Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 35

http://lt.kpr.sk/ - rojus norintiems kažko įdomesnio ir mėgstantiems augint iš sėklų (gėlės, sumedėję augalai ir t.t.)

P.S. ale leisiu pasirinkt metimo būdą, rezultatas tas pats, nuo būdo nepriklausantis tongue.gif
Atsakyti
Planuose įsigyti tokį augalą - gaila, mūsų krašte nedideli užauga, tačiau nekuriems vabzdžiams gaudyt pats tas laugh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 28 lapkričio 2008 - 09:58
QUOTE(DeeDee @ 2008 11 28, 10:57)
nekuriems vabzdžiams gaudyt pats tas laugh.gif

Daug išradingesnis būdas thumbup.gif Bent kas nors naudos apturės ir sotus liks (o jei tai tokio grožio augalas... tuo labiau lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciep: 28 lapkričio 2008 - 10:04
QUOTE(Ciep @ 2008 11 28, 09:17)
P.P.P.S. savotiškas jau tas mano jumoro jausmas - teks priprast arba mest mani lauku iš šios temos 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kadangi cia visos nenormalios, tai buk ir tu irnesakyk.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2008 11 28, 10:57)
Planuose įsigyti tokį augalą - gaila, mūsų krašte nedideli užauga, tačiau nekuriems vabzdžiams gaudyt pats tas laugh.gif
user posted image

As parsiveziau tokius 2 indelius is Ispanijos
Reziume-abu sekmingai numarinti ax.gif
Nezinau kas jiems netiko, bet nyko nyko ir sunyko, smagu buvo i juos ziuret, kaip jie susiskleidzia perbraukus siulu arba teptku, gaila, kad teko pasidziaugt trumpai. Gal kuri nors auginat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 11 28, 11:24)

o tu juos maitinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2008 11 28, 12:27)
o tu juos maitinai?  g.gif

Musem specialiai nemaitinau, bet budavo viena kita butybe su sparneliais papuolusi i spastus. Man buvo pasakyta, kad tie augalai megsta dregme, as juos TIKRAI nemazai laisciau, nors manau cia ir buvo ta problema, kad jie juodo, juodo, juodo...
Atsakyti
Turiu japonine magnolija ,gal zinot kaip jos ziemoja,nes pirma ziema bus pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 11 27, 13:33)
as dar kaip ir noreciau viena viszali tarp ar salia sermuksniu ikisti, o kadangi sermuksniai rutuline laja turi, tai noretusi koloninio, o gal kugisko........tuju ar kadagiu kazkodel neisivaizduoju cia, o vat eglute sidabrine man kaip ir ziuretusi.....

labai priimtinas variantas, sianakt net akyse regejau ta sidabrine egle prie paraudusiu sermuksniu wub.gif . Kad ir tolima, bet vistiek giminaite "conikai" butu. Tikrai kazko didelio viszalio norisi, kad nebutu taip pilka ir plika tame kampe ziema.
Atsiprasau, jolaxus, kad as jau vos netapau tavo kiemo seimininke, bet kada nors galesi ir tu mano kieme "tvarkytis" biggrin.gif .

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 11 27, 14:17)
man tai cia ir silokai grazu, tvarkinga ispudi sukuria smile.gif
bet jei nori kadagiu tai tebunie kadagiai smile.gif , tik vel as papriestarausiu pagal sita nuotrauka cia viskas labai tvarkinga, tiesus masinos ivaziavimas, daili tvora, vartai irgi kaltiniai ir se kad nori netvarkingi kadagiai, jau sermuksniai neturi taisyklingumo ir inesa saikingo sviezumo i sita tvarka, tai netvarkingi kadagiai man kazkaip jau butu per daug........bet aukstis 0.6-0.8 tinkamas smile.gif

del siloku irgi drinks_cheers.gif , ypac isauga ju verte rudeni, kai pradeda trukti spalvu. Galima tarp/uz ju ir vid. aukscio rudeniniu astru iterpti, visai turetu tikti ir prie sermuksniu, ir prie kitapus ivaziavimo busimu kadagiu. Abiejose ivaziavimo pusese kadagiai, eeee... kaip cia pasakius, nelabai ax.gif . O rudeni lapus nuo kadagiu gyvatvores rinkdama nesidziaugsi, nes prie pat tako labai matysis (turiu as patirties su jais ax.gif ). O vat siek tiek toleliau, galetu augti kad ir aukstesni, ypac grazu, kai atidengiamas ju sumedejes kamienas:

http://www.helmers.d...s_blue_alps.JPG
http://www.goodnewsg.....Blue Star.jpg
http://www.esveld.nl...as/68/68159.jpg
http://www.johnstonp.....m juniper.JPG
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2008 11 28, 13:16)
Turiu japonine magnolija ,gal zinot kaip jos ziemoja,nes pirma ziema bus pas mane g.gif

iš principo dėmesio nereikalaujantis augalas, žiemoja be problemų, jei kokia šakelė ir apšąla, tai išpjovus naujų duoda. Na nebent labai jau atšiauri žiema pasitaikytų, tai galima lengvai pridengti eglišakėmis ar pavynioti maišiniu audiniu, tačiau tikrai nereikia tuo užsiimti iš anksto, tai ne tas augalas, aplink kurį tupinėti reikia
Atsakyti
"galąskit kirvius kalavijus aštrius" - laukiama kritika šiam pirminiam reprezentacinės zonos variantui (pav. dešinėje - klikt pasididinimui):
user posted imageuser posted image
Ir, žinoma, nepriklausomi variantai vis dar laukiami smile.gif Dedu savąjį, nes žiūriu, kad "ant plyno lauko" nelabai galvojasi....

P.S. kur paspalvinta zaliai, jau auga pasodinti augalai.
Jei sunku įskaityti:
prie namo kampo jazminas
prie laiptu alyva
dvi trijulės žemėliau - raugerškiai 'atropurpurea nana', 'kobold'
apskritime - žemaūgiai spygliuočiai
"prielipas" dar žemiau - pilkapalpės gėlės (kad ir vilnotoji notra su keliais kuokštais varpinių augalų)
dar yra trejetas "išmėtytų" tarpinių kadagių - galbūt 'mint julep'
prie gyvatvorės nuo kelio pora šluotelinių hortenzijų 'grandiflora' plius gėlės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciep: 28 lapkričio 2008 - 13:43
QUOTE(Ciep @ 2008 11 28, 14:18)
"galąskit kirvius kalavijus aštrius" - laukiama kritika šiam pirminiam reprezentacinės zonos variantui (pav. dešinėje - klikt pasididinimui):

Ir, žinoma, nepriklausomi variantai vis dar laukiami smile.gif Dedu savąjį, nes žiūriu, kad "ant plyno lauko" nelabai galvojasi....

P.S. kur paspalvinta zaliai, jau auga pasodinti augalai.

nelabai įžiūriu pavadnimų, ne visų, bet kai kurių niekaip neiššifruoju... ax.gif dėdama vaizdelį nustatyk, kad "Уменьшить размер до 1400 ar dar daugiau пикселей"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 28 lapkričio 2008 - 13:43