Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 35

QUOTE(sobieska @ 2008 11 25, 22:58)
Nu zinok, mano fantazija nenesa, kaip tie sermuksniai suauge atrodys rolleyes.gif Drasi motera esi, man tai butu gaila tiek zemes sermuksniams paskirt, mat as pati auginu (jis pats auga biggrin.gif )toki giganta tik uz tvoros, tai darau pagal save isvadas ax.gif

tai kad pas mane tos žemės per akis, tikrai taupyt nereikia irnesakyk.gif
o jei paaiškės, kad klydau, ne milijoninė investicija - likviduosiu trukdančius egzempliorius be širdagraužio tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 25 lapkričio 2008 - 22:07
QUOTE(jolaxus @ 2008 11 25, 23:06)
tai kad pas mane tos žemės per akis, tikrai taupyt nereikia irnesakyk.gif

biggrin.gif tada as rami... nes prisiminiau, kad izvalgumo tai tau dievulis nepagailejo.
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2008 11 25, 13:50)
Sveikos
Norejau paklausti del vieno dalyko, issidaiginau roze, pradejo leisti nauja lapuka is stiebo,ku dabar daryt,i lauka tai be sansu sodint,ane?o jei augs kambari,siltai,tai ar vasara zydes ji man?

O nėra galimybės išnešti žiemoti į nešildomą rūsį? g.gif
Šiaip, kad ir kaip nagai niežtėtų, prieš daiginant "laukinius padarus" verta pasiskaičiuoti, ar spės naujas augaliukas sutvirtėti "ant žiemos" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 11 25, 15:03)
tiesioginis reportažas su visais atspindžiais per langą iš antro aukšto biggrin.gif

user posted image

jei planuoji viszalius objektu palei raudonaji kilima, tai pati desiniausia sermuksni perkelciau kairiau, taikant ta pacia sahcmatine pozicija - stipriau priekyje arba arciau tvoros kairiau uz senojo medelio. 4u.gif
cia tik pagal sita foto man atrodo taip, gal naturoje viskas okis 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 11 25, 21:58)
Nu zinok, mano fantazija nenesa, kaip tie sermuksniai suauge atrodys rolleyes.gif Drasi motera esi, man tai butu gaila tiek zemes sermuksniams paskirt, mat as pati auginu (jis pats auga biggrin.gif )toki giganta tik uz tvoros, tai darau pagal save isvadas ax.gif

tai pas mane ir pas tave - dideli medziai ir dziungles kieme smile.gif
pas Jolaxus ir futbola normaliai galima gainiot lotuliukas.gif

Atsakyti
Vat tik pabandykit pasakyti, kad negražu cool.gif

http://www.rozes.lt/..._2008_11_07.htm

o čia apie rožių ruošimą žiemai "dlia čainikov" lotuliukas.gif

http://www.rozes.lt/..._2008_11_22.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 26 lapkričio 2008 - 10:01
QUOTE(kasiopeja @ 2008 11 26, 10:57)
Vat tik pabandykit pasakyti, kad negražu  cool.gif

http://www.rozes.lt/..._2008_11_07.htm

ypač gražūs apšerkšniję lapai wub.gif
Atsakyti
Itariu jei ir toliau tokiu salciu tesulauksim, tai ir visa ziema pragyvensim augalijos nedengdamos. Gal ir nieko visai butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 26, 09:25)
Itariu jei ir toliau tokiu salciu tesulauksim, tai ir visa ziema pragyvensim augalijos nedengdamos. Gal ir nieko visai butu  ax.gif

Nieko tame gero, ligos ir parazitai tuomet taip pat lengva peržiemotų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 11 25, 23:25)
jei planuoji viszalius objektu palei raudonaji kilima, tai pati desiniausia sermuksni perkelciau kairiau, taikant ta pacia sahcmatine pozicija - stipriau priekyje arba arciau tvoros kairiau uz senojo medelio. 4u.gif
cia tik pagal sita foto man atrodo taip, gal naturoje viskas okis  4u.gif
tai pas mane ir pas tave - dideli medziai ir dziungles kieme  smile.gif
pas Jolaxus ir futbola normaliai galima gainiot  lotuliukas.gif

nu va ir man nuojauta vis kuzda, kad jie per daug visi vienoj kruvoj "suspausti". Kazkaip noretusi, kad ta giraite ne pirmame plane tuoj prie pat ivaziavimo butu (jezau, kaip nemoku vaizdingai parasyti ax.gif ), nebent toliau dar kokius aukstesnius medzius sodintum, tada vel kitaip atrodytu g.gif . Bet siaip ar taip, arsizvelgiant i visas proporcijas, sakyciau, kad bent jau desiniausiai esantis medelis yra per arti ivaziavimo. Siuo atveju sutinku su rokoko 100 pro.

QUOTE(kasiopeja @ 2008 11 26, 09:57)
o čia apie rožių ruošimą žiemai "dlia čainikov"  lotuliukas.gif

aciu aciu aciu aciuks.gif lotuliukas.gif !!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 26 lapkričio 2008 - 12:04
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 25, 14:03)
jolaxus aciu uz pasiulyma.  4u.gif  mano sirdis kazkaip ir linksta i sermuksnius, bet vis dar galvoju gal kas ka nors tokio pasakys ir persigalvosiu biggrin.gif

As drisciau siulyti savo zagreni, kuri tu realiai matei pas mane. Bet jei bijai saknu paraziciu, tai gal tada slepiuosi su savo pasiulymu. Ir gal jis per aukstas jums butu g.gif Bet koks grozis, kai iskelia tas savo raudonas zvakes wub.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif ,
Nor4jau paklausti ar kas nors užsisakinėjat sėklas internetu?Radau va tokį puslapį,tai daug ko norėčiau http://www.tandmworl.../t.html?page=6;.
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 11 26, 10:57)
Vat tik pabandykit pasakyti, kad negražu  cool.gif

bigsmile.gif Tikrai nezinau, ar kas isdrystu pasakyti, kad tai negrazu wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Mamce @ 2008 11 26, 13:21)
As drisciau siulyti savo zagreni, kuri tu realiai matei pas mane. Bet jei bijai saknu paraziciu, tai gal tada slepiuosi su savo pasiulymu. Ir gal jis per aukstas jums butu  g.gif  Bet koks grozis, kai iskelia tas savo raudonas zvakes  wub.gif

Zinok as butent tuo momentu pagalvojau apie tavo zagreni wub.gif .Jei aplink kamiena zemiu nejudini, o tik tvarkingai su zoliapjove apipjauni, tai jokios atzalos nebaisios, tiksliau ju kaip ir nepastebima. As uz tvoros pasodinau 6 daigus, dabar jau apie pusantro metro pastype, tai jokiu atzalu net nemaciau, aisku jei geriau patyrineciau, gal kokia ir aptikciau, bet dabar man tai rupesciu nekelia, nors gasdinimu pries sodinant esu girdejusi mirksiukas.gif
Atsakyti