QUOTE(Zaneta75 @ 2008 11 08, 00:02)
vos nuo kedes nenukritau... jau kaaaip grazu Jauciu vel sena liga atisnaujins... pavasari planavau planavau deliojau deliojau o realiai padariau visai ka kita nei rozyna ir apsiraminau... bet jauciu vel reik imtis misijos "Rozynas"
Dar toks man klausimas iskilo... kaip jus sisteminat visa renkama informacija apie augalus, ju prieziuros ypatumus, darbu kalendoriu ir kt ir pan.? As prisirasius prisispauzdinus 10000000 spargalkiu ir galvoju reik per ziema kazkaip ateit i tvarka kol dar pamenu nuo ko pradejau... bet nezinau nuo ko pradeti... gal uzvesit ant kelio?
Dar toks man klausimas iskilo... kaip jus sisteminat visa renkama informacija apie augalus, ju prieziuros ypatumus, darbu kalendoriu ir kt ir pan.? As prisirasius prisispauzdinus 10000000 spargalkiu ir galvoju reik per ziema kazkaip ateit i tvarka kol dar pamenu nuo ko pradejau... bet nezinau nuo ko pradeti... gal uzvesit ant kelio?
rožes aš irgi jau visas sezonas "sodinu" bet kuo toliau, tuo labiau jaučiu, kad ši liga įgauna chronišką pobūdį ir ko gero vieną dieną pavasarį išauš TA diena rudeniop jau nesiryžau dėl nepatyrimo su rožėm... kad nenumarint per žiemą...
aš tai iki šiol nelabai ir sisteminau, labiau domėjausi prieš sodindama, kas tai per daiktas ir kol išsirenku, tol jokių atmintinių nereikia, jau viskas išsiaiškinta ir įsidėmėta pasidaro... na o jei vistik kažkuo suabejoju, tai dėdė googlas visada po ranka
rokoko kiek žinau užsivedusi visą papkutę, tai kai jos rankos pasieks tavo klausimą, tai ji tau greičiausiai visą traktatą pavarys, kaip su užrašais tvarkytis
o štai šiemet rudeniop galų gale užsivedžiau "kiemo užrašus", nes iki šiol su svogūniniais vis chaosas būdavo, sukišu, pamirštu kur kas, paskui pavasarį arba iškedenu, arba ant viršaus kažką suplanuoju, o paaiškėja, kad ten "gyventojų" esama dabar jau į tuos užrašus nugulė ir keli planai pavasariui - kažką iš kasiopėjos, kažką rokoko pažadėjau, tai užfiksavau