Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 35

radau ieškotą foto, aičiū rokoko 4u.gif
štai ta foto
dabar jau ne plepaluose, o čia išdėstysiu savo ketinimus ax.gif

štai šitoj vietoj, kur platesnis tarpas tarp akmeninio grindinio ir trinkelių, palnuoju pagal ten užduotą mintį susitvarkyti ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 11 14, 15:26)
Ant vario sulfato pakuciu raso - idet i misini medeliams balint. rudeniniam balinimui tinka?

tinka, jei pats gamini wink.gif Tie kibirėliai/dėžutės, kur tik belieka vandeniu skiesti, tai jau viduj yra vario sulfato, nieko pridėti nebereikia wink.gif

Jei dar liko tirpalo, gali nukritusius lapus supurkšti, kad ir po gudobele wink.gif

Jolaxus, taip pat kelių spalvų kadagius derinsi? bigsmile.gif
Atsakyti

Liuks, Jolaxus thumbup.gif

paskui dar prie namo rozes, tarpuvartej spyglys su roze [gali vijoklis per tvora persimest wub.gif ], na o palei raudona kilima irgi kaip sakiau mirksiukas.gif lotuliukas.gif

zinok, buna tokiu miniatiuriniu palei zeme einanciu roziu - pas Kasiopeja maciau ryskiais ziedeliais wub.gif galima i ta ''nauja'' ruoza panaudot wub.gif
Papildyta:
QUOTE(DeeDee @ 2008 11 14, 16:07)
tinka, jei pats gamini wink.gif Tie kibirėliai/dėžutės, kur tik belieka vandeniu skiesti, tai jau viduj yra vario sulfato, nieko pridėti nebereikia wink.gif

Jei dar liko tirpalo, gali nukritusius lapus supurkšti, kad ir po gudobele wink.gif

Jolaxus, taip pat kelių spalvų kadagius derinsi?  bigsmile.gif

aciu 4u.gif

jau islaisciau visa, turbut nebemaisysiu - nebent dar kur galima tikslingai ta melyna tirpala panaudot? bigsmile.gif i komposta g.gif ar...
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2008 11 14, 17:07)
Jolaxus, taip pat kelių spalvų kadagius derinsi?  bigsmile.gif

dar nežinau, kad gulstieji kadagiai bus tai tikrai, o štai koks derinys dar per daug negalvojau - visą žiemą turiu prieš akis biggrin.gif

QUOTE(rokoko @ 2008 11 14, 17:16)
Liuks, Jolaxus thumbup.gif

paskui dar prie namo rozes,  tarpuvartej spyglys su roze [gali vijoklis per tvora persimest wub.gif ], na o palei raudona kilima irgi kaip sakiau mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

zinok, buna tokiu miniatiuriniu palei zeme einanciu roziu - pas Kasiopeja maciau ryskiais ziedeliais wub.gif galima i ta ''nauja'' ruoza panaudot wub.gif

taigi sakiau, kad esu pažeidžiama lotuliukas.gif lengvai pasiduodu įtakai doh.gif
palei "raudoną kilimą" jau irgi svarstau gal kokia nuolatinę žalumą organizuoti rolleyes.gif jaučiu, kad su tuo nauju plotu kartu spręsis ir kita įvažiavimo pusė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 11 14, 15:26)
As noriu 4u.gif  Prie prudo pasodinciau ax.gif

OK smile.gif kaip tik 3 turiu, tai viena ju dar prilaikau sau kolkas, o vienas - tau ir dar vienas - distai. Tik merginos bijau, kad ju saknys bus giliai paejusios. Teks visom galvas pasukt kaip juos persodint neskausmingai.

QUOTE(dista @ 2008 11 14, 15:41)
maždaug nuo kada jau pradėti priminti pavasarį?  ax.gif

nuo pavasario bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 14, 17:41)
OK  smile.gif kaip tik 3 turiu, tai viena ju dar prilaikau sau kolkas, o vienas - tau ir dar vienas - distai. Tik merginos bijau, kad ju saknys bus giliai paejusios. Teks visom galvas pasukt kaip juos persodint neskausmingai.

thumbup.gif
vos tik isejus pasalui, turbut.
Atsakyti
Tie platanai nuotraukoj,man atrodo,yra specialiai isgeneti g.gif ,todel ju tokia idomi forma.Nes kiek uzsieny esu maciusi platanu,tai jie labai panasus i musu klevus,tik baltas kamienas ir lapai giliau karpyti.
Atsakyti
drinks_cheers.gif man irgi taip pasirode, ir dar supintos/susuktos ju sakos ten.
vis tiek idomu, kad tik ''aklimatizuotusi'' rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2008 11 14, 18:30)
Tie platanai nuotraukoj,man atrodo,yra specialiai isgeneti g.gif ,todel ju tokia idomi forma.Nes kiek uzsieny esu maciusi platanu,tai jie labai panasus i musu klevus,tik baltas kamienas ir lapai giliau karpyti.

Tikra tiesa, jie tokie ir yra.
Papildyta:
Nusipirkau baltos agropleveles apjuosti rododendrams, vejas ja aisku kazkiek perpucia, bet salafano negalima. Tai idomu kokia cia nauda bus g.gif zadu ikalt keturis kuolus ir MB prie ju prisaudys ta plevele, virsus liks nedengtas.
Ar laiminat sita projekta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 15, 19:53)
zadu ikalt keturis kuolus ir MB prie ju prisaudys ta plevele, virsus liks nedengtas.
Ar laiminat sita projekta?  ax.gif

tikrai kad bus gerai thumbup.gif Rododendronam šaltis nėra toks baisus. Pavojingiausia, kai žemė būna įšąlusi, o pašviečia saulė. Tada lapai garina vandenį, o šaknys jo negali paimti. Agroplėvelė saugos ir nuo šaltų vėjų, ir nuo saulės spindulių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 15 lapkričio 2008 - 20:19
QUOTE(Tina* @ 2008 11 15, 20:53)

Nusipirkau baltos agropleveles apjuosti rododendrams, vejas ja aisku kazkiek perpucia, bet salafano negalima. Tai idomu kokia cia nauda bus  g.gif zadu ikalt keturis kuolus ir MB prie ju prisaudys ta plevele, virsus liks nedengtas.
Ar laiminat sita projekta?  ax.gif

Tai kad pagrinde taip ir daroma, kaip planuoji. As tai nedengsiu ax.gif , pernais nedengiau ir nieko...nu pas mane salimais nemaza tvora, tai siokia tokia uzuoveja savaime pasidaro
Atsakyti
as siandien tokiu dryzuotu krokusiuku nusipirkau bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti