QUOTE(jolaxus @ 2008 11 05, 10:50)
kasiopėja, jamu tave į konsultantes rožių tema
man tie pavadinimai floribundinės, arbatinės, poliantinės ir t.t. dar nekelia aiškių asociacijų. Sakyk į kokias rožes dairytis, jei noriu panašų krūmą užsiauginti, kaip neseniai buvau įmetus nuotrauką? Ir dar kai kur radau rekomendcijas sodinti į 1 kv.m. X vnt. sodinukų Ar krūmas iš vieno sodinuko neužauga? ar tiesiog tas krūmas vešliau atrodys , je kelis sodinukus vienoj vietoj susodinsiu? (gal čia rožių temos ieškortis reikia? bet radau autoritetą ir čia, tai ir imu už ragų )
man tie pavadinimai floribundinės, arbatinės, poliantinės ir t.t. dar nekelia aiškių asociacijų. Sakyk į kokias rožes dairytis, jei noriu panašų krūmą užsiauginti, kaip neseniai buvau įmetus nuotrauką? Ir dar kai kur radau rekomendcijas sodinti į 1 kv.m. X vnt. sodinukų Ar krūmas iš vieno sodinuko neužauga? ar tiesiog tas krūmas vešliau atrodys , je kelis sodinukus vienoj vietoj susodinsiu? (gal čia rožių temos ieškortis reikia? bet radau autoritetą ir čia, tai ir imu už ragų )
žinok, didžiausi autoritetai renkasi Rojaus sodų forume. Man dar toli iki jų
O atsakymai į tavo klausimus nuo rožių rūšies priklauso, vienos auga gražiais krūmais, kitos pavienes šakas leidžia Tarkim iš vienos arbatinės gražaus didelio kupsto neužauginsi, reikia bent kelias vienoj vietoj sodinti. Kai kuriuose puslapiuose būna pažymėta, ar gražiai atrodo vienas atskiras krūmas, ar ne. Arba reikia išsirinkti ir klausti jau tada augintojo, kaip konkrečiai ta veislė auga