Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 35

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 11 24, 23:33)
jei vida777 saukia kad hortenzija megsta rugstybe.....tada pasitikrinsiu ir ikalsiu as ja

hortenzijos be rugstumo net melynai nenudazysi , vistiek isbluks ax.gif .
Atsakyti
labanakt ............
Atsakyti
labas rytas...
vis gaunu patarimu, tai vel i akis lendu smile.gif

gavom leidima iskirsti liepas palei kelia... (ot blogieciai devil.gif: ) ir dabar reik parasyti kuo mes jas atsodinsim...

medziai bus tarp asfalto ir tvoros... is vakarines sklypo puses... reiktu kokiu nelabai didziuliu ir graziu ax.gif ... gal galit ka patarti?
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 25, 09:33)
labas rytas...
vis gaunu patarimu, tai vel i akis lendu smile.gif

gavom leidima iskirsti liepas palei kelia... (ot blogieciai devil.gif: ) ir dabar reik parasyti kuo mes jas atsodinsim...

medziai bus tarp asfalto ir tvoros...  is vakarines sklypo puses... reiktu kokiu nelabai didziuliu ir graziu  ax.gif ... gal galit ka patarti?

būsiu visiškai neoriginali, paskutiniu metu vis tą patį siūlau visoms.... tačiau patinka man blush2.gif štai čia jau rašia kažkada apie savo aistros objektą ax.gif
Atsakyti
aš taip pat būsiu neoriginali ir siūlau iš praktiškos pusės - apsodinti pušelėmis. Rudenį ir savo kiemo laipus pragrėbt yra ką veikt tongue.gif Be to žiemą vasarą žaliuoja.
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2008 11 11, 08:37)
Sveikutės,

Turiu nebaigtą apsodinti vieną plotelį, jis yra vakarinėje pusėje, gal galėtumėte patarti, ką galėčiau dar pasodinti, labai norėčiau hortenzijos, bet nežinau, ar ji čia derės g.gif Būčiau labai dėkinga už idėjas 4u.gif
user posted image

bigsmile.gif as lygiai toki pati ploteli turiu...

QUOTE(jolaxus @ 2008 11 11, 10:37)
na o jei iš lapuočių, tai kad ir mano meilė šermukšnis - juk sako ir nuo blogos akies saugo, o čia kaip tik "sargas" prie vartelių būtų thumbup.gif
štai mano "augintinis" sorbus 'Joseph Rock' - geltonos uogos, rudenį žavingai bordinė lapija, o ir lapai kaip šiemet atkreipiau dėmesį, gerokai ilgiau laikosi ant šakų nei paprastų šermukšnių. Kadangi jis yra skiepytas, tai tikrai neišaugs didžiuliu medžiu, neužžels įėjimo be saiko, o lają karpydama paformuosi kiek norėsis.

jolaxus, sita turejai omeny? radau internete kad tas semuksnis iki 10 m i auksti uzauga g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 25, 09:57)
jolaxus, sita turejai omeny? radau internete kad tas semuksnis iki 10 m i auksti uzauga  g.gif

taip, paprasti šermukšniai auga dideliais medžiais, o skiepyti tikrai ne. Tas mano Joseph Rock berods iki 4 m teauga. Panašiai kaip kokia stiebinė rožė - stiebas į kurį skiepytra neauga arba auga labai minimaliai, didėja tik "kepurė" smile.gif
nors ir iš skiepytų ne visi vienodo augumo. pažiūrėk čia šermukšnių įvairovė yra ir aprašymai kas kiek auga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 25 lapkričio 2008 - 09:06
QUOTE(jolaxus @ 2008 11 25, 09:04)
taip, paprasti šermukšniai auga dideliais medžiais, o skiepyti tikrai ne. Tas mano Joseph Rock berods iki 4 m teauga. Panašiai kaip kokia stiebinė rožė - stiebas į kurį skiepytra neauga arba auga labai minimaliai, didėja tik "kepurė" smile.gif
nors ir iš skiepytų ne visi vienodo augumo. pažiūrėk čia šermukšnių įvairovė yra ir aprašymai kas kiek auga

o kaip ju saknys? nelabai galingos?
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 25, 10:58)
o kaip ju saknys? nelabai galingos?

negaliu pasakyti... kai pirkom vazonuose tai ypatingo įspūdžio nedarė, tačiau kiek jos auga gilyna ar į plotį negalėčiau pasakyti... ax.gif Bet kiek galvoju, tai lyg ir neteko matyti šermukšnių, kad būtų paviršije šaknys iškeroję g.gif reikėtų pasiieškoti info apie tai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 25, 08:57)
bigsmile.gif  as lygiai toki pati ploteli turiu... 

Ir ką ten sodinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 11 25, 08:02)
negaliu pasakyti... kai pirkom vazonuose tai ypatingo įspūdžio nedarė, tačiau kiek jos auga gilyna ar į plotį negalėčiau pasakyti... ax.gif

Tai gal jau turit giraitę? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2008 11 25, 10:02)
Ir ką ten sodinai ax.gif

tai kad mano tas plotelis tokiu pavirto prie nepilna men biggrin.gif tai kolkas ten tik duobe biggrin.gif

jolaxus aciu uz pasiulyma. 4u.gif mano sirdis kazkaip ir linksta i sermuksnius, bet vis dar galvoju gal kas ka nors tokio pasakys ir persigalvosiu biggrin.gif
Atsakyti