Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 35

QUOTE(vida777 @ 2008 11 19, 13:05)
tikrai  bigsmile.gif ir man jos nebeatidaro  verysad.gif ...

Nesistebėčiau, jeigu ją iš viso panaikintų, nes nuotraukos laaaabai forumo resursų užima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2008 11 19, 13:22)
Tina*, gi gyvos jos ten, į vazas su vandeniu pamerktos  biggrin.gif

QUOTE(sobieska @ 2008 11 19, 13:54)
drinks_cheers.gif  ir as nemegstu "mirstanciu" geliu.Labai vertinu geles su saknimis biggrin.gif , gali buti geles ir seklu pavidalu

Atsakymas i DeeDee teigini thumbup.gif As tiksliai taip pat manau kaip Sobieska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 11 19, 15:33)
šios dienos vaizdelis  ax.gif

user posted image

Kokia grazi sveika roze wub.gif wub.gif
Mergaites kaip jus galvojat, kaip atrodytu jeigu patvori prie budlejos apseciau ramunelem. Taip norisi ten kazko grazaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 11 19, 15:29)
Mergaites kaip jus galvojat, kaip atrodytu jeigu patvori prie budlejos apseciau ramunelem. Taip norisi ten kazko grazaus  ax.gif

jei budleja violetine, o ramuneles baltos - atrodytu super thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 11 19, 13:29)
Mergaites kaip jus galvojat, kaip atrodytu jeigu patvori prie budlejos apseciau ramunelem. Taip norisi ten kazko grazaus  ax.gif

nežinau, aš tai dar pagalvočiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 11 19, 16:35)
jei budleja violetine, o ramuneles baltos - atrodytu super  thumbup.gif .

Violetine. Mes ja nupjovem dabar ziuriu sekmingai atzelia. Ziuresim kokia forma igaus vasara, nes palikom tik kelma apie puse metro nuo zemes. Jeigu negraziai atzels rudeni pjausim iki pat zemes.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 19, 09:50)
As turiu tokias:

is kur gavai BALTA eziuole? bigsmile.gif wub.gif
pasisejai? pirkai?
tik tokia mazyte pas tave, ar daugiau turi? blush2.gif
pratestu man tradiciniu ramuniu zydejima rolleyes.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 11 19, 11:38)
Kai kurias iš šių veislių jau turiu, bet dar pirma žiema bus, matysiu kaip žiemoja, kaip dauginasi. Šiaip po poros metų turįėsiu labai daug naujienų, dabar viskas dauginimo stadijoje.

labai geros naujienos thumbup.gif - as ir is ''potencialiuju'' ratelio lotuliukas.gif

QUOTE(vida777 @ 2008 11 19, 12:08)
"neiprasti eziuoles "Green Envy" ziedai
http://images.google...p...ficial&sa=N

uzsirasiau. 4u.gif
''grozis'' - sakyciau, labai subtilus smile.gif , uztad derinimas - labai platus su tokia spalvine gama thumbup.gif [panasiai kaip didziaziedes baltagalves, rasakilos..]

QUOTE(Ciep @ 2008 11 19, 14:22)
Labai gražus derinys:
user posted image

.... taviesiems planams 4u.gif
Del ziliu... na man uzteko vieno sezono jomis ''persirgt'', kad is viso ju nebenoreciau. Geriau jau vilnotoji notra.

QUOTE(kasiopeja @ 2008 11 19, 14:33)

tiesiog cituoju wub.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 11 19, 15:56)
Violetine.

Siulau visiskai geltonu ''ramunyciu'' kilima apacioje. aukstis - pgl poreikius.
Ir dar - skirtingu rusiu ir velyvumo [ziurint kiek vietos, kokios 3 pvz],
pradedant laumanemis pavasari,
paskui pvz gludas [yra ivairiu veisliu smulkiais ir stambesniais ziedais, ivairaus aukscio]
o paskui kad ir eziuole - Ryškiai geltona `Harvest Moon'' arba kokia neauksta geltona smulki rudbekija [yra tokia, esu turejus]
na ''ramunisku'' geliu daugybe... ir visa sezona zydinciu vienmeciu yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 19 lapkričio 2008 - 16:55
QUOTE(rokoko @ 2008 11 19, 16:53)
is kur gavai BALTA eziuole?

Pirkau Senukuose. Tada man ji kazkaip idomi pasirode. Maniau, kad kitokiu jau ir nebuna, o pasirodo bigsmile.gif Is tiesu ji stipriai neisplito, nes ikisus ja buvau netinkamoj vietoj, buvo uzgozta rudbekiju. Siaip pavasari bus galima paziuret kiek ten jos islis mirksiukas.gif dabar tai nukirptos jos, ziemoja.

