QUOTE(Knifofija @ 2008 12 02, 12:43)
O namo išorėje yra lenktų formų ?
Yra - esu padariusi poilsio zonoje pakraštyje sklypo didelį gėlyną kurio priekinė linija kaip S raidė, vidiniame kiemelyje (kaip aš vadinu) vejos forma apribota medeliais krūmeliais taip, kad gautųsi dalis apskritimo, netgi kaimelio kelias einantis palei dvi sklypo kraštines gražiai išsilenkęs, t.y. ne kampuotas.
QUOTE(rokoko @ 2008 12 02, 12:49)
pirmame plane takelis pernelyg giliais vingiais - praktikoj issimins dar vienas takelis.
<...>
man nepriimtina soda atitverti ta gyvatvore - kam isvis jos ten reikia?
<...>
Takeli per ta apskritima [3var.] daryciau tiesesni, ne per centra, o siek tiek desiniau. Atsisakius gyvatvores, galima pagalvoti apie mini kompozicija is 3 skirtingu [spalva forma faktura] spygliuociu arciau namo kairej - ziema gyvai atrodytu.
<...>
man nepriimtina soda atitverti ta gyvatvore - kam isvis jos ten reikia?
<...>
Takeli per ta apskritima [3var.] daryciau tiesesni, ne per centra, o siek tiek desiniau. Atsisakius gyvatvores, galima pagalvoti apie mini kompozicija is 3 skirtingu [spalva forma faktura] spygliuociu arciau namo kairej - ziema gyvai atrodytu.
vat man pirmasis variantas patiktų, bet irgi galvaskausmis tas nepraktiškas takelis (nors ten retai vaikščiojama, turim kitą kasdien naudojamą įėjimą į namą).
Jei sode sodinčiau pvz. tik vienodo augumo obelis, be vaiskrūmių ir visokių ten slyvų ir t.t. galbūt irgi atmesčiau sodo atitvėrimą, bet tie vaiskrūmiai man sodo ir kiemo aplamai nepuošia, tai ir norisi nors kiek paslėpt.
Tos mintys patiesint 3 varianto takelį ir viršutinį gyvatvorės lanką pakeist spygliuočių kompozicija liuks Pati nė nebūčiau susapnavus... (jau užsiciklinau) O tam žiede vis galvoju kad rožynas gerai atrodytų.
Gerai kad žiema prieš akis - susigulės mintys ir, tikiuosi, pasirinksiu geriausiai mano kiemui tinkantį variantą