Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 35

QUOTE(Knifofija @ 2008 11 19, 12:38)
Kai kurias iš šių veislių jau turiu, bet dar pirma žiema bus, matysiu kaip žiemoja, kaip dauginasi. Šiaip po poros metų turįėsiu labai daug naujienų, dabar viskas dauginimo stadijoje.

bigsmile.gif laikysiu spygas, kad lengvai pernestu ziemele .Potenciali pirkeja biggrin.gif
Atsakyti
As irgi potenciali biggrin.gif
Atsakyti
Kazi kas gero lapkricio men. Sodo spalvose g.gif ?

kokias eziuoles radau SS Nr.8 :
"neiprasti eziuoles "Green Envy" ziedai primena ramune, yra zaliosios citrinos spalvos ir pasipuose rausvais spinduliukais. "Green Envy" ilgai zydi, tinka puokstems. Krumelis uzauga apie 0,6 cm aukscio. Lapai tamsiai zali. Geriausiai auga, kaip ir dauguma eziuoliu, sauletoje vietoje. Si gele lengvai priziurima. Zydejimas prasideda liepos menesi ir tesiasi iki rudens."

http://images.google...p...ficial&sa=N
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 11 19, 12:08)
Kazi kas gero lapkricio men. Sodo spalvose  g.gif ?

floristiniai sprendimai su hortenzijų žiedais wub.gif
Atsakyti
Na as puoksciu komponavime esu labai ribota. Ne viskas mane uzkabina. Vienas zmogus aiskino kazkada - negalima sakyt "negrazu", kai kalbama apie mena, reikia sakyt "nesuprantu". Tai va - as nesuprantu ax.gif Yaptingai nesuprantu sausu puoksciu, o dar kai ant ju kaupiasi dulkes schmoll.gif
Itariu puse cia skaitanciu nuzudziau su savo situ pasisakymu unsure.gif
Esme ta, kad geles man turi buti gyvos - lauke ar ant palangiu.
Atsakyti
Tina*, gi gyvos jos ten, į vazas su vandeniu pamerktos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 19, 14:18)
Itariu puse cia skaitanciu nuzudziau su savo situ pasisakymu  unsure.gif
Esme ta, kad geles man turi buti gyvos - lauke ar ant palangiu.

drinks_cheers.gif ir as nemegstu "mirstanciu" geliu.Labai vertinu geles su saknimis biggrin.gif , gali buti geles ir seklu pavidalu
Atsakyti
Labai gražus derinys:
user posted image
Atsakyti
šios dienos vaizdelis ax.gif

user posted image
Atsakyti
Labukas 4u.gif ,
seniau floros forume buvo tema aplinka su foto be komentarų,nu kažkas panašaus ...Ar ji dingo niekur nerandu?Gal kas žinote kur perkėlė?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 19, 15:39)
Labukas  4u.gif ,
seniau floros forume buvo tema aplinka su foto be komentarų,nu kažkas panašaus ...Ar ji dingo niekur nerandu?Gal kas žinote kur perkėlė?

pirmame šios temos poste yra nuoroda
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2008 11 19, 15:33)
šios dienos vaizdelis  ax.gif

wub.gif juk dėl tokio reginio negaila net sušalusių žiedų, ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 11 19, 13:54)
drinks_cheers.gif  ir as nemegstu "mirstanciu" geliu.Labai vertinu geles su saknimis biggrin.gif , gali buti geles ir seklu pavidalu

zinok, jei ilgiau vazoj palaikai, kartais irgi saknis isleidzia biggrin.gif ... esu ne viena taip pasisodinus.

QUOTE(kasiopeja @ 2008 11 19, 14:33)
šios dienos vaizdelis  ax.gif

user posted image

ne veltui tu myli rozes - jos tave irgi myli wub.gif ... nuostabus vaizdas, pavydziu tongue.gif .

QUOTE(*GREISI* @ 2008 11 19, 14:39)
Labukas  4u.gif ,

tikrai bigsmile.gif ir man jos nebeatidaro verysad.gif ...
Atsakyti