jolaxus, aciu
gvazdikeliai butent tokie kiliminiai, tik kad nelabai pleciasi jie pas mane, ir nelabai daug zydejo gal vieta netinkama
pelargonijas bandysiu nest i rusi, o verandoj nesildomoj per salta butu?
QUOTE(rokoko @ 2008 11 01, 16:49)
ciep
nusvito meteoras man galvoje [tiksliau, aki i kita tema uzmeciau ]
smelingoje karstoje vietoje - muiline guboja!!! grozis
na ta, kuri pajury auga smely. darzeliuose ji veslesne tokia buna...
man nepavyko , nes pas mane labai gera derlinga zemele
nusvito meteoras man galvoje [tiksliau, aki i kita tema uzmeciau ]
smelingoje karstoje vietoje - muiline guboja!!! grozis
na ta, kuri pajury auga smely. darzeliuose ji veslesne tokia buna...
man nepavyko , nes pas mane labai gera derlinga zemele
Taigi ji turi guboja. Minejo, kad sodins;)
Jusu neradau grizus po keliu dienu, subludijau ir nauja tema uzvedziau galvoju kas cia atsitiko, kad temos vis dar nera, o pasirodo neradau jos
QUOTE(Tina* @ 2008 11 02, 17:55)
Jusu neradau grizus po keliu dienu, subludijau ir nauja tema uzvedziau galvoju kas cia atsitiko, kad temos vis dar nera, o pasirodo neradau jos
Sveika sugrįžusi
parašyk moderatorei, kad ištrintų
QUOTE(Perliukas @ 2008 11 01, 21:16)
aš kaip tik eglutės paieškom užsiėmiau sudėtinga pasirodo be Acrocon'os dar kelias radau :
Abies lasiocarpa compacta ( subalpinis kėnis)
Picea Fat Albert
Acrocona labiausiai patinka , tokia tikra žalia skarota eglutė su kankorėžiais , bet labai lėtai auga , po 10 metų 1,2-1,5m
Abies lasiocarpa compacta ( subalpinis kėnis)
Picea Fat Albert
Acrocona labiausiai patinka , tokia tikra žalia skarota eglutė su kankorėžiais , bet labai lėtai auga , po 10 metų 1,2-1,5m
oi,kaip ačiū už "fat albert"!!! Mano vyras Albertas, ale nu labai lieknas, tai man kieme tokios kalėdinės storulės dabar labai reikia kokiam medelyne ieškoti,gal žinai?...
QUOTE(Žydriausia @ 2008 11 02, 10:45)
beje, kai pirkau paukstapiene, tai sake, kad ja butinai ziemai iskast, nes susalsl va pasiskaitinejau rojaus soduose, tai reikia suprasti, kad ji lengvai perziemoja tai kaip is tikro? na as jau iskasiau, svoguneliu pasidaugoino, tai ka daryt su svogunais? dabar juos padejau apdziovinti ir tada oirgi nest i rusi? vesiai? ir nieko jiems nedaryt, tiesiog per ziema laikyt rusyje?
Jeigu ji būtų tokia jautri šalčiui, tai žmonės nekeiktų jos kaip piktžolės. Kiek pamenu, lyg ir Knifofjija minėjo, kad smulkūs svogūnėliai yra tikra bėda, prisisėja ir labai sunku juos paskui išgaudyti Pridygsta paskui visur, kur reikia ir nereikia. Ir jokios šalnos jų nepakanda
QUOTE(kasiopeja @ 2008 11 02, 22:58)
Jeigu ji būtų tokia jautri šalčiui, tai žmonės nekeiktų jos kaip piktžolės. Kiek pamenu, lyg ir Knifofjija minėjo, kad smulkūs svogūnėliai yra tikra bėda, prisisėja ir labai sunku juos paskui išgaudyti Pridygsta paskui visur, kur reikia ir nereikia. Ir jokios šalnos jų nepakanda
o kai pirkau tai butinai sake iskast, nes susals per ziema nu tu svoguneliu ne tiek daug prisiveise, ziuresim. Turesiu galvoj, kad nesodint ten, kur bijau kad plesis kai skaiciaiu RTojaus soduose tai ten buvo minimos spalvos ir jos ten skortingos (vienos zemos, kitos ausktos, vienos veisiasi kaip piktzoles, kitos ne) o pas mane ryskiai oranzine, bet ten tokios spalvos isvis nebuvo minima. tai va nezinau kokia tiksliai jos rusis, bet jau iskasiau, bandysim pavasari sodint
Rokoko, muilinę guboją pas mane ištiko panašus į nakvišų likimas - tik ne į kompostą, o pas kaimynę iškeliavo Man labiau šliaužianti guboja patiko - žydi ilgai, ružavai, toks lengvas smulkių žiedelių debesėlis nuo vasaros pradžios iki vėlyvo rudens. Bet pagal mano dabartinį planą, ji liks kitam gėlyne.
QUOTE(vida777 @ 2008 11 02, 10:03)
"Acrocona", paziurejus i suaugusiu medziu forma, tai man siaip sau.
radau įvairių foto , dukra tai tą eglę vaiduokliu pavadino įdomu nuo ko priklauso ta suaugusio medžio forma , gal ją galima koreguoti
QUOTE(raganele @ 2008 11 02, 21:13)
oi,kaip ačiū už "fat albert"!!! Mano vyras Albertas, ale nu labai lieknas, tai man kieme tokios kalėdinės storulės dabar labai reikia kokiam medelyne ieškoti,gal žinai?...
dar neieškojau , kiek buvau vis mažų neturi , aš vis dar neišsirenku kokios mums reikia , dar vieną radau tiesa tai kėnis
Cedrus deodar "Silver Mist"
bet kaip suprantu jis retas
QUOTE(Perliukas @ 2008 11 03, 00:40)
cia - himalajinis kedras, kenis lot. Abies .
QUOTE(Perliukas @ 2008 11 03, 01:40)
siūlyčiau visų pirma pažiūrėti ar spygliuotis žiemos mūsų klimate - pastarasis niekaip
QUOTE(smth1 @ 2008 11 02, 14:06)
Taigi ji turi guboja. Minejo, kad sodins;)
manaiu, kad sliauziancia turi - lyg ir minejo
QUOTE(Ciep @ 2008 11 02, 23:47)
Rokoko, muilinę guboją pas mane ištiko panašus į nakvišų likimas - tik ne į kompostą, o pas kaimynę iškeliavo Man labiau šliaužianti guboja patiko - žydi ilgai, ružavai, toks lengvas smulkių žiedelių debesėlis nuo vasaros pradžios iki vėlyvo rudens. Bet pagal mano dabartinį planą, ji liks kitam gėlyne.
as ir auginu sliauziancia - vasariniu vazonu kompozicijose naudoju, siemet su balta pilnavidure begonija draugavo.
ta vazona i siltnami ziemai padedu.
juk neamzini tie augalynai - kompozicijos, ir augaliukai keliauja tai ten, tai ten... vieni i kompostones, pas drauges ar kaimynes, kiti nauji apsigyvena, ir tt.....