur gyventi, o ir tingesis klaidzioti velyva vakara..
Bet tik atvyke i miestuka dar ant perejos sutikom toki dieduka, besinesanti rankose uzrasa kad nuomoja kambari.. biggrin.gif biggrin.gif Ir siaip bent jau nat kas antro namo kabo po iskaba kad nuomoja...
Ten kur gyvenome tai buvo pilnai uzpildyti kambariai...

O del keltuvo, tai tikrai labai labai rekomenduoju pirkti online bilietus.. Nes kitaip net neverta eiti ir laukti, nes nesveiko ilgio eile buna.. doh.gif Nebent labai anksti ryte toje eilej vieta sreikia uzsiimti.. biggrin.gif
Atsakyti
Dėl keltuvų online - žiūrint kur jūs norit keltis. Baisiausios eilės į kasprowy wierch, į jį vertėtų pirkt internetu, arba kitu atveju atvažiuot labai anksti ryte 7 ar anksčiau.
Kitas dalykas internetu gaunasi brangiau, pvz mūsų šeimai internetu 190 pln, vietoj 120 pln. Man tai šiaip nemažas skirtumas. Ir jei galvosit pirkt internetu, atsižvelkit į tai, kad jie parduoda min prieš 2 dienas ir tai gali jau nebūt bilietų.

Dėl gyvenimo - bobulių tikrai pilna su lentelėm pokoj. Tik kai man nereikia, aš nesiklausinėjau, kas ten kaip, bet manau tikrai įmanoma kažką rast. Man kadangi ne viskas tinka ir su 4 mažais vaikais neturiu jokio noro atvažiavus dar ieškotis nakvynės, tai rezervavau iš anksto.
Papildyta:
QUOTE(ingredb @ 2013 08 01, 08:19)
dabar jau visai susipainiojau. kelione artyn ir nezinau ka daryt.esu skaiciusi, kad galima vietoje issinuomuoti,bet kadangi tiek daug uzklausimu issiuntinejau tai gavau du atsakymus teigiamus, o visur uzimta ir tai 55lt zmogui.pastebejau, kad dauguma nuomuoja 4 parom.ar ten bus ka nuveikt?noreciau, kad kas parasytu kas buvo neseniai.

aš kažkaip manau, kad rasit ir vietoj, aišku iš anksto ramiau.

o ką jūs norit veikt, aš ir dvi savaites rasčiau ką veikt biggrin.gif
kiekvieno gi poreikiai kitokie. Aišku mums labai pasisekė su oru, nes visą savaitę šilta ir nelyja. Jei lytų būtų kiek komplikuočiau.
Atsakyti