Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 35

dėl nusavinimo pritariu, tačiau negaliu nepastebėti, kad vistik labai įdomus ir gražus sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 11 17, 14:26)
Ziurekit, ka vokieciai siulo augalams nuo salcio (cia man Mamicy uzrode biggrin.gif )
Tik idomu kodel vokietkos tyli g.gif  biggrin.gif
user posted image

Isivaizduokit tik kaip jusu gardenas atrodys,pilnas tokiu baiboku

kokias vokietkas turejai minty, mes - dar nesuvaikejom tongue.gif . Iki Kaledu butu gal ir nieko... o paskui reiketu visas kepures numaut (jos cia kaip dekoracijos uzmautos ant apsaugos), gerai, jei po stogu, o jei susnigtu ar sulytu, briedis kaliause pavirstu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 11 17, 19:11)
kokias vokietkas turejai minty, mes - dar nesuvaikejom  tongue.gif . Iki Kaledu butu gal ir nieko... o paskui reiketu visas kepures numaut (jos cia kaip dekoracijos uzmautos ant apsaugos), gerai, jei po stogu, o jei susnigtu ar sulytu, briedis kaliause pavirstu  biggrin.gif .

drinks_cheers.gif Kaip aš nemėgstu tokių visokių "Bebenčiukų" net nukrato pažiūrėjus. Kas keisčiausia mano sūnus kai buvo mažas taip pat nemėgo (ir dabar nemėgsta) visokių tokių pribambasų. Numezgiau megstinį su arkliuku, nes gimęs arklio metais, o jis man pareiškė, kad nenešios (4m. vaikiui buvo) nes nori vyriško, tokio kaip tetuko.
Atsakyti
siulau daugiau bebenciuku pasiziuret,o gal ir ideju pasisemt -augalu apsaugai ziema 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 11 17, 20:46)

as tai bijau vaiduokliu, geriau jau siaudais apvyniota... tongue.gif
Atsakyti
pasakykit man jaunai ir nepatyrusiai ar imanoma lauke auginti kokia egle vazone? g.gif gal buna kazkokios letai augancios rusys?
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 18, 09:21)
pasakykit man jaunai ir nepatyrusiai ar imanoma lauke auginti kokia egle vazone?  g.gif  gal buna kazkokios letai augancios rusys?

Jeigu vazoną įkasi į žemę, tai galima, kitaip nušals 4u.gif O iš lėtai augančių siūlyčiau kokią baltąją eglę "Conica" ax.gif
Atsakyti
Pas mus sianakt buvo -6. Ryte viskas buvo jau ikalinta baltuose ziemos gniauztuose - medeliai, zole, silokai... Man kazkaip net graudu ziuret kaip zeme ruko pavidalu atiduoda paskutine savo siluma. Ech ziema...

Praejusi savaitgali dar kirpau rozes ir issaugojau paskutinius ziedus. Butu nusale sianakt. Stai mano grazuoles:
[attachmentid=164776]
[attachmentid=164777]

Atsakyti
Mano Kauno gale tik iki -2 nukrito, bet rozem, tikriausiai, jau bus "chana". Pamirsau as jas vakar - galejau gi irgi prisiskint paskutine puokste verysad.gif
Atsakyti
Bet ar gali but toks skirtumas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 11 18, 09:21)
pasakykit man jaunai ir nepatyrusiai ar imanoma lauke auginti kokia egle vazone?  g.gif   gal buna kazkokios letai augancios rusys?

įmanoma biggrin.gif
Ar niekad neatkreipei dėmesio, šalia ofisinių pastatų ant betono auga ir medeliai/krūmai betoniniuose/keramikiniuose vazonuose. Žurnaluose pataria tokį vazoną pastatyti aukščiau, kad per dziūrą dugne galėtų pasišalinti vandens perteklius ( ištirpęs sniegas, pvz.), o patį indą apmuturiuoti šiaudais ar ta plėvele su puslelėmis, kur dužius daigtus pakuoja, o išorę apsukti kokiu bulviniu maišu, perrištu storoku šniuru. Vida777 buvo įdėjus fotkių taip apmuturiuotų vazonų wink.gif
Gali bandyti taip auginti buksmedžius. Tik nepamiršk antroj žiemos pusėj, juos palaistyti.
Dar čia gali pasiskaityt 4u.gif
QUOTE(drieziukas @ 2008 11 18, 09:30)
Jeigu vazoną įkasi į žemę, tai galima, kitaip nušals 4u.gif O iš lėtai augančių siūlyčiau kokią  baltąją eglę "Conica" ax.gif

Auginti galima bandyti ir net tik baltąsias, ir ne tik egles. Saulytėsxxx bonsai pušelės auga konteineriuose, lauke 4u.gif
Pvz.:
user posted image

QUOTE(Tina* @ 2008 11 18, 10:52)
Bet ar gali but toks skirtumas  blink.gif

prie LEZ'o? Taip gali, ten gi atviros vietos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 18 lapkričio 2008 - 11:17
SOS! Su kuo apdengti rozes ir kitus augalus? Gal jau buvo rasyta, bet visai neturiu laiko skaityti doh.gif doh.gif Labai tikiuosi, kad si salta naktis nenumarino mano roziu, rododendro, ir kitu augaliuku verysad.gif
Atsakyti