Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 35

QUOTE(DeeDee @ 2008 12 01, 20:09)
pavasarį reikia miskantus apkarpyti ir su grėbliu išgrėbt džiuvėsius.

QUOTE(vida777 @ 2008 12 01, 22:53)
miskantus reikia kirpti pavasari, ir ne per zemai. Miskantai pavasari pabunda velai, kai dirva jau buna gerokai isilusi.

pioneer.gif taip ir padarysiu. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2008 12 01, 09:15)
serbentai mano manymu nėra tie krūmai, kurie tiktų reprezentacinei zonai. Jiems paskirta vieta sodo zonoje.

as tai ir turejau galvoj.

QUOTE(DeeDee @ 2008 12 01, 19:09)
pavasarį reikia miskantus apkarpyti ir su grėbliu išgrėbt džiuvėsius.

o kaip su viksvom ir eraicinais? 4u.gif

QUOTE(jurginux @ 2008 12 01, 19:28)
Man toks klausimas iskilo,ar galima zieme ant tvoros uzleisti,ji juk laipiojani?ar ne? g.gif

kaip jau pasake - sliauzia ir nelipa.
tik pridesiu, kad i vazona pasodinus, siek tiek svyra/sliauzia i sonus. Geriau i platu vazona - bliuda.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 12 02, 00:03)
o kaip su viksvom ir eraicinais? 4u.gif

Eraičinus pavasarį, o kas tris metus išskaidyti kupstelius į mažesnius.

Nežinau, kas slepiasi po žodžiu "viksva", bet jei žiemoja LT klimato sąlygom, vadinasi vistiek lapai žiemos metu miršta ir pavasarį reiktų apkirpt - 7-8 cm nuo žemės.
Atsakyti
O rugiaveide tai jauciu kirpsiu, kad galutinai peles namu po ja neikurtu ir visu saknu nenuestu...
Atsakyti
Išsirinkti vieną variantą taip pat sunku kaip bezdžionei apsispręsti būt gražia arba protinga lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
pirmam variante gėlyną formuočiau menamo apskritimo viduje
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2008 12 02, 09:05)
Eraičinus pavasarį, o kas tris metus išskaidyti kupstelius į mažesnius.

Nežinau, kas slepiasi po žodžiu "viksva", bet jei žiemoja LT klimato sąlygom, vadinasi vistiek lapai žiemos metu miršta ir pavasarį reiktų apkirpt - 7-8 cm nuo žemės.

aciu 4u.gif

Tiesiog pirkau Ermitaze kupsta su tokiu pavadinimu ant vazono ''viksva''. stai ji, garbane:

user posted image

uz jos kairiau asuote. Ar ja irgi pavasari nukirpt?

QUOTE(Tina* @ 2008 12 02, 09:47)
O rugiaveide tai jauciu kirpsiu, kad galutinai peles namu po ja neikurtu ir visu saknu nenuestu...

jau toms pelems tai tikrai tas pats - kirpsi ar ne. Tuo nenubaidysi ju.
Atsakyti
Matai kaip blink.gif O tai nukirpus juk neliks joms pastoges, bus salta. Tai gal kitur "issikels". g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2008 12 02, 12:16)
Išsirinkti vieną variantą taip pat sunku kaip bezdžionei apsispręsti būt gražia arba protinga  lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image

O namo išorėje yra lenktų formų ?
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2008 12 02, 11:16)
Išsirinkti vieną variantą taip pat sunku kaip bezdžionei apsispręsti būt gražia arba protinga  lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image

pirmame plane takelis pernelyg giliais vingiais - praktikoj issimins dar vienas takelis.
paskutinis patrodo patraukliai, tik neatsisakyciau darzelio palei kelia.

Nuo saves:
man nepriimtina soda atitverti ta gyvatvore schmoll.gif - kam isvis jos ten reikia? perkrauna.
Takeli per ta apskritima [3var.] daryciau tiesesni, ne per centra, o siek tiek desiniau. Tada kairiau likusiame apskritimo viduje koki nors ''grozi'' stambiais ryskiais ziedais tupdyciau [ na naturoj matytusi, ar ten to tikrai reikia]: didesni zydinti kruma arba dideli daugiameti zydinti augala ar ju derini [bijunai, rozes, pentiniai..]. ''Apskritimo'' gelynas, be abejo, butu zemaugis ir is viszaliu daugiausia.
Atsisakius gyvatvores, galima pagalvoti apie mini kompozicija is 3 skirtingu [spalva forma faktura] spygliuociu arciau namo kairej - ziema gyvai atrodytu.

Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 12 02, 11:42)
Matai kaip  blink.gif O tai nukirpus juk neliks joms pastoges, bus salta. Tai gal kitur "issikels".  g.gif

nu gal ir issikels lotuliukas.gif bet urveliai vis tiek po zeme.

Gyvens ta tavo rugiaveide bet kokiu atveju 4u.gif
O peles stipriau pasalus namuose sutiksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 12 02, 11:49)
O peles stipriau pasalus namuose sutiksi mirksiukas.gif

fear.gif tik ne tai... ta diena, kai pamatysiu pele pas mus, as nezinau... man ziauri peliu fobija blush2.gif na bet mano juodoji uzklystanti Bagira gal spes jas isgaudyti.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 12 02, 11:21)
Tiesiog pirkau Ermitaze kupsta su tokiu pavadinimu ant vazono ''viksva''. stai ji, garbane:
user posted image

man sita grazi Pennisetum alopecuroides "Hameln", toks tvarkingas kompaktiskas kelmelis auga, bet pas tave galbut kitokia g.gif :

http://www.baumschul...utzergras-0.jpg
Atsakyti