Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 35

QUOTE(jolaxus @ 2008 11 28, 14:43)
nelabai įžiūriu pavadnimų, ne visų, bet kai kurių niekaip neiššifruoju... ax.gif dėdama vaizdelį nustatyk, kad "Уменьшить размер до 1400 ar dar daugiau пикселей"

nepagelbės - fotografuotas su ne itin kokybišku fotoaparatu popieriaus lapas... Papildžiau žinutę aukščiau iššifruotais pavadinimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciep: 28 lapkričio 2008 - 13:47
kol prašiau padidinti, tol papildei thumbup.gif
pirmiausia užkliuvo akis už alyvos. Ar tie laiptai labai masyvūs ir nori maskuoti, kad prie pat jų alyvą pasodinai? Juk alyva gana stambiu krūmu auga. Ar laiptai turi kažkokią tvorelę? gal geriau koks vijoklis ten tiktų... g.gif
mažius turi tuoj žadintis, galiu ir dingti neišsifantazavusi...
Papildyta:
dar žiūriu į tą žemaūgių spygliuočių plotelį g.gif neaišku kokio jis dydžio... aplink takelius vėl kadagiai, raugerškiai... kažkaip labai "žemas" centras... norėtųsi kažkokio centrinio akcento. Įžvelgiu daugiau orientaciją į visžalius augalus, tai ar čia, centre, ne geriau žiūrėtųsi kažkoks koloninės lajos augalas rolleyes.gif o aplink pažeme jau galėtų ir kažkas smulkesnio, žemesnio nutūpti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 28 lapkričio 2008 - 13:54
QUOTE(jolaxus @ 2008 11 28, 14:50)
pirmiausia užkliuvo akis už alyvos.

aplamai noriu alyvos, radau kažkokią iki 2,5m. Bet jei atvirai, tai aš ir pati dėl jos abejoju, ar ten jai vieta.
maniškis irgi pučia ragan...
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 11 28, 14:59)
dar žiūriu į tą žemaūgių spygliuočių plotelį g.gif neaišku kokio jis dydžio... aplink takelius vėl kadagiai, raugerškiai... kažkaip labai "žemas" centras... norėtųsi kažkokio centrinio akcento. Įžvelgiu daugiau orientaciją į visžalius augalus, tai ar čia, centre, ne geriau žiūrėtųsi kažkoks koloninės lajos augalas  rolleyes.gif o aplink pažeme jau galėtų ir kažkas smulkesnio, žemesnio nutūpti...

skersmuo 4m
Žemaūgius spygliuočius suprantu kaip iki 2m. Kombinuočiau pagalvės, rutuliuko, kolonos, piramidės formos augalus ir tarpuose kažkas pažeme (gal kokis žydintis kilimas).
Centras žemesnis, kad nepasislėptų namas (nes realiai visi kiti kiemo šonai bus praktiškai uždari, tad nors čia reik nepasislėpt)
Orientacija į visžalius tam, kad reprezentacinė zona ir žiemą būtų reprezentacinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciep: 28 lapkričio 2008 - 14:11
QUOTE(Ciep @ 2008 11 28, 15:07)
aplamai noriu alyvos, <...> ir pati dėl jos abejoju, ar ten jai vieta.

skersmuo 4m
Žemaūgius spygliuočius suprantu kaip iki 2m <...>

va dėl alyvos tikrai paabejok
o žemaūgiai man tai visi "šliaužiakai", jei tu ketini net iki 2m ūgio ten sodinti, tai gal ir visai nieko gali derinukas gautis, viskas priklausys nuo konkrečių augalų pasirinkimo
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 11 28, 15:17)
viskas priklausys nuo konkrečių augalų pasirinkimo

turėsiu darbo ne tik aš, bet ir jūs, kai grįšiu apmąsčiusi konkrečių spygliuočių sąrašą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 11 27, 20:02)
Jei luktelėsite, tai po poros metų turėsiu tokią, lapai bordo, o žiedai rausvi, neapsakomas grožis.  Cimicifuga "brunette" 

http://www.vanbloem....ts/DETA-580.jpg

Kokia grazi wub.gif Verta laukti, tikrai.

Vis pamirstu paklaust: ar normalu, kad raugerskis superba numete lapukus, maniau jie laikysis perziem g.gif
Atsakyti
beje, jei labai nori alyvos, gali pasidomėt, lyg būna į stiebą skiepytų, tada tikrai neiškeros į krūmą, galėsi kur tik nori pasisodint ir formuoti tinkamą burbulą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 11 28, 15:23)
beje, jei labai nori alyvos, gali pasidomėt, lyg būna į stiebą skiepytų, tada tikrai neiškeros į krūmą, galėsi kur tik nori pasisodint ir formuoti tinkamą burbulą biggrin.gif

Dar kažką esu skaičius apie Mejerio alyvas 'Palibin', kurios iki 1m. Dar ir jas turiu kažkur mintyse užslėpus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2008 11 28, 15:27)
Dar kažką esu skaičius apie Mejerio alyvas 'Palibin', kurios iki 1m. Dar ir jas turiu kažkur mintyse užslėpus. rolleyes.gif

thumbup.gif tikrai jos gražuolės wub.gif va ant stiebo ta Syringa meyeri 'Palibin' kokia daili

user posted image
Atsakyti
Knifofijos augaliuko lauksiu... wub.gif Apie maklėją ačiū už įspėjimą. Reiks kitos vietos ir kubilo ieškoti lotuliukas.gif

Merginos, apie alyvas prašnekot, tai aš vėl savo norus prisiminiau. Ieškosiu dviejų pilnavidurių: tamsiai violetinės ir baltos. Bet būtent pilnavidurių. Gal pas ką bus atžalų? ax.gif Skolinga neliksiu mirksiukas.gif

Atsakyti
Man alyvos irgi labai labai, o dar jei kvepia intensyviai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 11 28, 15:38)
Merginos, apie alyvas prašnekot, tai aš vėl savo norus prisiminiau. Ieškosiu dviejų pilnavidurių: tamsiai violetinės ir baltos. Bet būtent pilnavidurių. Gal pas ką bus atžalų?  ax.gif  Skolinga neliksiu  mirksiukas.gif

sesuo turi baltą, ką tik ištardžiau, tikrai pinavidurė, ir atžalų turi. pavasarį spustelk mane mirksiukas.gif
Atsakyti