Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 35

QUOTE(saulute301 @ 2008 11 13, 19:54)
Čia taip atnaujina veją, jei yra kai kur pageltusi ar išplikusi  mirksiukas.gif

nu nea biggrin.gif Ten parodytas būdas smulkiems svogūnėliams sodinti - susibadai šakėm, su metaliniu špateliu paberi smulkaus žvyro/smėlio, kiši svogūnėlį ir užberi žemėm wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 11 13, 10:25)
cia - tulpes svogunelis  bigsmile.gif ?

Šitas narcizo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 13, 15:32)
Kazin ar botanikos sodas noretu paaugusiu platanu, jau bus kokia 1,70 aukscio. Isauginau juos is seklyciu parveztu MB. Dabar jie auga palei tvora pas mus, verkiant reik perkelt pavasari.

QUOTE(vida777 @ 2008 11 13, 16:28)
pagaliau suzinojau, kas tie vaiduokliai medziai - platanai  bigsmile.gif , kazkada prisiskyniau tu vaisiu - galvojau koks klevas  blush2.gif .
cia Mainau saloje (Vokietija) paliko jie man ispudi:

user posted image

user posted image

ispudis nerealus man blink.gif thumbup.gif
Tina,vgal tu bizni daryk mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal jus kuri norite? Pavasari smile.gif Zinociau, kad i geras rankas pateko. Nes tikrai pati isauginau, kelias ziemas gyveno nesildomoj patalpoj, o dabar jau kelias - lauke.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 14, 09:17)
O gal jus kuri norite? Pavasari  smile.gif Zinociau, kad i geras rankas pateko. Nes tikrai pati isauginau, kelias ziemas gyveno nesildomoj patalpoj, o dabar jau kelias - lauke.

aš norėčiau.... blush2.gif tik nežinau, kaip čia dėl to mano rankų gerumo... ax.gif
kokia kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dista: 14 lapkričio 2008 - 10:10
Zinok dabar as ju nenoriu judinti. Pavasariui atidesiu si persodinima. Tik primink man, kad tu nori. Tektu atvaziuot i Kauna. Tai yra didelis medis, jam reikia erdvaus sklypo ! Rudeni numeta nemazai lapu, panasiu i klevo.
Papildyta:
Medis idomus tuo, kad turi besilupancia zieve. Lapai skleidzia nezymu, malonu kvapa.

As kaip miciurinas, dabar pirma ziema bandys ziemot lauke persikas is kauliuko. Jau visas medelis. Pasodinau salia kitu, LT pirktu persiku, dar ankstyva pavasari.

Taip pat pasisejau egzotikos, parsiveztos is Kretos (kazkokie spygliuociai). Laukiu rezultato smile.gif

Visa vasara lauke prazydejo sicilietiska lantana.

Tai tiap smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 11 13, 16:28)
pagaliau suzinojau, kas tie vaiduokliai medziai - platanai  bigsmile.gif ,

bigsmile.gif blink.gif kokie įdomūs g.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 11 14, 13:34)
As kaip miciurinas,

thumbup.gif thumbup.gif įdomu kokia ta žiema šiemet bus?
Atsakyti
As tai esu tos nuomones, kad jos pas mus tik siltes ir mes galesim neuzilgo bananus augint smile.gif O to platanų mama (medis nuo kurio seklos surinktos) yra Serbijoj, idomu kaip tam musu zemelapy zona atrodo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 14 lapkričio 2008 - 14:17
pagelbėkit, mielosios unsure.gif
maniau, kad išsisaugojau, o pasirodo ne doh.gif
palyginus neseniai (lyg NA temoj g.gif ) kažkuri buvo įdėjus foto, kur ant akmenukų išsidriekę gulstieji kadagiai, o tarp jų berods kelios eglutės. Dar sakiau, kad man labai tiks, o va dabar kai MB jau sudėjo akmenukus palei šuns voljerą ir ieškau tam pakraščiuio sprendimo, minėtas vaizdelis akyse stovi, bet neberandu verysad.gif bandžiau ankstesnėse temose ieškoti, bet laiko labai nėr verst po puslapį, o probėgšmiais ir su paieška nu niekaip neaptikau doh.gif
gal kuri turit išsisaugojus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 14, 08:17)
O gal jus kuri norite? Pavasari  smile.gif Zinociau, kad i geras rankas pateko. Nes tikrai pati isauginau, kelias ziemas gyveno nesildomoj patalpoj, o dabar jau kelias - lauke.

