QUOTE(Tina* @ 2008 11 14, 08:17)
O gal jus kuri norite? Pavasari
Zinociau, kad i geras rankas pateko. Nes tikrai pati isauginau, kelias ziemas gyveno nesildomoj patalpoj, o dabar jau kelias - lauke.
As kaip miciurinas,
As noriu
Prie prudo pasodinciau
Noriu keistis
turiu daugybe daugiameciu
Saunuole tyrinetoja, mes tave palaikom, ir stebim kartu
As ka tik prasibegau per sklypa su
Vario sulfatu [juk nuo rytojaus lietus]
Gavau pasnekoves info, kad saukstas kibirui [tirpalui]- biski per daug rudeniniam tresimui. Na galvoju, man bus gerai
.
ale kai pamaciau ta skysti
na tai dar per puse praskiedziau
prisinesusi vandens is prudo.
Purskiau raganes, rozes, palaisciau zeme...
ir dar kai kam kliuvo purkstuko [astrai, blizgusis sausmedis, plikaziedis jazminas, pentiniai, sidabrakrumis.. - cia siaip sau, negalvokit, kad reikia
]
kadangi skiedziau, tai liko - uzliejau ant gudobeliu gyvatvores - vis tiek ji nemylima
Zodziu, arba bujos viskas kitamet, arba... nutrucijau
O mano
plikaziedis jazminas numete visus lapukus. Kaip supratau is ''gugliniu'' foto, tai zydi jis belapej stadijoj ziema. pumurai tai yra - bet jie yra ant visu medziu ir krumu
na jei purskimas siuo atveju nepagadins reikalo, gal koki ziedeli pamatysiu
jau kokia laiminga buciau
Ant
vario sulfato pakuciu raso - idet i misini medeliams balint.
rudeniniam balinimui tinka?
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 11 14, 15:20)
pagelbėkit, mielosios
maniau, kad išsisaugojau, o pasirodo ne
palyginus neseniai
(lyg NA temoj ) kažkuri buvo įdėjus foto, kur ant akmenukų išsidriekę gulstieji kadagiai, o tarp jų berods kelios eglutės. Dar sakiau, kad man labai tiks, o va dabar kai MB jau sudėjo akmenukus palei šuns voljerą ir ieškau tam pakraščiuio sprendimo, minėtas vaizdelis akyse stovi, bet neberandu
bandžiau ankstesnėse temose ieškoti, bet laiko labai nėr verst po puslapį, o probėgšmiais ir su paieška nu niekaip neaptikau
gal kuri turit išsisaugojus?
Sobieska dejo foto - ir cia,ir plepaluose.
as nesaugojau