Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 35

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 11 24, 22:44)
nerandu kas zydi vasara smile.gif

hortenzijos žydi vasarą tongue.gif
Atsakyti
zydi.........bet rugscios dirvos nemegsta, o man reikia prie rododendru smile.gif
Atsakyti
Astilbės gali šalia augti, žydės kaip tik vasarą;
Arunkas ( ot įkrito širdin po Knifofijos pasipuikavimo ir neiškrenta lauk doh.gif lotuliukas.gif )
Snapučiai ;
ir dar begalė kitų vasarą žydinčių ir į kompaniją tinkančių
Atsakyti

apzeldintoja diplomante, nepabek, tau parasysiu mirksiukas.gif

Atsakyti
ai, Don Kichotu jaučiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 24 lapkričio 2008 - 23:06
arunkas man irgi patinka, didelis grazuolis, turi mama sode, niekaip pas save neatsitempiu.....

tai vat kiek maciau rododendrynu ir juos lydinciu augalu, niekaip neprisimenu kad butu kazkas zydincio vasara.........
reikes gerai paprakaituoti, kol rasiu.....o gal cia tik man taip sunku surasti, kitos net uzsimerkusios pasakytu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DeeDee @ 2008 11 24, 23:03)
tu čia rimtai ar juokauji?  g.gif Šalia auga ir nesiskundžia. Ar tu ieškai augalų, kurie į vieną duobę kartu su rododendru būtų patupdyti?  g.gif

taip , galima sakyti i viena duobe....visas rugstusis kampas ir zeme po apacia rugstus ale šlynas..........

otaip....deedee zinute pasikeite smile.gif........kol kazka parasiau smile.gif

Papildyta:
rokoko..laukiuuuuuuuuuuuu smile.gif

lauksiu siandien
lauksiu ryt
rokoko laiskelio
bus man linksma paskaityt
?????
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apzeldintoja diplomante: 24 lapkričio 2008 - 23:09
AD , jokio skirtumo, ką ir kas tau bepatarinėtų - kategoriškus ir prieš jau seniai turi. Tuščias laiko gaišimas 4u.gif
Atsakyti
neturiu deedee

vat cia ir beda, kad kelinta diena suku galva....
o dar sesija, tai isvis kvanktelejusi jauciuosi........nebeprisimenu net elementariausiu dalyku............smile.gif
dabar tik suprantu kaip laiptus reikia suprojektuoti, rytoj jauciu ir sito nebesuprasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 11 25, 00:11)
taip , galima sakyti i viena duobe....visas rugstusis kampas ir zeme po apacia rugstus ale šlynas..........

gal aš čia iš fantazijos srities pavarysiu, bet ai, jei ką, nurašysim kaltę nakčiai irnesakyk.gif
jei galima rododendrą sodinti paprastoj žemėj duobę iškasusu ir pripylus rūgščių durpių, tai gal taip pat galima ir su bet kuriais kitais augalais, jiems pripylus tinkamos žemės. Na nebent papildomai parinkti pagal šaknų sistemą, kad paviršinė būtų ir to šlyno nesiektų g.gif
Atsakyti
kodel taip rankos sala sedint prie kompo?
Atsakyti

Ap/diplomante, tik atverciu geliu zinyna tau pagelbet, ir stai iskart bigsmile.gif lotuliukas.gif

silinis gvazdikas
geriausiai auga: sauletoje, siltoje... apysauseje ar apydregneje, purioje netrasioje, rugscioje zemeje.
pritaikymas: nedideliais ploteliais virzynuose, aplinariumuose, tarpuose...

tokia visiems pazistama gelike 4u.gif ilgai zydi vasara thumbup.gif
siaip bile kur auga ji.

gal dar pavartyt ta knygele tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 11 24, 23:16)
kodel taip rankos sala sedint prie kompo?

isgerk karstos arbatos - ir iki koju ''daeis'' 4u.gif
Atsakyti
silinis gvazdikas zydi kada?..primink rokoko is savo stebuklingos knygeles
Papildyta:
ju gi ten spalvu.........gausybe smile.gif
tralia lia tralia lia...........
Atsakyti