Dar man buvo kilus mintis Smth rudu rudbekiju viduriuku su kotais priskint, gaunas tokie bumbuliukai ant koteliu, kazkaip pamaniau, kad ji savo menuose panaudotu. Bet paskui pamaniau dar ne taip mane supras su tais kotais, as kaip jau minejau nelabai ir gaudaus frolistikoj, tad susilaikiau blush2.gif
Papildyta:
Sorry floristikoj smile.gif net tas zodis man uziraso taip, kad raides automatiskai susikeicia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 11 19, 16:53)
Siulau visiskai geltonu ''ramunyciu'' kilima apacioje. aukstis -  pgl poreikius.
paskui pvz gludas [yra ivairiu veisliu smulkiais ir stambesniais ziedais,  ivairaus aukscio]
o paskui kad ir eziuole - Ryškiai geltona `Harvest Moon'' arba kokia neauksta geltona smulki rudbekija [yra tokia,  esu turejus]

kokia cia dar ramuniu liga zmogui nori ivaryti lotuliukas.gif ?
sid. kuoja, neklausyk rokoko, ir nepadaryk visko ramuniskai geltono lotuliukas.gif , zinok, kad tamsiai violetine spalva laabai graziai atrodo su balta biggrin.gif , kai kartu zydi... As nemegstu vasariniu (butent pikuotu, o ne savaime i dirva sejamu) geliu gelyne (tik loveliuose ir vazonuose), todel nieko ir nesiulau, bet ramuniuku aisku neuztenka, reikia ivairoves nuo ankstyvo pavasario iki velyvo rudens (nors po truputi), juo labiau, kad pas tave kitokios, palankesnes salygos..
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 11 19, 17:53)
is kur gavai BALTA eziuole? bigsmile.gif  wub.gif
pasisejai? pirkai?
tik tokia mazyte pas tave, ar daugiau turi? blush2.gif
pratestu man tradiciniu ramuniu zydejima rolleyes.gif
labai geros naujienos  thumbup.gif - as ir is ''potencialiuju'' ratelio  lotuliukas.gif
uzsirasiau. 4u.gif
''grozis'' - sakyciau, labai subtilus  smile.gif ,  uztad derinimas - labai platus su tokia spalvine gama  thumbup.gif  [panasiai kaip didziaziedes baltagalves, rasakilos..]
Del ziliu... na man uzteko vieno sezono jomis ''persirgt'', kad is viso ju nebenoreciau. Geriau jau vilnotoji notra.
tiesiog cituoju  wub.gif
Siulau visiskai geltonu ''ramunyciu'' kilima apacioje. aukstis -  pgl poreikius.
paskui pvz gludas [yra ivairiu veisliu smulkiais ir stambesniais ziedais,  ivairaus aukscio]
o paskui kad ir eziuole - Ryškiai geltona `Harvest Moon'' arba kokia neauksta geltona smulki rudbekija [yra tokia,  esu turejus]

Plotelioilgis gal koks metras, o plotis tai tik koks 50 cm doh.gif . O ka jeigu seciau medetkas ir ramuneles (ramuneles vaistines) g.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 11 19, 17:53)

Aš žiūriu ne į augalus, o į spalvinę kompoziciją smile.gif Pas mane vienmetėms veto.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 19, 18:32)
rudu rudbekiju viduriuku su kotais priskint, gaunas tokie bumbuliukai ant koteliu,

As eziuole paprasta rozine pasidziovinau siek tiek. Tai tos viduriuku ''siskutes'' taip ir lieka sveikos bigsmile.gif
isimeti i puodeli 3 ''siskas'' lotuliukas.gif , o ziedlapiai kaip graziai issiskleidzia arbatoje wub.gif skani labai, kitamet visus ziedus taip panaudosiu thumbup.gif
stikliniame dideliame puodelyje tokia arbata ypac dekoratyvi wub.gif

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 11 19, 21:20)
Plotelioilgis gal koks metras, o plotis tai tik koks 50 cm  . O ka jeigu seciau medetkas ir ramuneles (ramuneles vaistines)

plotas nedid. smile.gif
Ziurekis, kaip kiti kiemo kampuciai pas tave 4u.gif nedaug juk ploto, viskas ''ant akiu'' turbut, kad deretu..
gal visai gerai tavo duetas g.gif 4u.gif

Siaip, neklausyk Vidos777 lotuliukas.gif , geltona prie violet thumbup.gif
sodink zemaugi menturini gluda [coreopsis verticillata] - zydi visa vasara VI-IX. Raso, kad ''kerai tankus, bet nieko nestelbia, ilgaamzis''.
http://images.google...e...sa=N&tab=wi
http://www.customgar...r...am crm .jpg
pavasariui ten ka nors svogun pakaisiok, gali dar koki stambu velyva [VI-VII] cesnaka del ivairoves vasarai. Kadangi gludas turetu but ''nestelbiantis'' - gal ir kokie velyviai [ar rudeniniai krokai] ten rudeniop ziuretusi g.gif

arba antras variantas - po pora vienodo zemo aukscio to paties menturinio gludo ir daugiamecio astro krumeliu - del kuklios ivairoves ir ziedu kaitos [tik pavasariui svoguniniai dar]

As pati noriu smulkaus menturinio gludo blush2.gif [jetus, kiek as noriu doh.gif , tik kur sodint lotuliukas.gif ], tai ir sneku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 19 lapkričio 2008 - 23:43