http://lt.kpr.sk/ - rojus norintiems kažko įdomesnio ir mėgstantiems augint iš sėklų (gėlės, sumedėję augalai ir t.t.)
P.S. ale leisiu pasirinkt metimo būdą, rezultatas tas pats, nuo būdo nepriklausantis
QUOTE(Ciep @ 2008 11 28, 09:17)
P.P.P.S. savotiškas jau tas mano jumoro jausmas - teks priprast arba mest mani lauku iš šios temos
kadangi cia visos nenormalios, tai buk ir tu .
QUOTE(DeeDee @ 2008 11 28, 10:57)
Planuose įsigyti tokį augalą - gaila, mūsų krašte nedideli užauga, tačiau nekuriems vabzdžiams gaudyt pats tas
As parsiveziau tokius 2 indelius is Ispanijos
Reziume-abu sekmingai numarinti
Nezinau kas jiems netiko, bet nyko nyko ir sunyko, smagu buvo i juos ziuret, kaip jie susiskleidzia perbraukus siulu arba teptku, gaila, kad teko pasidziaugt trumpai. Gal kuri nors auginat
QUOTE(DeeDee @ 2008 11 28, 12:27)
o tu juos maitinai?
Musem specialiai nemaitinau, bet budavo viena kita butybe su sparneliais papuolusi i spastus. Man buvo pasakyta, kad tie augalai megsta dregme, as juos TIKRAI nemazai laisciau, nors manau cia ir buvo ta problema, kad jie juodo, juodo, juodo...
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 11 27, 13:33)
as dar kaip ir noreciau viena viszali tarp ar salia sermuksniu ikisti, o kadangi sermuksniai rutuline laja turi, tai noretusi koloninio, o gal kugisko........tuju ar kadagiu kazkodel neisivaizduoju cia, o vat eglute sidabrine man kaip ir ziuretusi.....
labai priimtinas variantas, sianakt net akyse regejau ta sidabrine egle prie paraudusiu sermuksniu . Kad ir tolima, bet vistiek giminaite "conikai" butu. Tikrai kazko didelio viszalio norisi, kad nebutu taip pilka ir plika tame kampe ziema.
Atsiprasau, jolaxus, kad as jau vos netapau tavo kiemo seimininke, bet kada nors galesi ir tu mano kieme "tvarkytis" .
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 11 27, 14:17)
man tai cia ir silokai grazu, tvarkinga ispudi sukuria
bet jei nori kadagiu tai tebunie kadagiai , tik vel as papriestarausiu pagal sita nuotrauka cia viskas labai tvarkinga, tiesus masinos ivaziavimas, daili tvora, vartai irgi kaltiniai ir se kad nori netvarkingi kadagiai, jau sermuksniai neturi taisyklingumo ir inesa saikingo sviezumo i sita tvarka, tai netvarkingi kadagiai man kazkaip jau butu per daug........bet aukstis 0.6-0.8 tinkamas
bet jei nori kadagiu tai tebunie kadagiai , tik vel as papriestarausiu pagal sita nuotrauka cia viskas labai tvarkinga, tiesus masinos ivaziavimas, daili tvora, vartai irgi kaltiniai ir se kad nori netvarkingi kadagiai, jau sermuksniai neturi taisyklingumo ir inesa saikingo sviezumo i sita tvarka, tai netvarkingi kadagiai man kazkaip jau butu per daug........bet aukstis 0.6-0.8 tinkamas
del siloku irgi , ypac isauga ju verte rudeni, kai pradeda trukti spalvu. Galima tarp/uz ju ir vid. aukscio rudeniniu astru iterpti, visai turetu tikti ir prie sermuksniu, ir prie kitapus ivaziavimo busimu kadagiu. Abiejose ivaziavimo pusese kadagiai, eeee... kaip cia pasakius, nelabai . O rudeni lapus nuo kadagiu gyvatvores rinkdama nesidziaugsi, nes prie pat tako labai matysis (turiu as patirties su jais ). O vat siek tiek toleliau, galetu augti kad ir aukstesni, ypac grazu, kai atidengiamas ju sumedejes kamienas:
http://www.helmers.d...s_blue_alps.JPG
http://www.goodnewsg.....Blue Star.jpg
http://www.esveld.nl...as/68/68159.jpg
http://www.johnstonp.....m juniper.JPG
QUOTE(satanele @ 2008 11 28, 13:16)
Turiu japonine magnolija ,gal zinot kaip jos ziemoja,nes pirma ziema bus pas mane
iš principo dėmesio nereikalaujantis augalas, žiemoja be problemų, jei kokia šakelė ir apšąla, tai išpjovus naujų duoda. Na nebent labai jau atšiauri žiema pasitaikytų, tai galima lengvai pridengti eglišakėmis ar pavynioti maišiniu audiniu, tačiau tikrai nereikia tuo užsiimti iš anksto, tai ne tas augalas, aplink kurį tupinėti reikia
"galąskit kirvius kalavijus aštrius" - laukiama kritika šiam pirminiam reprezentacinės zonos variantui (pav. dešinėje - klikt pasididinimui):
Ir, žinoma, nepriklausomi variantai vis dar laukiami Dedu savąjį, nes žiūriu, kad "ant plyno lauko" nelabai galvojasi....
P.S. kur paspalvinta zaliai, jau auga pasodinti augalai.
Jei sunku įskaityti:
prie namo kampo jazminas
prie laiptu alyva
dvi trijulės žemėliau - raugerškiai 'atropurpurea nana', 'kobold'
apskritime - žemaūgiai spygliuočiai
"prielipas" dar žemiau - pilkapalpės gėlės (kad ir vilnotoji notra su keliais kuokštais varpinių augalų)
dar yra trejetas "išmėtytų" tarpinių kadagių - galbūt 'mint julep'
prie gyvatvorės nuo kelio pora šluotelinių hortenzijų 'grandiflora' plius gėlės
Ir, žinoma, nepriklausomi variantai vis dar laukiami Dedu savąjį, nes žiūriu, kad "ant plyno lauko" nelabai galvojasi....
Jei sunku įskaityti:
prie namo kampo jazminas
prie laiptu alyva
dvi trijulės žemėliau - raugerškiai 'atropurpurea nana', 'kobold'
apskritime - žemaūgiai spygliuočiai
"prielipas" dar žemiau - pilkapalpės gėlės (kad ir vilnotoji notra su keliais kuokštais varpinių augalų)
dar yra trejetas "išmėtytų" tarpinių kadagių - galbūt 'mint julep'
prie gyvatvorės nuo kelio pora šluotelinių hortenzijų 'grandiflora' plius gėlės
QUOTE(Ciep @ 2008 11 28, 14:18)
"galąskit kirvius kalavijus aštrius" - laukiama kritika šiam pirminiam reprezentacinės zonos variantui (pav. dešinėje - klikt pasididinimui):
nelabai įžiūriu pavadnimų, ne visų, bet kai kurių niekaip neiššifruoju... dėdama vaizdelį nustatyk, kad "Уменьшить размер до 1400 ar dar daugiau пикселей"