As kaip miciurinas,

As noriu 4u.gif Prie prudo pasodinciau ax.gif
Noriu keistis blush2.gif turiu daugybe daugiameciu 4u.gif

Saunuole tyrinetoja, mes tave palaikom, ir stebim kartu 4u.gif

As ka tik prasibegau per sklypa su Vario sulfatu biggrin.gif [juk nuo rytojaus lietus]
Gavau pasnekoves info, kad saukstas kibirui [tirpalui]- biski per daug rudeniniam tresimui. Na galvoju, man bus gerai irnesakyk.gif .
ale kai pamaciau ta skysti blink.gif na tai dar per puse praskiedziau lotuliukas.gif prisinesusi vandens is prudo.
Purskiau raganes, rozes, palaisciau zeme...
ir dar kai kam kliuvo purkstuko [astrai, blizgusis sausmedis, plikaziedis jazminas, pentiniai, sidabrakrumis.. - cia siaip sau, negalvokit, kad reikia blush2.gif ]

kadangi skiedziau, tai liko - uzliejau ant gudobeliu gyvatvores - vis tiek ji nemylima irnesakyk.gif

Zodziu, arba bujos viskas kitamet, arba... nutrucijau unsure.gif

O mano plikaziedis jazminas numete visus lapukus. Kaip supratau is ''gugliniu'' foto, tai zydi jis belapej stadijoj ziema. pumurai tai yra - bet jie yra ant visu medziu ir krumu unsure.gif na jei purskimas siuo atveju nepagadins reikalo, gal koki ziedeli pamatysiu bigsmile.gif g.gif
jau kokia laiminga buciau wub.gif rolleyes.gif

Ant vario sulfato pakuciu raso - idet i misini medeliams balint. rudeniniam balinimui tinka?

Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2008 11 14, 15:20)
pagelbėkit, mielosios unsure.gif
maniau, kad išsisaugojau, o pasirodo ne doh.gif
palyginus neseniai (lyg NA temoj g.gif ) kažkuri buvo įdėjus foto, kur ant akmenukų išsidriekę gulstieji kadagiai, o tarp jų berods kelios eglutės. Dar sakiau, kad man labai tiks, o va dabar kai MB jau sudėjo akmenukus palei šuns voljerą ir ieškau tam pakraščiuio sprendimo, minėtas vaizdelis akyse stovi, bet neberandu verysad.gif bandžiau ankstesnėse temose ieškoti, bet laiko labai nėr verst po puslapį, o probėgšmiais ir su paieška nu niekaip neaptikau doh.gif
gal kuri turit išsisaugojus? blush2.gif

Sobieska dejo foto - ir cia,ir plepaluose.
as nesaugojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 11 14, 16:26)
Sobieska dejo foto - ir cia,ir plepaluose.
as nesaugojau blush2.gif

dėkui 4u.gif , eisu plepalų krėsti, ten bent jau temų mažiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 14, 14:34)
Zinok dabar as ju nenoriu judinti. Pavasariui atidesiu si persodinima. Tik primink man, kad tu nori. Tektu atvaziuot i Kauna. Tai yra didelis medis, jam reikia erdvaus sklypo ! Rudeni numeta nemazai lapu, panasiu i klevo.
Papildyta:
Medis idomus tuo, kad turi besilupancia zieve. Lapai skleidzia nezymu, malonu kvapa.

As kaip miciurinas, dabar pirma ziema bandys ziemot lauke persikas is kauliuko. Jau visas medelis. Pasodinau salia kitu, LT pirktu persiku, dar ankstyva pavasari.

Taip pat pasisejau egzotikos, parsiveztos is Kretos (kazkokie spygliuociai). Laukiu rezultato smile.gif

Visa vasara lauke prazydejo sicilietiska lantana.

Tai tiap smile.gif

Pasižymėjau...aš kaunietė, taip kad netoli bus važiuoti mirksiukas.gif o sklypas pas mus dyyydelis - 36 arai. Tik šeimininkaujam kolei kas neilgai... tai neturiu ką pasiūlyti keitimui... tik pinigėlius...

maždaug nuo kada jau pradėti priminti pavasarį? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dista: 14 lapkričio 2008 - 15:42