Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 35

QUOTE(jolaxus @ 2008 11 28, 12:42)
sesuo turi baltą, ką tik ištardžiau, tikrai pinavidurė, ir atžalų turi. pavasarį spustelk mane mirksiukas.gif

būtinai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 11 28, 12:30)
Musem specialiai nemaitinau, bet budavo viena kita butybe su sparneliais papuolusi i spastus. Man buvo pasakyta, kad tie augalai megsta dregme, as juos TIKRAI nemazai laisciau, nors manau cia ir buvo ta problema, kad jie juodo, juodo, juodo...

Jis mėgsta drėgmę, bet kartu ir šilumą, jei buvo drėgna ir šaltoka ( mažiau kaip +30) tai ir numiriojo. O dar jei dažnai tuo teptuku ar siūlu apgaudinėjai irgi turėjo įtakos. Šis augalas labai mažai maisto medžiagų pasiima šaknimis, todėl papildomai maitinasi vabzdžiais, Labai daug energijos išeikvoja susiskleisdamas ir vėl išsiskleisdamas.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 11 28, 15:22)
http://www.vanbloem....ts/DETA-580.jpg

Kokia grazi  wub.gif Verta laukti, tikrai.

Vis pamirstu paklaust: ar normalu, kad raugerskis superba numete lapukus, maniau jie laikysis perziem  g.gif

superba nevisžalis.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 11 28, 19:31)
Jis mėgsta drėgmę, bet kartu ir šilumą, jei buvo drėgna ir šaltoka ( mažiau kaip +30) tai ir numiriojo. O dar jei dažnai tuo teptuku ar siūlu apgaudinėjai irgi turėjo įtakos. Šis augalas labai mažai maisto medžiagų pasiima šaknimis, todėl papildomai maitinasi vabzdžiais, Labai daug energijos išeikvoja susiskleisdamas ir vėl išsiskleisdamas.

Tikrai neuztikrinau 30 laipsniu silumos, o ir zaist zaidem, juk reikejo "sveciams" aprodyti koki ciuda parsiveziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 11 28, 16:31)

Ar tai reiškia, kad mūsuose ji gali tik orchidariume gyventi? O jei paprastai kambaryje (+20 laipsniu), tai praktiškai visai nelaistyti ir tik retkarčiais musėmis pamaitinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 28 lapkričio 2008 - 20:52

QUOTE(kasiopeja @ 2008 11 28, 14:38)

Merginos, apie alyvas prašnekot, tai aš vėl savo norus prisiminiau. Ieškosiu dviejų pilnavidurių: tamsiai violetinės ir baltos. Bet būtent pilnavidurių. Gal pas ką bus atžalų?  ax.gif  Skolinga neliksiu  mirksiukas.gif

jei ka, musu s/b viename apleistame sklype auga. visai salia keliuko.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 11 28, 21:51)
Ar tai reiškia, kad mūsuose ji gali tik orchidariume gyventi? O jei paprastai kambaryje (+20 laipsniu), tai praktiškai visai nelaistyti ir tik retkarčiais musėmis pamaitinti?  g.gif

Tikrai taip, jam ten būtų idealios sąlygos. sausros neperneša, mėgsta rūgščią dirvą.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 11 29, 11:03)
Tikrai taip, jam ten būtų idealios sąlygos. sausros neperneša, mėgsta rūgščią dirvą.

tada jokios iš jos naudos irnesakyk.gif buvau aš planelį surezgusi namuose apsistatyti, nes gyvenam prie ežero, uodų turim doh.gif Bet jeigu tuos uodus teks pačiai gaudyti ir musėkautą, tupintį orchidariume, šaukšteliu maitinti, tai jau ne schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 11 28, 21:44)
jei ka, musu s/b viename apleistame sklype auga. visai salia keliuko.. blush2.gif

jūsų s/b tikras lobis. Jeigu tikrai ten tamsiai tamsiai violetinė, tai pirmu reikalu iki jūsų lėksiu bigsmile.gif Vaikystėj po mano langu augo tokia alyva, o po ja pakalnutės. Norėčiau ir pas save tokį kampelį atkurti wub.gif Žinau, žinau, pakalnutės yra piktžolės, bet... 4u.gif
Atsakyti
Kaip sykis rudeni as tokiu atsikraciau,tai yra persodinau kitje vietoje, nes sodyboje pasikeite isplanavimas ,pavasari gal ir butu galimybe atzalaoms bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 11 29, 15:02)
tada jokios iš jos naudos  irnesakyk.gif  buvau aš planelį surezgusi namuose apsistatyti, nes gyvenam prie ežero, uodų turim doh.gif  Bet jeigu tuos uodus teks pačiai gaudyti ir musėkautą, tupintį orchidariume, šaukšteliu maitinti, tai jau ne  schmoll.gif
Papildyta:
jūsų s/b tikras lobis. Jeigu tikrai ten tamsiai tamsiai violetinė, tai pirmu reikalu iki jūsų lėksiu  bigsmile.gif  Vaikystėj po mano langu augo tokia alyva, o po ja pakalnutės. Norėčiau ir pas save tokį kampelį atkurti  wub.gif  Žinau, žinau, pakalnutės yra piktžolės, bet...  4u.gif

oi, ne - ten balta pilnavidure 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 11 29, 22:26)
oi, ne -  ten balta pilnavidure  4u.gif

unsure.gif
o violetinių niekas neturi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2008 11 28, 13:16)
Turiu japonine magnolija ,gal zinot kaip jos ziemoja,nes pirma ziema bus pas mane g.gif

Pas mane jau trecia ziema bus, nieko gyvena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 11 30, 02:03)
unsure.gif
o violetinių niekas neturi?  blink.gif

Turiu ir violetiniu thumbup.gif
Atsakyti